Madeira Special - Mageløse Madeira

MAGELØSE MADEIRA - FERIE MED ALT INKLUDERET

Med over 20 års solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Madeira. Atlanterhavs-øen der betager med fantastiske blomster, gennemsnitlige 22 grader og en perlerække af naturscenerier og panoramaudsigter. På denne rejse er alt inkluderet og rejsen er for dig, der søger oplevelser krydret med komfort, tid til afslapning og egne oplevelser.

Det er ikke uden grund, at lige præcis denne rejse er blevet vores Madeirafavorit. Udover de tre hovedmåltider, fri bar, værelse med balkon og havudsigt har vi inkluderet tre udflugtsdage, der bringer os næsten øen rundt. Madeiras sydkyst har det bedste klima på øen, og det er netop her vi indlogerer os på et 4-stjernet hotel med gode værelser og faciliteter samt en rolig beliggenhed ved stranden i udkanten af Funchals Lido-område.

Byvandringen bringer os rundt i Funchal, hvor vi kommer tættere på byens historie, arkitektur, seværdigheder og det farverige marked. Vi nyder også valfartskirken i Monte og oplever helt fantastiske udsigtspunkter, hvor når vi kigger ned til lilleputlandskabet ved Nonnernes dal og fanger den storslåede udsigt fra Gabo Girão. Her træder vi ud på den transparente platform, hvorfra vi har et kig 581 meter lodret ned.
På turen til nordkysten, krydser vi plateauet og møder baglandets grønne dale og høje bjerge, spektakulære kyststrækninger og tager et lille overraskende stop på vejen retur. Vil du helt tæt på naturen, så følg med på den valgfri levada-vandring.

Velkommen til ”vores ø” Madeira.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Madeira og hotellet. Velkomstmøde
Dag 2: Byvandring i Funchal
Dag 3: Fridag til egne oplevelser
Dag 4: Udflugt til Nonnernes Dal, Monte og Kristus-figuren i Garajau
Dag 5: Udflugt til Madeiras nordkyst
Dag 6: Fridag el. ekstra udflugt: levadavandring
Dag 7: Fridag til egne oplevelser
Dag 8: Hjemrejse

Opholdet er med "All Inclusive" på Hotel Pestana Bay (morgenmad, frokost og aftensmad) samt fri bar fra kl. 11-23.

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Pris fra:
5.995,-
Dage:8
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Madeira, Portugals blomsterø

I ankomsthallen bydes du velkommen af den dansktalende rejseleder, der vil introducere dig for øen på køreturen til hotellet. Indkvartering og resten af dagen er fri.

Dag 2: Byvandring i Funchal

Find det gode fodtøj frem, når vi begynder dagen i Madeiras lille hovedstad. Vi kører fra hotellet til Funchal centrum,hvor vores byvandring starter. Funchal er en middelstor by med ca. 100.000 indbyggere, men pudsigt nok føles byen ikke så stor, som antallet af indbyggere måske antyder. Byens hovedstrøg emmer af atmosfære og har et rigt handelsliv med specialbutikker, et shoppingcenter og masser af caféer, der er mødested for de lokale og giver liv til byen.  Her ligger også Funchals domkirke, som er byens vartegn,

Vores tur fører os gennem Funchals historiske centrum, som er ved at udvikle sig til en udendørs kunstudstilling med en herlig kreativ atmosfære. De gamle bygninger bliver bemalet, og mange af dem forsynes med moderne skulpturer. I den gamle bydel er der tillige et hav af restauranter og barer, som du kan udforske nærmere, når du skal rundt i Funchal på egen hånd. I gaden Rua Santa Maria har unge kunstnere udsmykket alle gadedøre. Vi kommer forbi Zarco-statuen og hører historien om den store opdagelsesrejsende João Gonçalves Zarco fra Henrik Søfarerens tid, der opdagede Madeira og bosatte sig på øen som ledende guvernør og er en af Madeiras stolte sønner. Vi passerer også Rådhuspladsen på vores vej gennem de brostensbelagte gader. 


Billede: Rådhuspladsen i Funchal med de brostensbelagte gader.

Det er ved floden mellem ”den nye og den gamle” bydel, at vi besøger det store grøntsags-, frugt- og blomstermarked: ”Mercado dos Lavradores”. I markedsbygningen, der er i flere etager, venter der os mange oplevelser. Her får vi et indblik i, hvordan Madeiras milde klima er med til at forsyne markedet med frugt, grønsager og blomster året rundt og man forstår, hvorfor både de lokale husmødre og udenlandske turister valfarter til markedet. Prøv at smage de lokalt producerede passionsfrugter, som fås i flere smagsvarianter og nyd synet af Madeiras smukke blomster. Det er i selv samme bygning, at fiskemarkedet holder til. Læg mærke til de store tunfisk og de ”grimme” sorte ”espada” (kårde-fisk), som handles her i stor stil. Markedet er lukket om søndagen.

Vores byvandring slutter i Funchal inden frokost. Bliv i byen og gå selv på opdagelse eller retur til hotellet (på egen hånd).


Billede: Det store grøntsags-, frugt- og blomstermarked: Mercado dos Lavradores

Dag 3: Fridag

Du har nu fået et godt indblik i Funchals mange muligheder, hvad enten det gælder shopping, restauranter eller kulturelle formål. Har du mest lyst til en dag med afslapning på egen hånd, så er hele dagen til fri disposition.

For dig, der ankommer om lørdagen og er på byvandring om søndagen, hvor markedet er lukket, tilbyder vi, at du kan følge med rejselederen en tur på markedet om mandagen.

Dag 4: Nonnernes Dal, Monte og Kristus-figuren i Garajau

Har du lyst til at se et lille udpluk af Madeiras fabelagtige udsigter, så oplever vi dem i dag på udflugten til Nonnernes Dal og Eira do Serrado.

På trods af den relativt korte afstand fra Funchals byliv, kommer vi hurtigt ind i en helt anden verden, når vi nærmer os udsigtspunktet til "Nonnernes Dal". Området betragtes som et af de smukkeste på øen, og her kan vi nyde de store bjergmassiver og grønne terrasser samt de omkringliggende huse, der mest af alt ligner små tændstikæsker fra udsigtspunktet Eira do Serrado. Her kan du tage postkort-billeder – og kommer du hertil på en skyfri dag, vil det være prikken over i’et. Vi hører naturligvis også historien om, hvorfor dalen i folkemunde kaldes "Nonnernes Dal".

Fra Eira do Serrado kører vi gennem forstæderne videre til bjerglandskabet ved landsbyen Monte, som ligger i et kuperet terræn oven for Funchal. Herfra kan vi nyde en særdeles fængslende udsigt over bugten, og vi vil hurtigt fornemme, at Funchal breder sig over et stort område. Monte er kendt for sin landlige idyl i pittoreske omgivelser, valfartskirken og ikke mindst den urgamle tradition for slædekørsel. Har du lyst til at tage udfordringen op, er rejselederen behjælpelig med at arrangere slædekørsel for dig. Bemærk, at slædekørslen ikke er inkluderet på denne udflugt.


Billede: Slædekørsel.

Efter de modige har kørt med slæde, fortsætter vi til et af de smukkeste udsigtspunkter i Funchal: Miradoro das Neves, hvorfra vi kan nyde en enestående udsigt over Funchal bugten og byen. Vi slutter af med et besøg ved Christo Rei statuen (1927), som minder meget om den berømte Jesus-statue i Rio de Janeiro. Hvis tiden og vejret tillader det, har vi tid til en fantastisk tur ned til den idylliske, og fredede, strand ved Garajau. Her kan vi nyde en kop kaffe eller en lille én til halsen (ikke inkluderet).


Billede: Christo Rei statuen.

Vi er tilbage på hotellet først på eftermiddagen.

Dag 5: Madeiras nordkyst - rundt på Madeira

Madeira er geografisk set ikke så stor, men alligevel er landskaberne mangfoldige og skifter karakter alt efter hvor på øen, du bevæger dig hen. Dette gør også, at der er rigeligt at opleve under blot en uges ophold.

I dag er det blevet tid til at køre ind i Madeiras bagland og opleve naturens mange ansigter og de utallige små byer, som vi passerer. Vi begynder i Cabo Girão – en af Europas højeste kystklipper. Her kan vi nyde den spetakulære udsigt over sydkysten fra den nyindviede "sky-walk", en platform med transparent glas.


