Skip to main content

REJSER TIL ARGENTINA og CHILE

Storslåede kulturrejser til Sydamerika

Oplev Chile og Argentina med Kulturrejser Europa på et af vores oplevelsesrige krydstogter med dansk rejseleder, og få uforglemmelige sydamerikanske oplevelser med hjem i bagagen.

Argentina og Buenos Aires

Argentina er tangoens hjemland, og landet byder på stor kulturel og geografisk mangfoldighed. Argentina strækker sig fra tropisk jungle i nord til sneklædte bjergtinder i Patagonien i syd. Oplev den rå og uspolerede natur i Tierra del Fuego – Ildlandet - og lad dig imponere af de legendariske gauchos og deres kundskaber på hesteryg på Pampaen. Tangoens forførende rytmer skaber ægte argentinske stemning i ”Sydamerikas Paris" – den skønne, farverige hovedstad Buenos Aires, hvis rige kulturliv og velbevarede arkitektur er en oplevelse i sig selv.

Chile og Santiago

Chile er Sydamerikas længste land og er kendt for sine forskelligartede regioner over flere klimazoner og imponerende naturscenerier. Oplev kolonihistorien i hovedstaden Santiago, og smag på de berømte chilenske vine, der dyrkes i regionen omkring byen.

På en krydstogtrejse med Kulturrejser Europa til Chile og Argentina kan du opleve den bjergtagende natur, når du sejler langs den uendelige skærgårdskyst med fjorde, halvøer og øer, inden du runder "Verdens ende" i syd ved det berygtede Kap Horn. Og den mangfoldige kultur, når du udforsker Buenos Aires, Valparaiso og Santiago.

Når du rejser med Kulturrejser Europa til Argentina, er det altid med en dansktalende rejseleder, der kender landet, kulturen og seværdighederne som sin egen bukselomme.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Førsteklasses krydstogt fra Chile til Argentina via Kap Horn

18 dage Fra 39.995,-
Krydstogt på fjordene i Chile

Krydstogt fra argentina til chile via kap horn i 2024 Eventyrsejlads langs Sydamerikas naturskønne vandveje - Fra Buenos Aires i Argentina i øst til Santiago i Chile i vest runder du på denne sejlads Sydamerikas sydligste punkt; Kap Horn. Vi starter rejsen i storbyen Buenos Aires. Herfra stævner vi sydover på Atlanterhavssiden, hvor vi undervejs oplever Patagonien og Ildlandet og dets bjergtagende omgivelser. Forude venter den chilenske skærgård, hvor du kan glæde dig...Læs mere om krydstogtet