Skip to main content

Rejser til Argentina

Kulturelle Krydstogter til Argentina

Argentina er tangoens hjemland og byder på stor kulturel og geografisk mangfoldighed. Landet strækker sig fra tropisk jungle i nord til sneklædte bjergtinder i Patagonien i syd. Oplev den rå og uspolerede natur Tierre del Fuego – Ildlandet - og lad dig imponere af de legendariske gauchos og deres kundskaber på hesteryg på Pampaen. Tangoens forførende rytmer skaber ægte argentinske stemning i ”Sydamerikas” Paris – den skønne, farverige hovedstad Buenos Aires.

Med Kulturrejser Europa har du mulighed for at opleve Buenos Aires og Argentina på vores oplevelsesrige krydstogter med dansk rejseleder.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Førsteklasses krydstogt fra Chile til Argentina via Kap Horn

18 dage Fra 36.995,-
Krydstogt på fjordene i Chile

Eventyrsejlads langs Sydamerikas naturskønne vandveje - - inklusive udvendig kahyt og drikkepakke Fra Santiago i Chile i vest til Buenos Aires i Argentina øst runder du på denne sejlads Sydamerikas sydligste punkt; Kap Horn. Med start i Stillehavsbyen Santiago stævner vi sydover, og undervejs oplever du Patagonien og Ildlandet og dets bjergtagende omgivelser. Forude venter den chilenske skærgård, hvor du kan glæde dig til at have udsigt til søer, sneklædte vulkaner, gletsjere, skove...Læs mere om krydstogtet til Kap Horn