Billede: "Sky-walk" platformen med udsigt over sydkysten.

Vi fortsætter videre tværs ind over øen over de store bjerglandskaber med den vilde natur. På nordkysten stopper vi i Porto Moniz og holder en længere pause, hvor vi spiser frokost (inkl) på en af de lokale restauranter. Hvis tiden tillader det, kan de friske tage en hurtig dukkert i de naturlige swimming pools (husk badetøj og håndklæde), som er formet af de gamle vulkaner.

Dagens næstsidste etape bringer os til byen São Vicente, der ligger midt på nordkysten. Ligesom i Porto Moniz har lava fra tidligere tiders vulkanudbrud haft en afgørende faktor for byens udseende og opbygning.

Vi slutter dagen i Câmara de Lobos, hvor Churchill opholdt sig under sine besøg på Madeira.

Funchal
Billede: Camara dos Lobos

 

Dag 6: Fridag eller mulighed for levadavandring

Efter nogle oplevelsesrige dage med mange nye indtryk, får du nu en dag til fri disposition. Du kan vælge at se nærmere på nogle af de seværdigheder, som du har oplevet på Madeira i løbet af de sidste par dage, gå på café eller slappe af med en god bog ved poolen. Rejselederen kan være behjælpelig med vejledning til oplevelser på egen hånd.

Du kan også følge med vores danske rejseleder på en let vandrertur på en af Madeiras skønne levadaer, hvor vi skal gå langs vandingskanalerne og kommer således helt tæt på Madeiras fantastiske natur. Vi går strækningen fra Campanario til Quinta Grande (ca. 6,5 km).

Sko med gummisål er nødvendige. Turen bestilles og betales hos vores dansktalende rejseleder.


Billede: Levadavandring i Madeiras fantastiske natur.

Dag 7: Sidste dag på Madeira – fridag

Oplev den sidste dag på egen hånd.

Dag 8: Tid på egen hånd og hjemrejse til Danmark

Sammen med rejselederen kører vi til lufthavnen, hvorfra der er hjemrejse til Danmark.

”All inclusive” under opholdet:

- Helpension på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hotellets restaurant)
- Fri bar på hotellet mellem kl. 11-23 (udvalgte mærker)

Helpension på hotellet, starter med frokost og slutter med morgenmad eller starter med aftensmad og slutter med frokost, alt efter ankomsttidspunkt for rejsen.

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle elementer i rejsen vil indgå selvom, der evt. flyttes rundt på programmet.

Kort

Kort over rejsen Madeira special


Kort over rejsen Madeira special

Blomsterfestival 2017

Blomsterfestivalen på Madeira finder sted i Funchal i perioden fra 4. - 14. maj 2017. Det er en periode med masser af liv og festivitas. Hele Funchal summer af liv . Der er boder med specialiteter, lokalt håndarbejde, folklore, musik og naturligvis blomsterudsmykninger i massevis, som er en stor del af oplevelsen for blomsterfestivalsugen. Det er et af de travleste tidspunkter i Funchal og der er masser af mennesker i byen; turister og lokale, som på en eller anden måde skal være tilskuere til eller deltage i festlighederne.


Billede: Stemning fra blomsterfestivalen

For de fleste er blomsterfestivalens højdepunkter i weekenden, hvor de to store hovedbegivenheder finder sted; Håbets Mur ( 6. maj 2017) og det store optog (7. maj 2017).
Vi kan anbefale, at du lørdag formiddag besøger Funchal centrum for at se børnenes optog og håbets mur cermonien. Søndag eftermiddagen finder dem store parade med forskellige optog og optræden afsted ved havnen.

Afgang fra København
Afvent nærmere om vores rejser fra København.

Afgang fra Aalborg
Følger du med på rejsen med afgang den 1. maj 2017, er du på Madeira under hele festivalen og kan således opleve al festivitassen inden og de store højdepunkter i weekenden. 


Vores rejseleder vil orientere nærmere om programmet og praktiske detaljer for selve blomsterfestivalen.

Læs mere om blomsterfestivalen her

 

Jul og nytår på Madeira

Jul og nytår er en populær periode på Madeira.

