Skip to main content
Hotel Bosone Palace, Italien
Hotel Bosone Palace, Italien
Hotel Bosone Palace, Italien

Hotel Bosone Palace

Vi bor på Hotel Bosone Palace i centrum af Gubbio. Hotellet er indrettet i byens gamle Rafaelli Palads, der er nænsomt restaureret. Spisesalen har stadig smukke fresker i loftet og malerier på væggene og her indtages morgenbuffeten.

Det siges, at både Dante og Petraca har boet på Bosone Palace under deres besøg hos adelsfamilien Bosone, som ejede det. I dag drives det af familien Mencarelli, der har flere hoteller i området. Det ligger kun 2 minutters gang fra en af byens allerflotteste pladser med det imponerende Palazzo dei Consoli, som var byens rådhus i 1300 tallet. Hovedgaden, hvor hotellet ligger, regnes for en af de bredeste og fornemmeste middelaldergader i Italien. Hotellet har 30 værelser, som alle har forskellig størrelse og indretning.

Hovedparten af værelserne er ikke så store og de har telefon, aircondition, TV, internetadgang og minibar samt badeværelse med hårtørrer. Hotellet har en hyggelig bar og en dejlig ekstern restaurant, Bosone Garden, hvor vi spiser den første aften. Adgang til restauranten foregår via en del trapper. Vi har  valgt at indtage de øvrige inkluderede aftensmåltider på forskellige restauranter i området, så vi får en god og afvekslende oplevelse. Vi vurderer hotellet til et almindelige godt turistklassehotel.

Hotel Bosone Palace
Via XX Settembre 22
06024 Gubbio(PG), Italia
Tel: +39 075 92 20 688

Læs mere om Hotel Bosone Palace på hotellets hjemmeside
 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 30
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja, dog ekstern
Bar Ja
Swimmingpool Nej
El-kedel Nej
Fælles udeområde Nej
Trådløst internet Gratis wifi overalt
TV Ja
Balkon Nej
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja