Status:
Udsolgt

Donaufloden på første klasse

Introduktionspris på komfortabelt flodkrydstogt med overnatning i både Wien og Budapest.

Nu udbyder Kulturrejser Europa et skønt krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser. Vi har overnatning i både Wien & Budapest, så der er ekstra god tid til at opleve de smukke hovedstæder. Vi har også god tid til hyggelige Bratislava og desuden oplever vi Donau-deltaets smukke natur i Melk & Dürnstein.

Ombord på MS Explorer bliver der taget vel hånd om os på det komfortable og moderne skib med gode kahytter i flere kategorier. Helpension er inkluderet og vi bliver også forkælet med kagebord om eftermiddagen samt gratis kaffe og te. Hvis vejret er med os vil skibets soldæk uden tvivl være et dejligt sted at nyde en god bog og lade de smukke landskaber drive sagte forbi os.

Man kan tilkøbe en udflugtspakke hjemmefra, og så er man i godt selskab med vores dansktalende rejseleder, hvad enten det er byvandring eller sightseeing med bus. Alternativt kan man selvfølgelig udforske de spændende anløbshavne på egen hånd og i eget tempo.

Vi udbyder 2017-krydstogterne til en særlig introduktionspris, og med kun 40 pladser pr. afgang anbefaler vi hurtig bestilling.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst og byrundtur i Passau. Afsejling kl. 17:00 (A)
Dag 2: Melk og mulig udflugt til Stift Melk klosteret. 08:00 – 12:00, samt ankomst Wien kl. 19:00 (M, F, A)
Dag 3: Mulighed for byrundtur i Wien samt afsejling kl. 18:00 (M, F, A)
Dag 4: Budapest samt mulighed for byrundtur. Ankomst kl. 11:00 (M, F, A)
Dag 5: Tid på egen hånd og afsejling fra Budapest kl. 13:15 (M, F, A)
Dag 6: Bratislava og mulighed for byvandring. 06:30 – 17:00 (M, F, A)
Dag 7: Dürnstein og tid på egen hånd. 06:00 – 12:00 (M, F, A)
Dag 8: Ankomst Passau kl. 08:00, München og hjemrejse (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

*Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.
Ud over eventuel tilkøbt udflugtspakke iflg. program, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.