Skip to main content

Rejser til Argentina og Chile

REJSER TIL CHILE OG ARGENTINA

Med Kulturrejser Europa har du mulighed for at opleve Chile og Argentina på et af vores oplevelsesrige krydstogter med dansk rejseleder.

Argentina og Buenos Aires

Argentina er tangoens hjemland, og landet byder på stor kulturel og geografisk mangfoldighed. Argentina strækker sig fra tropisk jungle i nord til sneklædte bjergtinder i Patagonien i syd. Oplev den rå og uspolerede natur i Tierre del Fuego – Ildlandet - og lad dig imponere af de legendariske gauchos og deres kundskaber på hesteryg på Pampaen. Tangoens forførende rytmer skaber ægte argentinske stemning i ”Sydamerikas Paris" – den skønne, farverige hovedstad Buenos Aires.

Chile og Santiago

Chile er Sydamerikas længste land og er kendt for sine forskelligartede regioner over flere klimazoner og imponerende naturscenerier. Oplev kolonihistorien i hovedstaden Santiago og smag på de berømte chilenske vine, der dyrkes i regionen omkring byen.

På en krydstogtrejse kan du opleve den bjergtagende natur, når du sejler langs den uendelige skærgårdskyst med fjorde, halvøer og øer, inden du runder "Verdens ende" i syd ved det berygtede Kap Horn.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Førsteklasses krydstogt fra Chile til Argentina via Kap Horn

Krydstogt på fjordene i Chile

Krydstogt fra argentina til chile i 2024 Eventyrsejlads langs Sydamerikas naturskønne vandveje - Fra Buenos Aires i Argentina i øst til Santiago i Chile i vest runder du på denne sejlads Sydamerikas sydligste punkt; Kap Horn. Vi starter rejsen i storbyen Buenos Aires. Herfra stævner vi sydover på Atlanterhavssiden, hvor vi undervejs oplever Patagonien og Ildlandet og dets bjergtagende omgivelser. Forude venter den chilenske skærgård, hvor du kan glæde dig til at have u...