Vinmarker i Douro dalen
Porto og Douro flod
Vintønder og vin, Portugal
Batalha-klosteret
Gamle huse i Porto
Sporvogn i Lissabon
Henrik søfareren monument og Belemtårnet i Lissabon
Batalha Santa Maria da Vitoria
Vinmarkerne i Douro-dalen
Pris fra:
8.995,-
Dage:8
Bestil rejse

RUNDREJSE I PORTUGAL

Maleriske landskaber, prægtige borge og imponerende kirker i kombination med storby, portvin, fadosang og gode lokale måltider. Dét, og en lang række byer og monumenter af stor historisk betydning, oplever du på denne rundrejse i Portugal. Faktisk er hele otte af turens seværdigheder på Unescos liste over verdenskulturarv, nemlig: Porto, Guimarãres, Douro, Coimbra, Batalha, Belem, Baixa (bydel i Lissabon) samt musikformen, fado.

Derfor skal du rejse med os på rundrejse i Portugal:

  • Oplevelsesrig rundrejse med mange udflugter
  • Du oplever en lang række store kulturelle og historiske seværdigheder
  • Halvpension
  • Vidende og erfaren dansktalende rejseleder under hele rejsen

PORTO, BRAGA, GUIMARÃES OG FROKOST PÅ VINGÅRD

I nord går rejsen til portvinens hovedstad Porto, naturligvis med besøg i et af portvinshusene og en flodsejlads på Dourofloden. Turen går også til den hellige by Braga og hyggelige Guimarães med rødder tilbage til middelalderen. I Douro-regionen ser vi især flotte landskaber og nyder synet af vinmarkerne på terrasseskråningerne, og naturligvis besøger vi en vingård, hvor vi spiser en dejlig frokost.

COIMBRA, ÒBIDOS OG BATALHA

Et andet højdepunkt er Coimbra, med det berømte historiske centrum, og et af Europas ældste universiteter. Vi gør holdt i den gamle fæstningsby Óbidos og i Batalha, hvis berømte kirke, med et tilhørende - og imponerende - dominikanerkloster, vi besøger.

PULSERENDE LISSABON

Rundrejsen afsluttes i Portugals pulserende hovedstad Lissabon, som er et fornemt miks af nyt og gammelt. I Belém-bydelen beundrer vi det historiske opdagelsesmonument samt den overdådige Jeronimuskirke. I Lissabon-bydelene Baixa og Bairro Alto, samt i Alfama-kvarteret, rejser vi tilbage i tiden, og indtager de smalle gader og store pompøse pladser.

FADO-AFTEN

Vil du opleve en af Portugals stolte traditioner, så følg med til Fado-aften på vores ekstra udflugt. Her indtager vi en stemningsfyldt middag i et af de berømte fado-huse, hvor maden ledsages af ”fadistaens” melankolske stemme akkompagneret af guitarspil.

Rundrejsen er for dig, der gerne vil introduceres for det bedste af Portugal - og som altid følger en kyndig dansktalende rejseleder med på hele turen.

Kort dagsprogram for Klassiske Portugal:

Dag 1: Ankomst til Lissabon. Via Òbidos til Porto (A)
Dag 2: Braga og Guimarães (M,F)
Dag 3: Porto, byrundtur, portvinsmagning og sejltur på Douro-floden (M,A)
Dag 4: Douro-dalen m. frokost på vingård. Coimbra (M,F,A)
Dag 5: Batalha og Lissabon. Ekstra udflugt Fado-aften (M,F)
Dag 6: Lissabon og Belém. Tid på egen hånd (M)
Dag 7: Fridag til egne oplevelser. Middag (M,A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil stadig indgå, selvom der evt byttes rundt på programmet.