Vajdahunyad slottet, Budapest
Széchenyi Badet i Budapest
Parlamentsbygningen i Budapest og Donaufloden
Kædebroen Széchényi Lánchíd i budapest
Parlamentsbygningen Budapest
Frihedsmonumentet i budapest
Aftens belysning over den gamlebydel i Budapest fra Donau
parlamentsbygning i Budapest
Skt. Stefans Basilika, og Millennium monument, Budapest
Pris fra:
4.995,-
Dage:5
Bestil rejse

Kulturmetropolen Budapest

Storhedstiden som politisk magtcentrum i Europa er fortid i Budapest. Men rollen som en af de store kulturmetropoler er bevaret sammen med en arkitektur og infrastruktur, hvor sporene fra fortidens prominente position stadig er synlige, imponerende og smukke. Vores 4-stjernede hotel centralt i Budapest, er den perfekte ramme for en fantastisk kulturrejse, hvor der også er mulighed for forkælelse midt i skøn natur og smuk arkitektur, hvor atmosfæren emmer af storhed og velvære. På udflugterne får vi et indblik i en fantastisk historie, der ligesom sproget ikke minder om andre landes.

Derfor skal du rejse med os til kulturmetropolen Budapest:

  • Udflugt på både Buda- og Pest-siden
  • Storslåede arkitektoniske oplevelser
  • Tid på egen hånd til kulturelle oplevelser
  • Dansktalende rejseleder

Oplev både Buda- og Pest-siden

Budapest er i sandhed en rigtig metropol med leben fra mange kulturer som afspejler sig i bybilledet, og med sine omkring to mio. indbyggere har et væld af tilbud for alle. Byen er optaget på UNESCOs liste for verdenskulturarv bl.a. grundet sin store arkitektur omkring den smukke Donau-bred og den imponerende parlamentsbygning, som byens bedst kendte vartegn. Mod vest ses det store slot på Buda-siden af byen. På den østlige side af Donau, Pest-siden, finder vi den imponerende boulevard Andrassy, der minder om Paris' Champs Élysées, og hvor den næstældste metro i Europa kører blot få meter under. Mellem alle disse store monumenter er det almindelige liv og kulturen; rig som få andre steder vokset frem og udviklet gennem næsten 2000 års forskellige påvirkninger fra nær og fjern.

Mulighederne for kulturelle oplevelser af nærmest enhver afskygning er tilstede og mange. Vi har derfor også gjort plads til oplevelser på egen hånd. På den måde kan man opleve alt fra de klassiske Termal badeanstalter med SPA og velvære til mindre undergrunds jazzklubber eller de finere gastronomiske oplevelser, hvor mad fra hele verden kan skylles ned med god ungarsk vin.

Kort dagsprogram for Budapest:

Dag 1: Ankomst. Buda siden og middag på restaurant (A)
Dag 2: Pest siden. Stor arkitektur og rigtig Metropol. (M)
Dag 3: Heldagsudflugt langs Donau til Visegrad (M,F)
Dag 4: Budapest på egen hånd, og Csarda folklore aften (M,A)
Dag 5: Afsked og hjemkomst (M)

M = Morgenmad F= Frokost A= Aftensmad

NB! Dagsprogrammet er vejledende, og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge. Det endelige dagsprogram oplyses ved ankomst til destinationen.