Spansk by, Spanien, Rundrejse i Nordspanien og Sydfrankrig
Pris fra:
10.495,-
Dage:8
Bestil rejse

På opdagelse i Catalonien og Pyrenæerne 

Vi byder velkommen på en rundrejse i storbyens, kunstens, naturens, gastronomiens og ikke mindst kulturens tegn. Denne oplevelsesrige rejse serverer det bedste af Catalonien og Pyrenæerne - i både Spanien, Frankrig og Andorra.

Derfor skal du rejse med os på rundrejse i Nordspanien og Sydfrankrig:

  • En oplevelsesrig rejse, hvor du oplever Barcelona, Gaudi's værker, Perpignan ved foden af Pyrenæerne, Andorra, Montsantbjergene og vinområdet Priorat
  • Alle udflugter er inluderet i rejsen
  • Gode hoteller på hele rejsen
  • Morgenmad og to middage på restaurant
  • Vidende dansktalende rejseleder

Barcelona og Catalonien

Få regioner i Europa rummer så mange forskelligheder som Catalonien, og vi skal opleve dem alle på denne rundrejse. Første stop på turen er betagende Barcelona, hvor vi bor perfekt lige midt i den pulserende storby, og nyder en klassisk catalansk velkomstmiddag. Næste dag svælger vi bl.a. i Gaudís værker på vores byvandring og nyder eftermiddagen på egen hånd.

Pyrenæerne

Efter et par begivenhedsrige dage i Barcelona, begiver vi os nord på og besøger Salvador Dalís museum, inden vi ankommer til Perpignan i Sydfrankrig, ved foden af Pyrenæerne. I Perpignan tager vi på en vandring rundt i byen, der fungerede som hovedstad under kongeriget Mallorca, inden vi fortsætter til miniputlandet Andorra.

Andorra

I byen Andorra La Vella, Europas højest beliggende hovedstad, besøger vi byens historiske centrum, hvor der kan gøres favorable indkøb, da Andorra er toldfrit område. Tilbage i Spanien venter nogle oplevelser i absolut særklasse. Bl.a. det imponerende Poblet-kloster fra 1151, hvor vi helt unikt overnatter på klosterhotellet. Montsantbjergene byder på storslåede naturoplevelser, og vi lægger også vejen forbi ukendte Siurana; - uovertruffen i skønhed med sin imponerende beliggenhed på en klippetop.

Vinområdet Priorat

Rejsen slutter i vinområdet Priorat, der er blandt Spaniens mest eksklusive vindistrikter. Efter en gåtur i vinmarkerne, hvor vi dvæler ved de smukke landskaber, afsluttes rejsen på behørig vis med en middag, hvor det catalanske køkken for alvor folder sig ud.

Dette er den sande Catalonien-rejse, som har taget tidligere gæster med storm.

Kort dagsprogram for Nordspanien og Sydfrankrig:

Dag 1: Ankomst og transport til hotellet i Barcelona. Byrundtur med bus og velkomstmiddag (A)
Dag 2: Byvandring i Gaudís fodspor og eftermiddag/aften på egen hånd (M)
Dag 3: Figueres og Salvador Dalí. Ankomst til Perpignan i Sydfrankrig (M)
Dag 4: Byvandring i Perpignan (M)
Dag 5: Andorra la Vella – til fods i den historiske by (M)
Dag 6: Poblet-klosteret og vinsmagning på Clos Mont Blanc (M)
Dag 7: Siurana og vandretur gennem vinmarkerne. Afskedsmiddag (M,A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad, A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.