Skip to main content
Pris fra:
15.995,-
Dage:22
Bestil rejse

Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife

Fællesskab, spændende udflugter, god tid til afslapning og sand forkælelse af krop og sanser – det er Det Gode Liv. Mærk, hvordan solens stråler, nye, spirende venskaber og de berigende sociale og kulturelle aktiviteter giver gnist, glæde og livskvalitet. På en ferie skabt til dig, der har lyst til hjertevarme oplevelser – og til livet.

Rejs med Det Gode Liv på langtidsferie til Tenerife, den største af de kanariske øer, og glæd dig til spektakulære vulkanske landskaber, charmerende byer og et dejligt klima langt fra den kolde, våde og mørke vinter i Danmark. 

På Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife bor du på lejlighedshotellet Santa Barbara Golf & Ocean Club, der ligger i området Golf del Sur på øens sydligste spids. Fra hotellet kan du spadsere ad promenaden langs kysten til stranden i San Blas eller til den lille havneby, Los Abrigos. 

Vores dygtige danske værter glæder sig til at byde dig velkommen til Det Gode Liv på Tenerife!

Derfor skal du rejse med Det Gode Liv til Tenerife:

 • Skift den danske vinter ud med Tenerifes milde klima
 • Rummelige lejligheder med egen balkon/terrasse og køkken
 • Bo tæt på havet
 • Spændende udflugter og sociale aktiviteter, som du kan vælge til eller fra
 • Direkte fly fra København
 • Danske værter
Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Aktiviteterne

Aktiviteter på Santa Barbara Golf & Ocean Club

Aktivitetsprogrammet varierer fra uge til uge og bliver præsenteret af dine værter, som også deltager på størstedelen af de planlagte aktiviteter. På ugeprogrammet kan du se, hvornår du kan tilmelde dig udflugter, deltage i foredrag eller være med i petanque-turneringen på stranden. Nedenfor ser du eksempler på nogle af de aktiviteter, som du har mulighed for at deltage i. 

Morgengåtur

Vi samles udenfor receptionen på hotellet og går en tur sammen i ca. 45 minutter og afslutter med fælles udstrækning. Det er en dejlig måde at starte dagen på, du får rørt kroppen og kan samtidig nyde morgensolen, der stiger på himlen. 

Udstrækning/yoga

Udstrækning og yoga er med til at styrke din krop og bevægelighed, mindske stress og generelt holde krop og sjæl i bedre balance. Træk vejret dybt og deltag i behagelig udstrækning eller yoga. 

Aqua Gym

Find dit badetøj frem og mød os i swimmingpoolen til Aqua Gym, som vandgymnastik kaldes på Santa Barbara Golf & Ocean Club. Aqua Gym er en god og sjov måde at styrke kroppen på, og der er en god chance for, at du kommer hjem i bedre form, end da du rejste. 


Billede: Poolområdet på Santa Barbara Golf & Ocean Club.

Petanqueturnering

Er du konkurrencemenneske? Her har du i hvert fald mulighed for at dyste mod dine medrejsende i vores populære petanqueturnering på stranden. Det er hyggeligt og sjovt, og alle kan være med. 

Fællesspisning

Vi arrangerer singlemiddage for alle, som rejser alene, og vi arrangerer ofte fællesmiddage, hvor alle, der har lyst til at lære hinanden bedre at kende, kan deltage. Vi mødes i receptionen, og alle, der har lyst til at deltage, er meget velkomne. 

Udflugter

Tenerife byder på dramatiske vulkanske landskaber, charmerende byer og en spændende historie. Tag med på vores udflugter til fx La Laguna, én af øens ældste byer, der emmer af historie, den charmerende by Puerto de la Cruz med den smukke katedral og velbevarede historiske bygninger. Glæd dig også til at vandre gennem Mascadalen og til at besøge vulkanen El Teide, Spaniens højeste bjerg og Tenerifes vartegn, hvorfra du har en spektakulær udsigt over øen og havet. 

Du får nærmere information om udflugterne og priser af værterne på hotellet, som også tager imod tilmeldinger.


Billede: Der er meget at se på Tenerife. Her ses Mascadalen og vulkanen Teide.