Det er ferietid og der er stadig en snert af sommertemperaturer for os fra de nordligere himmelstrøg med lige under 20 grader i gennemsnit. Derudover er Funchal kendt for sin smukke julebelysning og sit store nytårsfyrværkerishow i byen.

Turen med afrejse 17/12 er på ialt 9 dage / 8 nætter.  I programmet er indlagt en ekstra fridag.

Turen med afrejse 25/12 er på ialt 21 dage/ 20 nætter.

Turen med afrejse 31/12 - programmet for selve nytårsaften er endnu ikke fastlagt. 

Afgange og priser

    Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
29/8 - 5/9 København
Se flytider
Madeira Special - all inclusive - 8 dage
8.295,- Bestil »
5/9 - 12/9 København
Se flytider
Madeira Special - all inclusive - 8 dage
8.295,- Bestil »
12/9 - 19/9 København
Se flytider
Madeira Special - all inclusive - 8 dage
8.295,- Bestil »
19/9 - 26/9 København
Se flytider
Madeira Special - all inclusive - 8 dage
8.295,- Bestil »
26/9 - 3/10 København
Se flytider
Madeira Special - all inclusive - 8 dage
8.295,- Bestil »
3/10 - 10/10 København
Se flytider
Madeira Special - all inclusive - 8 dage
8.295,- Bestil »
29/10 - 5/11 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.295,- Bestil »
5/11 - 12/11 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.295,- Bestil »
12/11 - 19/11 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
6.995,- Bestil »
19/11 - 26/11 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
6.995,- Bestil »
26/11 - 3/12 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
6.495,- Bestil »
3/12 - 10/12 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
5.995,- Bestil »
10/12 - 17/12 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
5.995,- Bestil »
17/12 - 25/12 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 9 dage
Julerejse 9 dage / 8 nætter
7.995,- Bestil »
31/12 - 7/1 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
8.995,- Bestil »
7/1 - 14/1 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
5.995,- Bestil »
14/1 - 21/1 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
6.495,- Bestil »
21/1 - 28/1 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
6.995,- Bestil »
28/1 - 4/2 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
6.995,- Bestil »
4/2 - 11/2 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.295,- Bestil »
11/2 - 18/2 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.695,- Bestil »
18/2 - 25/2 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.695,- Bestil »
25/2 - 4/3 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.695,- Bestil »
4/3 - 11/3 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.695,- Bestil »
11/3 - 18/3 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.695,- Bestil »
18/3 - 25/3 København
Se flytider
Madeira Special -All Inclusive 8 dage
7.995,- Bestil »
27/3 - 3/4 Aalborg
Se flytider
Madeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg
7.995,- Bestil »
3/4 - 10/4 Aalborg
Se flytider
Madeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg
7.995,- Bestil »
10/4 - 17/4 Aalborg
Se flytider
Madeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg
7.995,- Bestil »
17/4 - 24/4 Aalborg
Se flytider
Madeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg
7.995,- Bestil »
24/4 - 1/5 Aalborg
Se flytider
Madeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg
7.995,- Bestil »
1/5 - 8/5 Aalborg
Se flytider
Madeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg
Blomsterfestival på Madeira
8.495,- Bestil »

Information

På denne rejse er deltagerantallet på op til 55 personer.

Prisen inkluderer:

• Direkte fly København til Madeira t/r inkl. skatter og afgifter.
• 7 nætter på 4-stjernede Pestana Bay All Inclusive.
• Værelse m. balkon og havudsigt.
• All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og middag) samt fri bar fra kl. 11-23.
• Transporter og udflugter iflg. program
• Dansktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke:

• Opgradering til suite v/ 2 personer (adskilt sove- og opholdsrum) fra kr. 795 pr. person
• Enkeltværelsestillæg fra kr. 1.795
• Udflugt: levada vandring € 20 (bestilles hos rejselederen)
• Forsikringer
• Administrationsgebyr kr. 95 pr. person

Levadavandringen gennemføres ved minimum 20 deltagere og maksimum 35 deltagere.

Hoteller

Overnatning Dag 1 - 8

Pestana Bay All Inclusive
****
Bo med havudsigt! Pestana Bay All Inclusive er smukt beliggende direkte ved havet i udkanten af Funchals Lido-område. Som navnet antyder, ligger hotellet direkte ud til bugten og fra alle v&aeli ....