Skip to main content

Rejser til Sri Lanka

OPLEVELSESRIGE REJSER TIL SRI LANKA

Dette er rejsen der giver dig et indblik i alt det bedste, som Sri Lanka har at byde på. Undervejs oplever du blandt andet det pulserende byliv i Colombo, aktive vandringer på Sigiriya-klippen, bølgende teplantager, elefantsafari i Udawalawe Nationalpark og ser vidnesbyrdet på landets kolonihistorie i den charmerende by Galle.

Du rejser komfortabelt og bor på vores håndplukkede gode hoteller. Under turen er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med det appetitlige lokale køkkens karrybaserede retter, smage verdens bedste te og nyde et køligt glas hvidvin i palmernes skygge.

Med Kulturrejser Europa på Sri Lanka får du en komplet rundrejseoplevelse. Sammen med vores dansktalende rejseleder lader vi vores sanser forkæle på denne frodige ø i det indiske ocean.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Sri Lanka for alle sanser

14 dage Fra 19.495,-
Tepplantage i Sri Lanka

KOMPLET RUNDREJSE TIL DEN FARVERIGE Ø MED OPHOLD PÅ GODE HOTELLER - Få steder i verden rummer så meget - på et så lille areal - som Sri Lanka. På denne frodige ø, i det indiske ocean, bliver sanserne forkælet af naturoplevelser i verdensklasse, et rigt dyreliv, gyldne sandstrande og en solid kulturhistorie med otte seværdige steder der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Derfor skal du rejse med os til Sri Lanka for alle sanser: Sri Lankas kulturelle trekant Teplantager og ko...Læs mere om Sri Lanka for alle sanser