Skip to main content

Mød os på Ferie for Alle Online 2021

Vi havde håbet på at møde en masse glade gæster på Ferie for Alle i Herning her i februar, men når det nu ikke kan lade sig gøre, er vi hos Kulturrejser Europa glade for at kunne møde en del af jer på Ferie for Alle Online fra 19. februar til 28. februar 2021. 

Vi tilbyder alle Ferie for Alle Onlines besøgende en unik messerabat på 500 kr. pr. person på alle nye rejsebestillinger hos Kulturrejser Europa, der er foretaget i perioden fra 19. februar til 28. februar 2021. Du opnår messerabatten ved at indtaste rabatkoden ferieforalle2021, når du bestiller din rejse online eller ved at oplyse rabatkoden, hvis du bestiller via telefon. Rabatten gælder kun for nye bestillinger foretaget i perioden.

Har du pakket din kuffert, og er du klar til at finde din næste spændende kulturrejse? Se alle vores spændende rejser i vores rejsekalender her30 års jubilæum 

Kulturrejser Europa fejrer i år 30-års jubilæum. Det har været 30 år med historiske vingesus og autentiske oplevelser. Altid i hyggeligt selskab med sjæl, substans og personlighed. Fra engageret enkeltmandsvirksomhed i 1991 til år 2021, hvor et hold af dedikerede og stolte medarbejdere brænder for at udvikle de rigtige kulturrejser. Dét er et jubilæum, der skal fejres.

Du kan læse mere om vores jubilæum og deltage i vores store jubilæumskonkurrence, hvor du kan vinde en rejse til Madeira med alt inkluderet til en værdi af op til 19.990 kr. herKontakt os endelig

Når vi nu ikke kan mødes til en god rejsesnak ved Kulturrejser Europas stand eller til et af vores spændende rejseforedrag på rejsemessen, så håber vi, at du vil sende os en mail på info@kulturrejser-europa.dk eller ringe til os på tlf. 88 33 62 46. Vi sidder klar ved telefonerne på alle hverdage mellem kl. 10 og 15.

God fornøjelse på Ferie for Alle Online - og på gensyn!

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt