Skip to main content

Barcelona a la carte

Park Güel, Barcelona, Spanien
Park Güel og(Goudi kirken) Sagrada Familia Barcelona
Det nationale kunstmuseum, Barcelona
Gadebillede Barcelona
La Boqueria markedet, Barcelona
La Boqueria markedet, Barcelona
Strandpromenade, Barcelona
Casa Milá, Barcelona
Gadestemning, Barcelona
Status:
Udsolgt

DEN ULTIMATIVE BARCELONA-REJSE

Kom med til en af Europas mest populære storbyer, hvor vi har sørget for et centralt beliggende hotel og spændende udflugter. Vi har også arrangeret tre dage med gratis offentlig transport og rabatter på museer, så du kan forme ferien, præcis som du ønsker. Dét kalder vi Barcelona a la Carte.

Derfor skal du rejse med os på storbyferie til Barcelona:

  • Firestjernet hotel med god beliggenhed og morgen mad inkluderet
  • Udflugter i og udenfor Barcelona
  • Tre fridage til egne oplevelser med Barcelona Card
  • Vidende dansktalende rejseleder

Barcelona er en af Europas mest besøgte byer – og et kæmpe tag-selv-bord af storby-oplevelser. På denne rejse, bliver du indkvarteret på det 4-stjernede Evenia Rosselo i byens centrum. Beliggenheden bliver ikke meget bedre. Vores danske rejseleder står i spidsen for udflugterne til byens største seværdigheder. Dagen efter ankomsten begynder med en orienterende byvandring, hvor vi mærker byens atmosfære og sjæl. Vi besøger det smukke, hellige bjerg, Montserrat, hvorfra der er en fantastisk udsigt over det fasinerende bjerglandskab. Slutteligt går vi i arkitekten Gaudís fodspor og besøger hans livsværk, den ufuldendte katedral ”La Sagrada Familia”. Barcelona er også kendt for sin gode mad og vin.

Vi tilbyder en dagsudflugt til vinhuset Clos Mont Blanc, hvor vi nyder en god frokost og smager på de fine dråber. Vi tilbyder også en måltidspakke, der inkluderer en autentisk tapasaften med flamenco, og en afskedsmiddag på en klassisk catalansk restaurant af høj kvalitet.

Desuden er der inkluderet et Barcelona Card, der giver tre dages fri offentlig transport samt rabat på entréer og gratis oplevelser. Spørg endelig rejselederen, der er fastboende i Barcelona, om fif til byen og dens oversete attraktioner - så du kan forme din ferie præcis, som du ønsker.

Kort dagsprogram for Barcelona a la carte:

Dag 1: Ankomst til Barcelona. Transport til hotellet
Dag 2: Byvandring med ramblaen og den gamle bydel. Eftermiddag til egne oplevelser (M)
Dag 3: Udflugt til "Det Hellige Bjerg", Montserrat og panoramatur med bus i Barcelona. Mulighed for tapas- og flamencoaften (M)
Dag 4: Fridag ell. ekstra udflugt til Tarragona og vingård med frokost (M)
Dag 5: Byrundtur med metro i Gaudís fodspor. Eftermiddag til egen disposition med Barcelona Card (M)
Dag 6: Fridag til egne oplevelser med Barcelona Card (M)
Dag 7: Fridag til egne oplevelser med Barcelona Card. Mulighed for middagsarrangement (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Barcelona

Modtagelse i Barcelona lufthavn af vores dansktalende rejseleder og transfer til vores 4-stjernede hotel lige midt i Barcelonas centrum. Her skal vi bo under hele opholdet.

Dag 2: Byvandring med Ramblaen og den gamle bydel (M)

Vi lægger rejsen ud med en byvandring i den gamle del af Barcelona. I løbet af dagen slår vi vejen forbi mange af byens interessepunkter og får et godt overblik over området omkring Ramblaen.

