Skip to main content

Rejser til Rumænien

Tag med til kontrasternes vidunderlige land

Der findes ikke mange fænomener i Rumænien, hvor dets modstykke ikke også findes. Det gælder ikke blot i forhold rigdom og fattigdom; det viser sig også i landskaberne med kyst og bjerge, i det hypermoderne storbyliv og ultratraditionelle liv på landet, og i den varierede arkitektur, hvor det smukke møder det til tider ret stygge.

Rumænien er konfrontation af fortid og nutid svøbt ind i fantastiske landskaber, prangende arkitektur, fortalt gennem en lang medrivende historie af storhed og fald. Derfor er Rumænien at finde i vores program, og landet byder på mange overraskelser som man sent vil glemme.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Flodkrydstogt gennem Jernporten

Flodkrydstogt gennem Jernporten, Rumænien

flodkrydstogt Fra Donaus delta til kejsernes Wien - Oplev bjergtagende natur og historiens vingesus på denne otte dages spændende sejlads fra Donaus delta over Jernporten til kejsernes Wien. Derfor skal du rejse med os på flodkrydstogtet gennem Jernporten: Besøg i 4 lande og 4 hovedstæder Fantastiske naturscenerier Helpension ombord Tid til fordybelse og afslapning Dansktalende rejseleder Jernportens storhed og Donau-deltaets unikke natur - Et krydstogt på Don...