Pris fra:
7.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Drømmeøen Mallorca - to kontraster i én rejse


De første fire dage skal vi opleve storbyen Palma og et par nærliggende attraktioner, imens vi har base ved havet og kan nyde stranden i Can Pastilla. Resten af ugen skal vi tilbringe i den smukke natur, midt i Mallorcas største bjergkæde, hvor vi skal bo på et fungerende kloster fra 1300-tallet, udforske lokal området og finde plads til fred og ro.

Palma de Mallorca

Foruden Palma centrum hvor vi skal se den imponerende domkirke La Seu og den historiske bydel, skal vi opleve nogle af Mallorcas største trækplastre i nærområdet. Vi tager på udflugt til den romantiske havneby Andratx, kunstnerbyen Valldemosa og kører til Palmas yderområder, der prydes af seværdigheder som den historiske fæstning Bellver. Det arkitektoniske friluftsmuseum El Pueblo Español og Miro-museet kan nærstuderes efter interesse på den indlagte fridag på turen.

Klosterophold i Lluc

På den sidste del af ferien indlogerer vi os på Santuary de Lluc, klosteret er et af Mallorcas mest hellige steder. Her skal vi først og fremmest skal nyde selve middelalderklosteret og dets skønne omgivelser, der indbyder til både kortere og længere spadsereture i den smukke natur. Klosteret Lluc ligger ideelt som udgangspunkt for et par udflugter på den nordlige og tyndt befolkede del af øen. Så en tur til Sa Calobra samt til øens nordligste punkt, Cap Formentor, skal vi selvfølgelig også opleve. Nu vi er på disse kanter besøger vi naturligvis også den gamle bydel i Alcudia og hyggelige by Pollença.

Tag med på en ferie med fokus på kontraster, kultur og natur.

Kort dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Palma de Mallorca, kort transfer til hotellet i Can Pastilla (A)
Dag 2: Halvdagssightseeing i Palma med bus og til fods (M,A)
Dag 3: Heldagsudflugt til Andratx og Valldemosa (M,A)
Dag 4: Fridag til egen disposition (M,A)
Dag 5: Transfer til klosteret I Lluc med stop i Sóller (M)
Dag 6: Halvdagsudflugt til Sa Calobra (M)
Dag 7: Heldagsudflugt til Pollença, Formentor og Alcúdia (M)
Dag 8: Transfer til lufthavnen og hjemrejse til Danmark (M)

M= Morgenmad F= Frokost A= Aftensmad
 
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i dagsprogrammets rækkefølge.