Vi begynder vores byvandring fra hotellet og går først til Plaza Catalunya og videre ned af Ramblaen – Barcelonas berømte og imponerende hovedstrøg. Vi kommer også forbi Plaza Vila de Madrid, hvor resterne af den gamle romerske vej til den romerske by Barcino stadig kan ses. Man kan ikke nævne Ramblaen uden også at nævne Barcelonas farverige og uimodståelige marked; La Boqueria. Her er liv og glade dage, og vi kan købe alskens gode sager, og indsnuse markedsstemningen når den er bedst. Markedet vrimler med friske spanske råvarer, og især den friske fisk kan anbefales. Der er også mulighed for at få en souvenir med hjem i form af spansk ost, vin og skinke. Efter markedet fortsætter vi mod Plaza Pi - et lille torv, hvor der bl.a. er en flot middelalderlig kirke. Herfra går vi ad Carrer de Ferran tilbage til Ramblaen, hvor vi slutter byvandringen af.

Barcelona
Billede: Barcelona set fra Gaudí's Parc Güell.

Eftermiddagen er fri til egne oplevelser. Hvis du har lyst til at udforske Barcelonas gamle bydel yderligere, kan du tage endnu en tur ind i de smalle gader. For enden af Ramblaen står Columbus-søjlen, omgivet af løver, med Columbus på topppen som peger øst på istedet for mod Amerika. Herfra kan du fortsætte turen til den gamle havn, hvor der ligger et væld af restauranter. Du kan også tage dig en shopping-tur på Ramblaen eller i et af de store varehuse eller lægge vejen forbi det maritime museum ved Avenida Drassanes.

DAG 3: "Det Hellige bjerg", Montserrat og panoramatur i Barcelona (M) 

På dagens udflugt kører vi ca. 40 kilometer nordvest for Barcelona til "Det hellige bjerg", Montserrat, der især er et yndet mål for pilgrimme. Bjerget er bl.a. kendt for det imponerende benediktinerkloster, Abadia de Montserrat, der har ligget her siden 1000-tallet. Montserrat har spillet en stor rolle i Cataloniens historie, bl.a. i forbindelse med Napoleons indtog i Spanien og under den spanske borgerkrig. Senest har bjerget været en inspirationskilde for Barcelonas store arkitekt, Antoni Gaudí, som har arbejdet på bjerget ved flere lejligheder.

Montsserat
Billede: Det hellige bjerg.

Vi slutter dagens udflugt af med en panoramisk busrundtur i Barcelona. Her kommer vi forbi Passeig de Gracia, en bred boulevard, der er kendt for de gode shoppingmuligheder, og som huser Gaudís to berømte bygninger ”La Pedrera” og ”Casa Batlló”. Vi kommer også forbi La Sagrada Familia, som vi vil høre mere om undervejs. Vi slutter turen ved Montjuic, hvor vi kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

BEMÆRK: For de, der har bestilt kultur- og måltidspakken, byder aftenen på tapas- og flamenco-aften i området Pueblo Espanol i udkanten af Barcelona. Området blev bygget til verdensudstillingen i 1929 og er en blanding af arkitektoniske stilarter fra hele landet. Her får vi god tapas med vin samt en ægte flamenco oplevelse der ligger flere niveauer over gennemsnittet. 

Dag 4: Fridag til egne oplevelser eller udflugt til vingård med stop i Tarragona inkl. frokost (M, f)

Dagen er til fri disposition. Du kan udforske Barcelona på egen hånd eller følge med rejselederen på en ekstra udflugt, hvor vi skal besøge en vingård. Vi gør først et ophold i Tarragona, byen der var provinshovedstad under romertiden. Her er er der tid til en kaffepause, og vi beundrer nogle af de mange smukke bygninger. Nord for Tarragona, vest for Barcelona, finder vi området Barberá de la Conca, og her ligger vingården Clos Montblanc. Vingården blev etableret tilbage i 1988, og dyrker i dag mange forskellige typer af druer og producerer både hvid-, rød- og rosévine. Catalonien producerer nogle af Spaniens bedste og dyreste vine, hvor mange af dem kommer fra nabo-området Priorat. Vi får en grundig introduktion til kunsten at producere vin, og naturligvis smager vi på de ædle dråber. Efter vingårdsbesøget skal vi også nyde en god landsbyfrokost med catalanske specialiteter før turen går retur mod Barcelona.

