Skip to main content

BB Amalfitana & Casa Nave

Hotel BB amalfitana og casa navecasa nave
Hotel BB amalfitana og casa nave, værelse
Hotel BB amalfitana og casa nave, værelse
Hotel BB amalfitana og casa nave, værelse
Hotel BB amalfitana og casa nave, værelse

B&B amalfitana

At bo på bed and breakfast plejer ikke at kunne forenes med deltagelse på en grupperejse, da bed and breakfast ofte er forbundet med små private indkvarteringer. På vores rejse i Syditalien får vi helt ekstraordinært lov til at stifte bekendtskab med denne personlige og intime oplevelse.  Vi har prioriteret denne indkvarteringstype da beliggenheden i Monopoli ganske enkelt ikke findes bedre og de traditionelle holler er flere kilometer væk fra bycentrum.

Vi deler os på to bed and breakfast beliggende 40 meter fra hinanden med henholdsvis 10 og 5 værelser. Fælles for dem begge er, at de er ejet af en familie der sætter en ære i, at man skal føle sig veltilpas. Ydermere har indkvarteringen en fantastisk beliggenhed midt i Monopolis gamle bydel på Piazza Garibaldi. Her er der fem minutters gang til nærmeste strand og den hyggelige antikke bådhavn. Ligeså er der et glimrende udvalg af restauranter og caféer lige uden for døren.

Familien ejer også et meget populært Trattoria, hvor vi indtager vores morgenmad (som med så mange andre steder i Italien er i den spartanske afdeling) samt en enkelt middag.

Værelserne er alle indrettet individuelt og varierer i udformning og størrelse med flere spøjse dispositoner. Fælles for alle værelser er, at de er udstyret med gratis Wi-Fi, aircondition samt naturligvis eget bad og toilet. Nogle af værelserne har fransk altan (mod tillæg).I tillæg til hovedbygningen er der også en enkelt lejlighed i stueplan. Lejligheden er veludstyret og rummelig, men kan opfattes som mørk da den er lavtfloftet og med kun lidt lysindfald.  

Som logerende på et bed and breakfast i Syditalien skal man være udstyret med en vis tolerance overfor ukuranthed samt være indstillet på, at indkvarteringen er mere ydmyg end traditionelle hoteller. Men vi mener, at netop dette er en del af charmen, og at den autenticitet og personlighed der præger denne type af indkvartering, er et fantastisk alternativ til de moderne strømlinede - og til dels - upersonlige hotelkæder. 

Vi gør opmærksom på, at der ikke findes elevator og at visse trappepassager kan være stejle. 

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Elevator Nej
Restaurant Ja
Afstand til centrum 0 meter
Afstand til strand 10 minutters gang
Trådløst internet Gratis
TV Ja
Balkon mod tillæg
Køleskab/Minibar nej
Air condition Ja