Skip to main content
Rejse til Israel, Det Hellige Land, Jerusalem, grædemuren, jøder

Rejser til Israel

Den kristne kulturarv, vi kender herhjemme, har sine rødder i Det Hellige Land. Israel har det hele samlet under den gyldne sol og har rigtig meget at byde på; fra interessante antikke ruiner, hypermoderne byer til Jerusalems magi med forskelligartede samfund og berømte seværdigheder. Mødet med kulturelle og religiøse højborge samt en smuk og utroligt varieret natur, fra det frodige højland i nord til de imponerende klippeørkener i syd og det fascinerende Døde Hav vil give dig uforglemmelige oplevelser. 

Tag med Kulturrejser Europa til det hellige lang og mærk det historiske vingesus og de mange spændende kulturelle facetter.

 

 

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Kulturrundrejse i Det Hellige Land

8 dage Fra 11.495,-
Israel ferie, Israel rejse, jerusalem, alaqsa moske, søjler

Kulturrundrejse af bibelske dimensioner - Den kristne kulturarv, vi kender herhjemme, har sine rødder og oprindelse netop her i Det Hellige Land. Området, som i dag udgør den moderne stat Israel, har en turbulent historie og har gennem historien været eftertragtet og præget af forskellige folkeslag, magthavere og religioner. På denne rejse vil man derfor, uden tvivl og om noget sted, mærke det historiske vingesus og opleve et utal af spændende kulturelle facetter. Derfor skal du...Læs mere om rundrejsen i Israel