Skip to main content

Rejseforedrag om krydstogt i Australien og New Zealand

Krydstogtskibet Celebrity Soltice

Gratis rejseforedrag om krydstogt i Australien og New Zealand

Står et krydstogt langs Australiens betagende østkyst højt på din rejseønskeliste? Eller vil du opleve både Australien og New Zealand på én rejse? Landene "Down Under" er rige på fantastiske naturoplevelser, kulturspækkede storbyer og en mangfoldig historie.

En krydstogtrejse byder på spændende udflugter på forskellige destinationer, kulturelt indhold og mange skønne rejseoplevelser. Ombord på skibet er der et stort udvalg af aktiviteter, og der er rig mulighed for selvforkælelse og afslapning i skibets luksuriøse omgivelser. Kom med til foredrag og hør mere om, hvilke oplevelser der venter på vores to krydstogter "Down Under".

Foredraget tager udgangspunkt i vores krydstogt Australien og New Zealand på første klasse og Drømmekrydstogt Down Under

Se vores øvrige krydstogter her:
Førsteklasses krydstagt fra Chile til Argentina via Kap Horn
Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen
Førsteklasses krydstogt til fire orientalske verdener
Krydstogt - Irland, Island og Skotland
Krydstogt i Caribien
Krydstogt til de norske fjorde
Kulturkrydstogt i Østersøen
Sommersejlads i Middelhavet
Luksuskrydstogt over Atlanten
Nordkap - mod midnatssolen 

Foredragsholder er krydstogtekspert Michael Boilesen. Michael har rejst i det meste af Europa, Middelhavslandene, Mellemøsten, USA, Caribien og Seychellerne og er på havet ca. 200 dage om året. Krydstogter er Michaels absolutte yndligsmåde at rejse på: "Det er fantastisk, at man blot kan gå om bord, pakke ud og have sin base gennem hele rejsen, hvor skibet stille og roligt bringer en fra havn til havn - så der næste morgen ligger et nyt og spændende udflugtsmål lige uden for døren," fortæller Michael.
Michael er rejseleder på vores mange spændende krydstogter, og han forsøger altid at finde et link mellem rejsemålet og den danske historie. Når Michael ikke selv er af sted, guider han om sommeren internationale krydstogtgæster i København og Nordsjælland.

Glæd dig til at høre Michael fortælle om at være på krydstogt, samt hvad du kan opleve på en krydstogtrejse i Australien med Kulturrejser Europa.

Rejseforedraget er onsdag den 20. februar 2019 fra kl 17.00-18.30 hos Kulturrejser Europa,
Folke Bernadottes Allé 5, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
20/2 - Se flytider KøbenhavnGratis rejseforedrag om krydstogter i Australien og New ZealandBestil