Skip to main content
Pris fra:
15.995,-
Dage:22
Bestil rejse

Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife

Oplev friheden ved at være på ferie, men med samme tryghed som hjemme. Her, i det bedste selskab under solens varmende stråler, samles vi, mens vintervejret hærger i Danmark. Det er, hvad Det Gode Liv er. Tag del i en ferie fyldt med livsglæde og livskvalitet omgivet af ligesindede, og benyt dig af de mange muligheder for at deltage i energigivende og underholdende aktiviteter sammen med dine nye venner.

Dit andet hjem i solen

Kanarieøerne lokker store mængder af besøgende til fra hele Europa i sommermånederne, men ingen ved, at øgruppen i almindelighed - og synderligt Tenerife, er perfekt for dem, som vil nyde et varmt vejr og sol året rundt. Her mødes vi af en dramatisk og varieret natur med mægtige bjergtoppe, grønne skove og fantastiske strande. Tenerife har en rig madkultur med lokale specialiteter og udsøgte vine, som kan nydes på restauranter og vingårde øen rundt. Det er et fantastisk rejsemål, som har noget for alle, uanset, om man vil opdage naturen, slappe af på stranden, udforske kulturen eller opleve et rigtigt folkeliv. Med Det Gode Liv bor vi på Tenerifes sydkyst i hyggelige lejligheder på det lækre Santa Barbara Gold & Ocean Club. Resortet har en perfekt beliggenhed et par minutters gang fra stranden og med udsigt udover det blå Atlanterhav.

En varm velkomst

I lufthavnen møder du vores danske værter, som står klar til at byde dig velkommen til en ferie fyldt med unikt fællesskab, sociale aktiviteter og spændende oplevelser. Sammen med værterne kan du tage med på opfriskende morgengåture, prøve kræfter med vandgymnastik, høre interessante foredrag, udfordre et nyt bekendtskab i petanque på stranden eller tage på en udflugt på øen. Her findes altid noget at lave - og altid i et hyggeligt fællesskab, og du vælger selv, hvilke aktiviteter, du vil deltage i. På Det Gode Liv skaber vi samvær og glæde, som går hånd i hånd med selve rejseoplevelsen, og det er noget, vi er overbeviste om, skaber rejseminder, som holder livet ud!

Derfor skal du rejse med Det Gode Liv til Tenerife:

 • Moderne og dejlige lejligheder
 • Bo lige ved havet
 • Bredt aktivitetsprogram
 • Unikt fællesskab
 • Danske værter på samme hotel
Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Aktiviteterne

Vores aktivitetsprogram varierer fra uge til uge, og præsenteres af dine værter. Nogle aktiviteter arrangeres af vores værter og andre er en del af hotellets ordinære aktivitetsprogram. På ugeprogrammet kan du se, hvornår du kan tage med på udflugter, høre foredrag eller være med til petanque på stranden. Størstedelen af aktiviteterne er gratis at deltage i, men pris og det endelige program for udflugterne præsenteres på destinationen.

Her kan du se et eksempel på, hvordan et aktivitetsprogram for ugen kan se ud og hvilke aktiviteter, det kan indeholde.

Morgengåtur

Vi samles udenfor receptionen på hotellet og går en tur sammen i ca. 45 minutter og afslutter med fælles udstrækning. Det er en dejlig måde at starte dagen på, du får rørt kroppen og kan samtidig nyde morgensolen, der stiger på himlen. 


Billede: Start dagen med en god morgengåtur.

Udstrækning/yoga

Udstrækning og yoga er med til at styrke din krop og bevægelighed, mindske stress og generelt holde krop og sjæl i bedre balance. Træk vejret dybt og deltag i behagelig udstrækning eller yoga. 


Billeder: Nyd at være aktiv under åben himmel.

Aqua Gym

Find dit badetøj frem og mød os i swimmingpoolen til Aqua Gym, som vandgymnastik kaldes på Santa Barbara Golf & Ocean Club. Aqua Gym er en god og sjov måde at styrke kroppen på, og der er en god chance for, at du kommer hjem i bedre form, end da du rejste. 


Billede: Poolområdet på Santa Barbara Golf & Ocean Club.

Petanqueturnering

Er du konkurrencemenneske? Her har du i hvert fald mulighed for at dyste mod dine medrejsende i vores populære petanqueturnering på stranden. Det er hyggeligt og sjovt, og alle kan være med. 