Dag 5: Byrundtur med metro i Gaudís fodspor (M)

Rejsens femte dag står i arkitekten Gaudís tegn. Vi lægger ud i den gotiske bydel, ved Plaça Reial (den royale plads), der har været et traditionelt mødested i Barcelona, siden pladsen blev bygget i det 19. århundrede. Her mødes de lokale til en kop kaffe og en snak om løst og fast. Dette er dog ikke den eneste grund til, at vi begynder vores byrundtur her. Arkitekten Gaudí har sat sig præg på pladsen og efterladt sig et par værker netop her. Vi fortsætter videre mod "Palau Güell". Beliggende midt i den gamle by skiller dette gotiske slot sig markant ud fra de omkringliggende bygninger, og er for nylig genåbnet for offentligheden efter flere års restaurering. Her bliver vi klogere på Gaudís udvikling inden for arkitekturen og hans usædvanlige tilgang til husets udformning.

Gaudi
Billede: Casa Batlló i Barcelona.

Herefter går turen videre til nogle af de bygninger, som vi så på vores panoramiske bustur nogle dage forinden. Vi kommer forbi Casa Batlló, også kaldt "Et eventyr i sten" og "Gabets hus". Der hersker ingen tvivl om, at Casa Batlló er Gaudís mest magiske bygning. Her fik Gaudí lov til at udfolde sig 100 procent, og her nåede han karrierens absolutte højdepunkt. I Casa Battló kan man se alt lige fra riddere i skinnende rustninger til farverig udsmykning og underfundige balkoner - et imponerende syn - ude såvel som inde (entré til Casa Batlló er ikke inkluderet).
Nær Casa Batlló kan vi se det berømte hus Casa Milà (også kaldet "La Pedrera"), som blev bestilt af en af Barcelonas prominente rigmænd. Endnu et sandt mesterværk af Gaudí. Herfra tager vi metroen til "La Sagrada Familia" for at beundre det smukke bygningsværk udefra. Den ufuldendte kirke var Gaudis besættelse, og fortryller alle med sine tårne, tinder og uendelige ornamenter. Eventuel entré ind i kirken vil være på egen hånd. Her kommer man tættere på Gaudís liv og død og får en fornemmelse af byggeriets størrelse og Gaudís vision om det endelige resultat.

Hvis man vil opleve kirken indefra anbefaler vi at man bestiller entré hjemmefra da køen til entré oftest er meget lang. Hvis man ønsker at besøge kirken denne dag anbefaler vi at bestille entré tidligst kl 14.00 så man kan få det fulde udbytte af byrundturen. Entré bestilles på denne hjemmeside og det kræver at man har kreditkort. https://tickets.sagradafamilia.org/site/SagradaFamilia/?lang=en

Eftermiddagen er til egen disposition med Barcelona Card.

Dag 6: Fridag til egne oplevelser (M)

Dagen er til fri disposition og oplevelser med Barcelona Card.

Dag 7: Fridag til egne oplevelser (M)

Dagen er til fri disposition og oplevelser med Barcelona Card.

BEMÆRK: For de, der har bestilt kultur- og måltidspakken, byder aftenen på en afskedsmiddag med vin og vand på den rustikke og anerkendte restaurant ”Raco de la Vila”  der er beliggende nær Villa Olímpica. Restauranten har over 20 års historie, og er kendt for sine klassiske catalanske og spanske retter.

Dag 8: Hjemrejse fra Barcelona til Danmark (M)

Transport til Barcelona lufthavn og hjemrejse til Danmark (M)


M= Morgenmad

Denne rejse til Barcelona er ikke strabadserende som sådan, men den inkluderer flere spadsereture, hvorfor at det kræves en god mobilitet og fysisk formåen for at deltage.
Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Kort

Rejsen Barcelona a la carte

Kort over rejsen Barcelona a la carte