Skip to main content

Rejseforedrag om Japan - 6. februar

Mt Fuli, Japan

Gratis rejseforedrag om Japan

Japan har en velbevaret kultur, stolte traditioner og hypermoderne storbyer - det fascinerede ørige i Stillehavet er kontrasternes land, og en rundrejse i Japan byder på en gribende historie og unikke kulturoplevelser.

I den travle hovedstad Tokyo oplever du et væld af mennesker, anime-udklædte unge og futuristiske butikker og cafeer. Storbyens hektiske liv sættes nærmest på pause i de smukke japanske haver - og måske er du heldig at spotte de traditionelle geishaer i det moderne gadebillede. I Hiroshima mod syd kan du komme tæt på Japan tragiske historie, og undervejs byder rejsen på billedskønne naturscenerier. Et absolut højdepunkt på rejsen er det enorme Mount Fuji, og det er svært ikke at lade sig betage af det snedækkede bjergs imponerende storhed. Japan huser flere tusinde templer og omkring smukke Kyoto kan nogle af landets mest ikoniske helligdomme opleves. 

Kom med til foredrag og hør mere om Japan og en rejse, der stimulerer alle sanser med uforglemmelige rejseoplevelser.

Foredraget tager udgangspunkt i vores rundrejse Japan for alle sanser.

Foredragsholder er rejseleder Elisabeth Sandell. Foredragsholder er rejseleder Elisabeth Sandell. Elisabeth er oprindeligt fra Sverige men har boet i Danmark i mange år. Elisabeth har altid rejst meget i Asien og har gennem de sidste 10 år haft det store privilegium at være rejseleder, blandt andet i Japan, hvor hun nyder at opleve verdens store mangfoldighed sammen med sine gæster. Glæd dig til at høre Elisabeth fortælle om, hvad du kan opleve på en rundrejse i Japan.

Rejseforedraget er onsdag den 6. februar 2019 fra kl 17.00-18.30 hos Kulturrejser Europa,
Folke Bernadottes Allé 5, 1. sal, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
6/2 - Se flytider KøbenhavnGratis rejseforedrag om JapanBestil