Skip to main content

REJSER TIL AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND

Rejs med Kulturrejser Europa til verdens måske mest mangfoldige land - Australien. Sammen med vores danske rejseleder venter der os et fantastisk og gæstfrit folkefærd, når vi rejser om på den anden side af jorden.

Australien byder på en bred vifte af imponerende højdepunkter, og på vores rejser kombinerer vi landets spændende kultur og historie med smukke naturoplevelser og et rigt dyreliv.

Rejs også med os til New Zealand, hvor vi byder velkommen til Landet under den hvide sky, som maorierne iflg. legenden kalder New Zealand. Landet, hvor drømmene bliver indfriet i spetakulære naturscenerier, og hvor det ene mere betagende landskab efter det andet imponerer.
Fra dybe fjorde til regnskov, vulkaner og høje bjerge, et unikt dyreliv og ikke mindst de venlige indbyggere- kiwierne. Vi lægger til på både Nordøen og Sydøen.

Krydstogt langs Australiens og New Zealands kyster

Med Kulturrejser Europa har du mulighed for at opleve Australien i kombination med naturskønne New Zealand.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Australien og New Zealand på første klasse

Krydstogtrejse til New Zealand og Australien

Krydstogt til New Zealand Oplevelsesrigt krydstogt inkl. klassisk drikkepakke ombord - Nu har du chancen for at opleve både Australien og New Zealand i én og samme rejse på vores førsteklasses krydstogt til landene "Down Under". Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Australien og New Zealand: Du får spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe Inkluderer helpension, wifi og drikkepenge ombord Klassisk drikkepakke er inkluderet på skibet Ky...