Kontortid

Du kan altid komme i kontakt med dine værter, og mandag-fredag har de daglig kontortid, hvor du kan træffe dem på hotellet. Her kan du få råd, tips eller bare en hyggelig snak.

Fakta om Los Cristianos

Fakta om Los Cristianos

Los Cristianos på Tenerife, De Kanariske Øer, er næsten vokset sammen med berømte Playa de las Americas, men er alligevel mere rolig. Byen ligger lunt og godt i den sydvestlige del af Tenerife, hvor vejret også er kendt for at være det bedste Tenerife har at byde på. Ulig dens livlige nabo Playa de las Americas, så har Los Cristianos en historie der rækker længere end turist boomet tilbage i 1970’erne og 1980’erne. Historiske referencer kan dateres tilbage til det 16. århundrede og i henhold til disse, så bestod byen i 1860 af ”tre et-planshuse, et to-planshus og en hytte”! Meget senere, i 1956, kom svenskeren Bengt Rylander til Los Cristianos. Han blev så glad for klimaet, som gjorde hans sklerose godt, og i og med at han selv var forfatter samt lidt af en TV-personlighed, fik han hurtigt spredt det gode ord til sine landsmænd. Det svenske islæt eksisterer stadig i form af hovedgaden ”Avenida de Suecia” (Sverige Allé) og ”Casa Sueca”, en svensk kirke beliggende ved havnefronten. 

Nu om dage er Los Cristianos stadig en relativt lille by, som er nem at udforske til fods uden at fare vild. Det gamle bycentrum består endnu, komplet med kirketorv, smalle gader og stræder og man kan se beviser for byens ydmyge oprindelse i de gamle huses typiske arkitektur, hvor mange af de lokale stadig bor. 

Byen har to hovedstrande – bystranden lige ved siden af havnen og tæt på byens livlige summen. Det er en sandstrand, som ligger i læ af havnen. Den mest populære strand, Playa las Vistas, ligger inde i bugten udenfor havnen, og er menneskeskabt med sand importeret fra Sahara. Det er en stor og bred sandstrand og man kan altid finde en plads at brede sig på. 

Hvor mange bor der?

Der bor nu om dage omkring 21.000 mennesker i Los Cristianos. 

Hvordan kommer jeg rundt?

Udover at udforske byen på gåben, så er der også masser af gode og nemme transportmuligheder i byen. Los Cristianos har en meget stor bus station og herfra er det nemt at tage bussen til stort set alle steder på Tenerife. Du kan også nemt enten gå eller tage bussen til det nærliggende Playa de las Americas. 

Hvad er der af aktiviteter?

Mange af aktiviteterne i Los Cristianos er koncentreret omkring strandpromenaden. Her finder man et væld af restauranter af høj kvalitet, samt barer og caféer, hvor man både kan få typiske egnsretter og mad fra hele verden. Los Cristianos har også en charmerende marina, som stadig er i besiddelse af sin fiskerflåde, og hvorfra frisk fisk sælges hver dag. Fra marinaen udgår der alskens aktiviteter, såsom fisketure, hval- og delfinsafari i både med glasbund, samt dykkerture. Fra havnen kan man også tage færgen hen til naboøen La Gomera. Hvad man ikke kan se ovenfra er den 600 kilo tunge statue Virgen del Carmen 40 meter nede i vandet, som velsigner skibene der passerer i vandoverfladen. Hver søndag og tirsdag afholdes Tenerifes største gade marked i byen, hvor man kan shoppe kopivarer og souvenirs. 
 

Kort

Mød værterne

De danske værter på langtidsferien bor på det samme lejlighedshotel som dig og er tilgængelige døgnet rundt. Du kan altså føle dig tryg og taget godt imod. Hver dag.

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse


Se den aktuelle vejrudsigt i Los Cristianos her på dmi.dk

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
7/2 - 28/2Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife15.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly fra København til Tenerife t/r
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r 
 • 3 uger i lejlighed på Santa Barbara Golf & Ocean Club 3*
 • Udvalgte sociale aktiviteter
 • Danske værter

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Måltider
 • Tilkøbsudflugter, bestilles hos værterne på destinationen
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Hotel

Se andre populære rejser her