Klassisk båd halong bay Vietnam Bhaya cruise

Bhaya Classic

 Bhaya Cruises tilbyder smagfuldt indrettede og nyrenoverede kahytter på deres luksusfartøj, der lægger til i Halong bugten. The Bhaya Classic boat, som vi indkvarteres på, er bygget i traditionel orientalsk stil og rummer 15 – 20 kahytter. De grønlige og brunlige nuancer er inspireret af Ha Long Bays naturlige skønhed og indbyder gæsterne til en elegant og harmonisk atmosfære om bord på fartøjet.

Alle kahytter er ca. 12,5 m2 store og tilbyder fra de brede panoramavinduer en fantastisk udsigt over bugten og den omgivende natur. I kahytten har du adgang gratis wi-fi, aircondition og privat badeværelse med brus.

På øverste dæk på Bhaya Classic finder du soldækket, hvorfra du kan nyde Ha Long Bays naturscenarier og slappe af i solstolene i selskab med en drink fra baren om bord. I restauranten serveres der vietnamesiske og internationale retter, og der tilbydes en bred variation af forskellige retter og smagsoplevelser på menuen. Køkkenet tilbereder også vegetariske og allergitilpassede retter for dem, der ønsker det. Bhaya Classic tilbyder ligeledes spa med traditionelle, vietnamesiske massage- og spabehandlinger samt morgonyoga.

Læs mere om Bhaya Classic på rederiets hjemmeside her.

Fakta og faciliteter

Skibets kapacitet 15 - 20 kahytter
Skibets bygge/ombygningsår 2015
Reception Åbent 24 timer
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool nej
Fælles udeområde Ja
Internet Gratis wifi i kahytten
Spa Ja
Air condition Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
23/2 - 8/3Se flytider KøbenhavnFortryllende Vietnam - 15 dage18.995,-Bestil