Billeder: Hyggelige stunder med pentaque.

Fællesspisning

Vi arrangerer singlemiddage for alle, som rejser alene, og vi arrangerer ofte fællesmiddage, hvor alle, der har lyst til at lære hinanden bedre at kende, kan deltage. Vi mødes i receptionen, og alle, der har lyst til at deltage, er meget velkomne. 


Billeder: Det er muligt at deltage i fællesmiddage på udvalgte aftener.

Udflugter

Tenerife byder på dramatiske vulkanske landskaber, charmerende byer og en spændende historie. Læs mere om de forskellige udflugter under fanen "udflugter". 


Billede: Der er meget at se på Tenerife. Her ses Mascadalen og vulkanen Teide.

Kontortid

Du kan altid komme i kontakt med dine værter, og mandag-fredag har de daglig kontortid, hvor du kan træffe dem på hotellet. Her kan du få råd, tips eller bare en hyggelig snak.

Fakta om Los Cristianos

Fakta om Los Cristianos

Los Cristianos på Tenerife, De Kanariske Øer, er næsten vokset sammen med berømte Playa de las Americas, men er alligevel mere rolig. Byen ligger lunt og godt i den sydvestlige del af Tenerife, hvor vejret også er kendt for at være det bedste Tenerife har at byde på. Ulig dens livlige nabo Playa de las Americas, så har Los Cristianos en historie der rækker længere end turist boomet tilbage i 1970’erne og 1980’erne. Historiske referencer kan dateres tilbage til det 16. århundrede og i henhold til disse, så bestod byen i 1860 af ”tre et-planshuse, et to-planshus og en hytte”! Meget senere, i 1956, kom svenskeren Bengt Rylander til Los Cristianos. Han blev så glad for klimaet, som gjorde hans sklerose godt, og i og med at han selv var forfatter samt lidt af en TV-personlighed, fik han hurtigt spredt det gode ord til sine landsmænd. Det svenske islæt eksisterer stadig i form af hovedgaden ”Avenida de Suecia” (Sverige Allé) og ”Casa Sueca”, en svensk kirke beliggende ved havnefronten. 

Nu om dage er Los Cristianos stadig en relativt lille by, som er nem at udforske til fods uden at fare vild. Det gamle bycentrum består endnu, komplet med kirketorv, smalle gader og stræder og man kan se beviser for byens ydmyge oprindelse i de gamle huses typiske arkitektur, hvor mange af de lokale stadig bor. 

Byen har to hovedstrande – bystranden lige ved siden af havnen og tæt på byens livlige summen. Det er en sandstrand, som ligger i læ af havnen. Den mest populære strand, Playa las Vistas, ligger inde i bugten udenfor havnen, og er menneskeskabt med sand importeret fra Sahara. Det er en stor og bred sandstrand og man kan altid finde en plads at brede sig på. 

Hvor mange bor der?

Der bor nu om dage omkring 21.000 mennesker i Los Cristianos. 

Hvordan kommer jeg rundt?

Udover at udforske byen på gåben, så er der også masser af gode og nemme transportmuligheder i byen. Los Cristianos har en meget stor bus station og herfra er det nemt at tage bussen til stort set alle steder på Tenerife. Du kan også nemt enten gå eller tage bussen til det nærliggende Playa de las Americas. 

Hvad er der af aktiviteter?

Mange af aktiviteterne i Los Cristianos er koncentreret omkring strandpromenaden. Her finder man et væld af restauranter af høj kvalitet, samt barer og caféer, hvor man både kan få typiske egnsretter og mad fra hele verden. Los Cristianos har også en charmerende marina, som stadig er i besiddelse af sin fiskerflåde, og hvorfra frisk fisk sælges hver dag. Fra marinaen udgår der alskens aktiviteter, såsom fisketure, hval- og delfinsafari i både med glasbund, samt dykkerture. Fra havnen kan man også tage færgen hen til naboøen La Gomera. Hvad man ikke kan se ovenfra er den 600 kilo tunge statue Virgen del Carmen 40 meter nede i vandet, som velsigner skibene der passerer i vandoverfladen. Hver søndag og tirsdag afholdes Tenerifes største gade marked i byen, hvor man kan shoppe kopivarer og souvenirs. 
 

