Skip to main content
Hotel alfonso vi udefra, spanien
Hotel alfonso vi udefra
Hotel alfonso vi, værelse
Hotel alfonso vi, badeværelse
Hotel alfonso vi, hotelværelse
Hotel alfonso vi, restaurant
Hotel alfonso vi udsmykning, spanien
Hotel alfonso vi, lounge, spanien

Hotel Alfonso VI

Benyttes på afgangen d. 12/4

Hotel Alfonso VI i Toledo, er et 4* hotel, beliggende i hjertet af Toledo, med en helt speciel atmosfære og sublim placering.
Her er høj service og du får følelsen af at være trådt ind i en helt anden tidslomme, som passer perfekt til vores korte ophold i Toledo. Hotellets gæster vil opleve nogle af de smukkeste udsigter over byen, dets seværdigheder og den omkringliggende dal. Hotellet er opkaldt efter byens erobrer i 1085, og vi befinder os i tempelriddernes kvarter.

I bedste castelliansk stil, kombineres traditioner med modernitet. Sten, marmor og træ er gennemgående materialer som er velbevaret og bibeholdt selv igennem hotellets løbende renoveringer. Værelserne fås med såvel dobbelt som enkeltsenge - fordelt i de i alt 83 komfortable værelser. Alle er de udstyret med marmorbadeværelser, hårtørre, aircondition, TV, og wi-fi. Udsigten fra værelset kan være til dalen, katedralen, Seco-pladsen eller byens gamle fæstning – Alcázar.

Udover magien på hotellet ligger Toledos magi lige uden for hotellets smukke døre. Med byens Alcázar-fæstning som genbo, og katedralen som nabo, kan vi ikke bo mere centralt, og det er et perfekt udgangspunkt for vores korte ophold i Spaniens tidligere hovedstad.

Du kan læse mere om Hotel Alfonso VI på hotellets hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Reception Ja
Restaurant Ja
Trådløst internet Gratis WiFi
TV Ja
Telefon Ja
Air condition Ja