Skip to main content

Turim Restauradores Hotel

Velkommen til hotellet i Lissabons hjerte. 

Midt på en af Lissabons syv høje og mellem to af de ældste bydele; den øvre Bairro Alto og den nedre del Baixa ligger Turim Restaudores Hotel. Hotellet har til huse i en ældre historisk bygning i en lille smal gade Rua da Glória tæt ved den kendte sporvogn af samme navn; Gloria. Metro, tog-station, butikker, spisesteder samt byens store kendte pladser, er alle kun en kort spadseretur fra hotellet. Vil du bo autentisk og super centralt, er Turim Restauradores stedet. 

Hotellet er af turistklasse standard og alle værelser er moderne indrettet og har alle eget bad, toilet. TV og telefon. Værelser er forskellige i størrelse og indretning og er generelt små med begrænset dagslys grundet den ældre bygning og smalle gader omkring hotellet.  Interior er i mørke farver.

Der er lounge, bar og restaurant på hotellet. Gratis wi-fi.
 
Grundet hotellets beliggenhed er det ikke tilladt for turistbusser, at køre i de smalle gader omkring hotellet, hvorfor du må påregne at skulle gå ca. 80 meter (bakke) i forbindelse med ankomst, afrejse samt evt. udflugter. Bagagetransport kan arrangeres med taxi.   Bemærk at prisniveauet for taxa i Lissabon er meget billigt.

Turim Restauradores Hotel
Rua da Glória 9,
1250-114 Lisboa 
Tlf. +351 21 340 0270

Læs mere på hotellets egen hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 97
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Afstand til centrum I det absolutte centrum
Trådløst internet Wi-fi
TV Ja
Telefon Ja
Værdiboks Reception
Air condition Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
4/9 - 11/9Se rejsetider KøbenhavnKlassiske Portugal10.495,-FORESPØRG
26/9 - 3/10Se rejsetider KøbenhavnKlassiske Portugal10.495,-Bestil