Skip to main content

Mød os på Ferie for Alle

Mød os på Ferie for Alle I 2024

Vi glæder os umådeligt meget til at møde en masse glade gæster på Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, i Herning fra 23. februar til 25. februar 2024.

Rabat på entrébillet

Få 50% rabat på din entrébillet, når du køber den gennem Kulturrejser Europa. Du får rabatten ved at bestille entrébilletterne her. Du skal indtaste koden "FFA24-uvus" i feltet "Udfyld Invitationskode" nederst på første side, hvor du også indtaster dine kontaktoplysninger. Rabatten gælder et begrænset antal billetter.

Messerabat

Mød os i Hal G på standnummer 5832, hvor vi står klar til at få en god snak og rådgive dig om din næste rejse med Kulturrejser Europa. Vi tilbyder messerabat på udvalgte rejser, der bestilles på vores stand på messen, og du kan også deltage i vores messekonkurrence om et rejsegavekort på 5.000 kr.

Inspirerende rejseforedrag

Vi afholder spændende og gratis rejseforedrag på Ferie for Alle, hvor du kan blive inspireret til din næste rejse med Kulturrejser Europa, når vores rejseeksperter deler ud af deres passion og viden. Kom forbi til et eller flere af følgende rejseforedrag:

Fredag den 23. februar:

 • Hal G4 fredag kl. 11:30: Amalfikysten – oplev den vidunderlige kyst
  Kulturrejser Europa har arrangeret grupperejser med dansk rejseleder til Amalfikysten i over 20 år. Vi kender Italien ud og ind. Kom og hør om vores populære rejser: Vidunderlige Amalfi, Amalfi a la carte og kulinariske vandringer på Amalfikysten
 • Hal M fredag kl. 13:00: Populære Madeira – inkluderede oplevelser krydret med afslapning
  Med mere end 30 års erfaring er vi hos Kulturrejser Europa specialister i grupperejser med dansktalende rejseleder til Madeira. Kom og hør om vores populære rejser: "Mageløse Madeira," "Madeira for krop og sjæl," og vores vandreferie på Madeira.

Lørdag den 24. februar:

 • Hal M lørdag kl. 12:00: Amalfikysten – oplev den vidunderlige kyst
  Kulturrejser Europa har arrangeret grupperejser med dansk rejseleder til Amalfikysten i over 20 år. Vi kender Italien ud og ind. Kom og hør om vores populære rejser: Vidunderlige Amalfi, Amalfi a la carte og kulinariske vandringer på Amalfikysten.
 • Hal M lørdag kl. 15:00: Frankrig – Sydfransk eventyr
  Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores foredrag, omhandlende vores grupperejser til Frankrig med dansktalende rejseleder. Foredraget tager udgangspunkt i vores sydfranske eventyr i Provence. Herudover kan du se, hvad vi også udbyder af spændende rejser til det spændende land.
 • Hal G lørdag kl. 14:00: Enestående Portugal
  Ingen kender Portugal bedre end os, når det kommer at arrangerer grupperejser med dansktalende rejseleder til Portugal. Kom og hør mere om vores spændende og alsidige rejsesortiment til det fantastiske land.

Søndag den 25. februar:

 • Hal M søndag kl. 12:00: Vidunderlige Norditalien
  Kulturrejser Europa har arrangeret grupperejser med dansktalende rejseleder til Italien i mere end 20 år, og kender landet umådeligt godt. Kom og hør mere om vores rejser hertil med udgangspunkt i rejsen: Vidunderlige Norditalien, med besøg ved søerne, Maggiore, Como og Orta.
 • Hal G søndag kl. 12:30: Flodkrydstogter på Rhône, Rhinen og Donau
  Kom og hør om vores populære flodkrydstogter på Rhône, Rhinen og Donau. Hos Kulturrejser Europa har vi arrangeret grupperejser på foldkrydstogter i mere end et årti og har et godt kendskab, når det kommer til oplevelser på Europas floder.

Rigtig god fornøjelse - vi glæder os til at se dig!