Skip to main content

REJSER TIL CYPERN

Cypern er det sydøstligste hjørne af Europa og på kanten af Mellemøsten, og et knudepunkt gennem flere tusind år af kultur og historie, som ligger for vores fødder. Vi besøger storslåede seværdigheder, bjergrige egne, krydser engelske militærbaser, der hver har deres lille bidrag til fortællingen om Cypern. Dramatisk, smukt og utroligt forførende.  Vi dykker ned i alt hvad Cypern kan tilbyde af spændende kulturer, gamle traditioner og den skønne natur. Vi stiller også skarpt på menneskerne, konflikten og fremtiden for landet, når vi får del i en hverdag, som ikke minder om andre steder i Europa.

Med Kulturrejser Europa får du en komplet rundrejseoplevelse, når du sammen med vores dansktalende rejseleder besøger det lille land, hvor klimaet er skønt og maden er god.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Cypern - det smukke europæiske paradoks

8 dage Fra 9.395,-

Cypern - det smukke europæiske paradoks - Hvordan er det egentlig at leve i et delt land med grænsekontroller, besættelsesmagt, forskellige valutaer? Og samtidig stå både alene - men også som en samlet enhed, når man er repræsenteret ude i verden? Det ved cyprioterne, og det bliver du klogere på, når vi stiller skarpt på en spændende rundrejse i det delte land. For der er meget andet at komme efter i Cypern - end blot sol og strand. Cypern er det sydøstligste hjørne af Europa, på kan...Læs mere