Skip to main content

Rejser til Cypern

Kulturrejser til Cypern

Cypern er det sydøstligste hjørne af Europa på kanten af Mellemøsten, og er et knudepunkt gennem flere tusind år af kultur og historie, som ligger for vores fødder. Vi besøger storslåede seværdigheder, bjergrige egne, krydser engelske militærbaser, der hver har deres lille bidrag til fortællingen om Cypern. Dramatisk, smukt og utroligt forførende.  Vi dykker ned i alt hvad Cypern kan tilbyde af spændende kulturer, gamle traditioner og den skønne natur.

Kulturrejser Europa har to spændende tilbud til Cypern - et hvor kulturen og livsnydelsen er i centrum, og et ERASMUS++ rejse, hvor vi også stiller skarpt på menneskerne, konflikten og fremtiden for landet, når vi får del i en hverdag, som ikke minder om andre steder i Europa.

Med Kulturrejser Europa får du en komplet rejseoplevelse, når du sammen med vores dansktalende rejseleder besøger det lille land, hvor klimaet er skønt og maden er god.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Cypern - Afrodites smukke ø

Kulturrejse til Cypern - Afrodites smukke ø - Cypern er den perfekte blanding af Middelhavet, sol og en fantastisk natur, og det er ikke så underligt, at det var netop hér, at Afrodite dukkede op i mytologien som kærlighedens gudinde. Men...

Paphos Kourion ruiner, Cypern

Cypern - det smukke europæiske paradoks

Kulturel rundrejse til Cypern - Hvordan er det egentlig at leve i et delt land med grænsekontroller, besættelsesmagt, forskellige valutaer? Og samtidig stå både alene - men også som en samlet enhed, når man er repræsenteret ude i verden?...