Skip to main content
Lissabonkysten, Portugal
Hotel Estoril Eden, værelse
Hotel Estoril Eden, pool
Hotel Estoril Eden, værelse
Hotel Estoril Eden, udendørsområde
Hotel Estoril Eden, restaurant
Hotel Estoril Eden

Hotel Estoril Eden

Bo med balkon og havudsigt!

Lejlighedshotellet Estoril Eden er et perfekt udgangspunkt for langtidsferien til Lissabonkysten og har en optimal beliggenhed midt imellem kystens to kendte byer Cascais og Estoril. Hotellet ligger i byen Monte Estoril, som nærmest er vokset sammen med Cascais og Estoril, og her har du både nem adgang til strandpromenaden, gode togforbindelser til bl.a. Lissabon, et lokalt bymiljø og ikke mindst en fin udsigt over Atlanterhavet og Cascais-bugten.

Hotel Estoril Eden tilbyder alle de væsentlige faciliteter, som sikrer, at du får et behageligt ophold og råder over ca. 160 lejligheder fordelt på 14 etager. Alle lejligheder er indrettede i lyse farver, alle med aircondition, tekøkken med et par kogeplader, køleskab og service, tv, telefon, radio, WIFI,  pengeskab (mod betaling), fuldtudstyret badeværelse med hårtørrer og en møbleret balkon. På langtidsferien benytter vi studio-lejlighed (dvs. kombineret sove-og opholdsrum med to adskilte senge) og alle har balkon og havudsigt uden ekstra tillæg. Det er muligt at bestille en større lejlighed med seperat soveværelse (med dobbeltseng)mod tillæg.

Hotellet har reception, roomservice, et par fitness-maskiner, udendørs- og indendørs swimmingpool med solterrasse (pool-håndklæder udleveres gratis), jacuzzi, lounge med WIFI og hotel-pc, kiosk og vaskeri service (mod betaling). Badekåbe kan lejes i receptionen. Restaurant, bar -og poolbar.

Om nærmiljø og infrastruktur

På den lille plads ved hotellets indgang findes caféer, kiosk og nogle små lokale forretninger og byder på et roligt nærmiljø.

Hotellet ligger lidt oppe over hovedvejen ”Avenida Marginal”, som ligger langs kysten fra Cascais og ind mod Lissabon. Via en gangtunnel, kan du krydse hovedvejen og dermed få adgang til kystbanetogets stoppested samt til strandpromenaden og selve stranden. Trafikstøj kan forekomme fra hovedvejen.

Et af egnens største og mest velassorterede supermarkeder "Jumbo" er beliggende ca. 1 km fra hotellet i retning mod Cascais.

Estoril og Cascais er begge livlige og mondæne forstæder til Lissabon. Estoril er nok mest kendt for sit casino, smukke park og en lille strand. Cascais er mere livlig med mange små bystrande, gågademiljø m. butikker, marina og masser af spisesteder.

Spiller du golf, byder området på fremragende baner. Hotellets reception er behjælpelig med at arrangere dette, og når du er gæst på hotellet, har hotellet reduceret priser.

Afstande fra hotellet:

Togstation: Monte Estoril ca. 200 m.
Strandpromenade og strand: ca. 200 m.
Estoril og Cascais:  1 1/2  km. Med tog, få minutter.
Lissabon: 30 km. Med tog til Lissabon centrum ca. 45 minutter.
Sintra:  20 km, gode busforbindelser (30 minutter)

Hotel Estoril Eden
Av. Saboia 209, Monte Estoril
2769-502 Estoril
Tlf. :+351 21 466 7600

Du kan læse mere på hotellets egen hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Mulighed for tøjvask Mod betaling.
Antal værelser 164
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Udendørs- og indendørs pool
Fitnessrum Ja
El-kedel Ja
Fælles udeområde Poolområde
Afstand til strand 200 m.
Trådløst internet Gratis wi-fi i lobby og på værelset.
TV Ja
Balkon Ja
Telefon Ja
Værdiboks Mod betaling
Kitchenette Ja
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja

Google Map

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
9/10 - 30/10Se flytider KøbenhavnLissabonkysten langtidsferie - 22 dage10.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
20/10 - 11/11Se flytider KøbenhavnKulturel langtidsferie på den iberiske halvø - 23 dage16.995,-Bestil