Skip to main content

Rejseforedrag om krydstogt i Caribien - 25. oktober

Krydstogt Caribien hvide sandstrande

Gratis rejseforedrag om krydstogt i Caribien

Drømmer du om at tage på krydstogt i Caribien? Det farverige ø-hav er rigt på eksotiske øer, som Puerto Rico og St. Maarten, hvor kridhvide sandstrande går hånd i hånd med spændende kultur og kolonihistorie. Under de varme himmelstrøg kan du opleve en bid af danmarkshistorien på den tidligere dansk-vestindiske ø St. Thomas og komme tæt på paradis i Bahamas og Den Dominikanske Rupublik. Krydstogtet begynder og slutter i den amerikanske solskinsstat Florida, hvor du kan nyde palmesuset på den famøse Miami Beach, opleve storbyens kulturelle bydele og komme helt tæt på de største krybdyr i Everglades nationalpark.

En krydstogtrejse byder på spændende udflugter på forskellige destinationer, kulturelt indhold og mange skønne rejseoplevelser. Ombord på skibet er der et stort udvalg af aktiviteter, og der er rig mulighed for selvforkælelse og afslapning i skibets luksuriøse omgivelser. Kom med til foredrag og hør mere om, hvad du kan opleve på vores krydstogt i Caribien.

Foredraget tager udgangspunkt i vores krydstogt i Caribien.

Se vores øvrige krydstogter her:
Australien og New Zealand på første klasse
Førsteklasses krydstagt fra Chile til Argentina via Kap Horn
Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen
Førsteklasses krydstogt til fire orientalske verdener
Krydstogt til de norske fjorde
Kulturkrydstogt i Østersøen
Kulturkrydstogt i Middelhavet
Luksuskrydstogt fra Barcelona til Buenos Aires
Luksuskrydstogt over Atlanten
Nordkap - mod midnatssolen 

Foredragsholder er krydstogtekspert Michael Boilesen. Michael har rejst i det meste af Europa, Middelhavslandene, Mellemøsten, USA, Caribien og Seychellerne og er på havet ca. 200 dage om året. Krydstogter er Michaels absolutte yndligsmåde at rejse på: "Det er fantastisk, at man blot kan gå om bord, pakke ud og have sin base gennem hele rejsen, hvor skibet stille og roligt bringer en fra havn til havn - så der næste morgen ligger et nyt og spændende udflugtsmål lige uden for døren," fortæller Michael.
Michael er rejseleder på vores mange spændende krydstogter, og han forsøger altid at finde et link mellem rejsemålet og den danske historie. Når Michael ikke selv er af sted, guider han om sommeren internationale krydstogtgæster i København og Nordsjælland.

Glæd dig til at høre Michael fortælle om at være på krydstogt, samt hvad du kan opleve på en krydstogtrejse i Caribien med Kulturrejser Europa.

Rejseforedraget er torsdag den 25. oktober 2018 fra kl 17.00-18.30 hos Kulturrejser Europa,
Folke Bernadottes Allé 5, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
25/10 - Se flytider KøbenhavnGratis rejseforedrag om krydstogt i CaribienBestil