Skip to main content

Cerro Mar Atlantico Apartments 4* (Hotelklasse: 4 stjerner)

OBS! Dette hotel benyttes på afgangene 3. & 24. februar 2020.

4-stjernede ferielejligheder

Cerro Mar Atlantico Apartments er 4-stjernede ferielejligheder i den gamle bydel i området Cerro Malpique, kun 10-15 minutters gang ned gennem byen til to af de centrale strande, Fishermans Beach og Peneco Beach. Cerro Mar er et større lejlighedskompleks, hvor lejlighederne er fordelt i små oaser med hver sit poolområde. Der er en fantastisk atmosfære, og lejlighederne er rummelige og indrettet med pæne møbler og gode altaner. Cerro Mar Atlantico deler faciliteter med søsterhotellet Cerro Mar Garden, der ligger på den anden side af vejen, hvor vi også finder receptionen. Her ligger desuden restauranten, Monte Verde, som byder på såvel lokalt som internationalt køkken. På Cerro Mar Garden finder du desuden det store indendørs poolområde, spa, fitness, tennis, squash og bowlingbaner. Mange af lejlighederne har udsigt til havet fra altanen og alle har aircondition, satellit-tv, telefon, safety box samt køkken i åben forbindelse med stuen. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Du kan nyde udsigten over den gamle bydel og havet flere steder på hotellet, bl.a. på tagterrassen og i panoramabaren.

Lejlighederne er særdeles rummelige og komfortable. Fælles for alle lejlighederne er et stort og veludstyret køkken og nogle lejligheder er sågar med vaske- og opvaskemaskine. Der er trådløst internet i lejlighederne samt i alle fællesområder.

Vejlendende wifi-priser: 1 uge = 30 euro, 2 uger = 40 euro. Af og til køres der tilbud så tre uger også fås til 60 euro, dette tilbud kan dog variere - ligesom der tages forbehold for prisændringer.

Det er muligt at leje poolhåndklæder, men da dagsprisen ikke er helt billig (omtrent 3 euro pr. dag) anbefaler vi istedet, at man medbringer sine egne pool/strandhåndklæder hjemmefra.

Cerro Mar er beliggende på toppen af en forholdsvis stejl bakke, og centrum af Albufeira nås via en del trapper. Derfor må man påberegne taxa kørsel til Albufeiras gamle bydel (ca. 6-8 €)  såfremt man er gangbesværet.

Cerro Mar
Cerro do Malpique – 8200 Albufeira
Algarve – Portugal
Tel.: +351 289 590 520

Læs mere om Cerro Mar Atlantico på hotellets hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 207
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Udendørs- og indendørs pool
Fitnessrum Mod betaling
El-kedel Nej
Fælles udeområde Ja
Afstand til strand 800 meter
Trådløst internet Wi-fi i de fleste lejligheder, samt alle fællesarelaer. Wifi er mod betaling.
TV Ja
Balkon Ja
Telefon Ja
Værdiboks Mod betaling
Kitchenette Ja
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Nej