Skip to main content
Pool på Hotel Windsor Funchal
Bar og lounge på Hotel Windsor Funchal
Hotelværelse på Hotel Windsor Funchal
Hotel Windsor Funchal
Hotelværelse med seng og sofa på Hotel Windsor Funchal

Hotel Windsor

Hotel Windsor er et ældre turistklassehotel beliggende i en lille gade i Funchals centrum. Inden for 500 meter ligger katedralen, den gamle bydel, promenaden, markedet, kabel-banen og flere andre af Funchals attraktioner og hotellet er dermed et godt udgangspunkt for byliv med restauranter og butikker i nærheden. Gadestøj kan forekomme grundet den centrale beliggenhed.

Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, TV, køleskab, telefon, WIFI og airconditioning. Køleskab og værdiboks kan lejes mod et symbolsk beløb på 0,5-1 EUR pr. dag.  Værelserne er beliggende i to bygninger med overdækket gangbro imellem og vender mod gaden eller baggården. Vi kan ikke garantere end bestemt etage eller beliggenhed.

Til hotellet hører lounge med TV, restaurant og bar. Udendørs swimmingpool er i forbindelse med hotellets møbleret tagterrasse. Herfra er der fin udsigt over byens tage.

Officielt har Hotel Windsor fire stjerner og selvom hotellet er istandsat inden for de senere år, bærer det præg af at være af ældre dato, når det gælder arkitektur og indretning. Kulturrejser Europa kategoriserer dermed hotellet som at være af turistklassestandard.   

Hotel Windsor
Rua das Hortas  4C
9050-024 Funchal
Madeira

Du kan læse mere på hotellets egen hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 67
Reception Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool På taget - kan være lukket i perioder
Fitnessrum Ja
Trådløst internet Gratis wi-fi
TV Ja
Værdiboks Kan lejes.
Mini-bar Ja
Køleskab/Minibar Køleskab lejes.