Vandreferie på Mallorca i Port de Sóller
Vandringer på Mallorca, Banyalbufar
Deía, Mallorca
Vandreferie på Mallorca
Valldemossa, Mallorca
Port de Sollér, Mallorca
Banyalbufar, Mallorca
Gotisk katedral, Mallorca
Sa Calobra, Mallorca
Status:
Udsolgt

Vandreferie på Mallorca - Port de Sóller

Udbydes igen med afgang i efteråret 2018

Hos Kulturrejser Europa tilbyder vi vandringer på Mallorca, med ophold i Port de Sóller, en skøn plet ved stranden, midt i øens bedste vandreområde, Tramuntana-bjergene. Fra havnebyen Port de Sollér går en gammel sporvogn til byen Sóller - en sporvogn som har kørt på den smukke strækning siden 1913. Sóller har et meget hyggeligt torv, hvor fortovscaféerne ligger side om side, og byens rådhus og sognekirke er designet af én af Gaudís elever.

Spaniens største ø er, med de mange solskinstimer, spændende historie og rige kulturelle arv, med rette et yndet feriemål for såvel solglade - som aktive turister. Mallorca ligger skønt placeret i Middelhavet, med en frodig og varieret natur, og har et stort udbud af friske råvarer, der benyttes i det gode lokale køkken. Med udgangspunkt i bjergkæden, som breder sig fra vest til øst langs Mallorcas nordlige kyst, skal vi opleve grundene til, at Tramuntana bjergkæden i 2011 kom på Unescos verdensarvsliste, som et område med stor fysisk og kulturel betydning.

Bjergkæden byder på snørklede veje og vandrestier, appelsinplantager, klipper, beskyttede strande og storslået udsigt over middelhavets azurblå hav. I forår og efterår, er klimaet tilpas til vandringer på Mallorca, og vi skal i løbet af ugen prøve kræfter med 4 udvalgte vandringer af 11-15 km, alle i Tramuntana bjergene. Herudover er der indlagt 2 vandrefrie dage, den ene med afstikker til Lluc klosteret, Pollenca og Cap Formentor, og den anden med udflugt til Palma. I de Baleariske Øers hovedstad Palma, er der udover lokal byvandring, tid på egen hånd til shopping samt besøg i byens smukke Domkirke - La Seu.

På vores vandringer igennem Mallorcas natur stifter vi blandt andet bekendskab med kunstnerbyen Deía, smukke Valdemossa, Cala Tuent og Port de Sa Calobra med sejlads retur til Port de Sollér, samt charmerende Esporles og de frugtbare terrasser i Banyalbufar.

Kort dagsprogram.

Dag 1: Palma de Mallorca - Port de Sóller
Dag 2: Vandredag fra Port de Sóller til Deía (M)
Dag 3: Udflugt til Lluc, Pollenca og Cap Formentor (M)
Dag 4: Valldemossa vandring, i Ærkehertugens fodspor (M)
Dag 5: Sóller til Cala Tuent og Sa Calobra med sejltur tilbage til Sóller (M)
Dag 6: Palma med sightseeing og tid på egen hånd (M)
Dag 7: Esporles til Banyalbufar og udsigtspunktet Es Verger(M)
Dag 8: Hjemrejsedag (M)


M = Morgenmad   F= Frokost  A= Aftensmad

NB! Vi gør opmærksom på, at forskellige lokale forhold og rejseperioder, kan gøre det nødvendigt at ændre på programmet.