Kort

Mød værterne

Så snart du lander i På Tenerife, bliver du budt velkommen af dine værter. De er danske og bor på samme hotel under hele ferien, og vil være tilgængelige døgnet rundt. De kan hjælpe dig med alt fra busbilletter, tips til restauranter eller anskaffelse af lejebil til dine egne udflugter. Værterne er med til alle aktiviteter inklusive på udflugterne rundt om i regionen. De bidrager med smil og mangeårig livserfaring til en masse herlige stunder.

De arrangerer også et fuldt aktivitetsprogram, som du selv vælger i hvor stor en udstrækning, du vil deltage i. Har du selv en ekstra stor interesse, som du tror kan bidrage til gruppens aktiviteter – er du tidligere yogalærer, ekspert i bridge eller spiller du et instrument? Så er du mere end velkommen til at dele det med vores værter, så de kan lægge din aktivitet ind i ugeprogrammet.

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse


Se den aktuelle vejrudsigt i Los Cristianos her på dmi.dk

Udflugter

Under din langtidsferie på Tenerife gives du tid til både rolig afslapning og hyggelige sociale aktiviteter, og desuden har du mulighed for at tage med på nogen af vores spændende udflugter, som vi kommer til at arrangere under rejsen. På udflugterne får du muligheden for at opdage og lære nærområdet bedre at kende, og vi sørger for et miks af nyt og gammelt, let og udfordrende og garanterede mindeværdige oplevelser.

Nedenfor kan du læse om nogle af rejsens udflugter og udover dem, som nævnes her, kan der blive arrangeret flere udflugter, som præsenteres på Tenerife. Der vil priserne for udflugterne også blive præsenteret.

Du booker dig ind på udflugterne direkte ved dine værter på hotellet. Inden nogle afgange gives du mulighed for at vise interesse for bestemte udflugter. Udflugterne gennemføres ved et minimumsantal deltagere, så hvis du vil være sikker på at komme afsted, foreslår vi, at du tilmelder dig og betaler, så snart de endelige udflugter offentliggøres på destinationen. Den endelige besked om dato, pris og gennemførelse af udflugten, meddeles på destinationen. Her nedenfor kan du læse mere om eksempler på nogle af de udflugter, som du kan blive præsenteret for på destinationen, og som du kan vælge at tilmelde dig. Lad dig inspirere!

La Gomera – spektakulære urskov og smukke omgivelser

Følg med op en tur til La Gomera – En af Tenerifes fantastiske naboøer. Den er lidt mindre kendt end sine følgesvende Gran Canaria og Fuerteventura, men her er der meget at se og opleve. Ikke mindst inviteres vi til at tage del i fascinerende naturudsigter, når vi kigger ud over frodige skove, golde bjerge og uberørte strande, derudover er øen kendt for sin rige kulturarv. Her anvender lokalbefolkningen stadig sit traditionelle fløjtesprog silbo gomero, for at kommunikere over de vidtstrakte vidder, og lære mere om både historie og traditioner, når vi tager til nationalparken Garajonay. Vi spiser frokost på vejen.


Billede: På den skjulte perle La Gomera finder vi både vulkanske strande og en slingrende grøn urskov.

Vil du med? Denne udflugt passer til alle, som vil tage del i unik kultur i et fascinerende miljø.

Spaniens højeste punkt – vulkanekspedition til vidunderlige Teide

En af de absolutte højdepunkter under vores langtidsferie på Tenerife er besøget på Spaniens højeste punkt og verdens tredje højeste vulkan – Teide. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Teide, med sine 3.718 meter over havet, lokker rejsende til fra hele verden til øens imponerende landskab. Siden 1954 er området omkring Teide en beskyttet nationalpark, og har den 200 km2 store plads, som inkluderer Roques de García, Pico Viejo, Montaña Blanca, Alto de Guajara og Teide Observatory, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.


Billede: Naturligvis kan vi ikke misse at besøge Teide, som både er Tenerifes og hele Spaniens højeste punkt.

Vil du med? Denne udflugt passer til dem, som vil opleve et naturligt underværk og lære en af verdens mægtigste vulkaner at kende.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
7/2 - 28/2Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife15.995,-FORESPØRG

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly fra København til Tenerife t/r
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r 
 • 3 uger i lejlighed på Santa Barbara Golf & Ocean Club 3*
 • Udvalgte sociale aktiviteter
 • Danske værter

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Måltider
 • Tilkøbsudflugter, bestilles hos værterne på destinationen
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Hotel

Se andre populære rejser her