Rejs til Peru

Det betagende sydamerikanske land Peru, byder på en bred vifte af rejseoplevelser. Alt lige fra fascinerende historie, mangfoldig kultur, storslående natur og ikke mindst venlig befolkning.

Det betagende og kontrastfulde land byder på et væld af muligheder. Efter vores mening er en rundrejse i Peru det optimale, så du ikke går glip af landets mange højdepunkter.

Kontrasterne får du uden tvivl når du vælger en rundrejse der byder på lidt af det hele og efter vores vurdering bør rundrejsen indeholde:
Storbyliv for at opleve det mere moderne Peru, hvilket du eksempelvis får i Stillehavsbyen og hovedstaden Lima.
Et must er også at køre i højlandet, hvor alpakaer og vikunjaer lever vildt i naturen og hvor de lokale landmænd dagligt arbejder ved de farverige teresser.
Lad din rejse føre dig til "den hvide by" Arequipa, som briger dig tilbage i tiden, med dets smukke kolonistil og oplev de dybe kløfter ved Colcadalen, hvor de imponerende kondorer flyver.
Byen Puno og Titicaca-søen vil uden tvivl overraske med siv-øerne og tiden vil synes at være gået i stå på øen Tanquile.
Du kan ikke undgå at skulle opleve den eventyrlige gamle Inka-hovedstad Cusco og den Den Hellige Dal's fortryllende Inkaruiner - og så naturligvis vidunderet - Machu Picchu.
Sidst men ikke mindst vil Amazonas og junglen sætte prikken over i'et med dets anderledes natur og dyreliv. 

Peru er ganske enkelt en oplevelse for livet. 


Hos Kulturrejser Europa får du en oplevelsrig rundrejse i det kontrastfulde Peru, hvor vi inkluderer alle landets spændende højdepunkter.