Vinmarker i Douro dalen
Porto og Douro flod
Vintønder og vin, Portugal
Batalha-klosteret
Gamle huse i Porto
Sporvogn i Lissabon
Henrik søfareren monument og Belemtårnet i Lissabon
Batalha Santa Maria da Vitoria
Vinmarkerne i Douro-dalen
Pris fra:
7.995,-
Dage:8
Bestil rejse

RUNDREJSE I PORTUGAL

Maleriske landskaber, prægtige borge og imponerende kirker samt en lang række byer og monumenter af historisk og kulturel betydning. Vores rundrejse med dansktalende rejseleder i Portugal byder på alt fra storby og portvin, landlig idyl til borge, fadosang og gode lokale måltider.

I nord besøger vi portvinens hovedstad Porto, og udover at opleve byen aflægger vi selvfølgelig besøg i et af portvinshusene og sejler en tur på floden. Turen går også til den hellige by Braga og den hyggelige Guimarães i Minho. I Douro-regionen møder vi de flotte landskaber og nyder synet af vinmarkerne på terrasseskråningerne, og besøger naturligvis en ægte vingård, hvor vi spiser en lokal frokost.

Et andet af rundrejsens højdepunkter er Coimbra med det historiske centrum og et af Europas ældste universiteter. Vi gør holdt i den gamle fæstningsby Óbidos og i Batalha, der er hjemsted for den store kirke og det tilhørende dominikanerkloster.

Rundrejsen afsluttes i Portugals pulserende hovedstad Lissabon, som udgør et flot miks af nyt og gammelt. I Belém-bydelen beundrer vi det historiske opdagelsesmonument samt den overdådige Jeronimuskirken. I bydelene Baixa og Bairro Alto samt i Alfama-kvarteret rejser vi tilbage i tiden og indtager de mange smalle gader og stræder. Den sidste aften nyder vi en stemningsfyldt middag i et af Lissabons berømte fado-huse, hvor middagen ledsages af ”fadistaens” melankolske stemme akkompagneret af guitarspil.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Lissabon. Med bus til Porto (A)
Dag 2: Braga og Guimarães (M)
Dag 3: Porto, byrundtur, vinsmagning og sejltur på Douro-floden (M,A)
Dag 4: Douro-dalen m. frokost på vingård. Coimbra (M,F,A)
Dag 5: Batalha, Óbidos og Lissabon (M,A)
Dag 6: Lissabon og Belém. Tid på egen hånd (M)
Dag 7: Fridag til egne oplevelser. Fadoshow m middag (M,A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil stadig indgå, selvom der evt byttes rundt på programmet.