Skip to main content

MS Nordkapp (Hotelklasse: 3 stjerner)

M/S Nordkapp

I 2020 skal vi vi sejle med dette skib, der er opkaldt efter det nordligste punkt på det europæiske fastland, Nordkap (71 º Nord).

M/S Nordkapp blev renoveret i 2016 og har nu et moderne, arktisk-inspireret interiør. Ombord finder du tre restauranter, et bageri og isbar, sauna og fitnessrum. På dækket kan du nyde udsigten fra to boblebade. Der er en hyggelig bar forrest på skibet, hvor du kan nyde en dejlig, traditionel drink. Skibet har desuden har et stort receptionsområde med tourguide, konferencelokale og butik.

M/S Nordkapp blev døbt af Norges Dronning Sonja i 1996, og skibets jomfrurejse gik til Shetlandsøerne. Skibet begyndte at sejle langs Norges kyst i april 1996. Hun har sejlet i Antarktis. Siden 2007 har skibet været en del af Hurtigrutens flåde, der sejler langs Norges kyst.

M/S Nordkapp har sit eget ekspeditionsteam ombord og fungerer som et sejlende universitet. Interessante foredrag både indendørs og på soldækket gør rejserne spændende og lærerige. Emnerne afhænger af årstiden og farvandet, vi sejler i. Ekspeditionsteamet holder foredrag og aften-sammenkomster hver dag.

På dækket kan man deltage i arrangementer for at lære noget om den natur, kultur og andre fænomener, vi møder langs kysten. Desuden vil ekspeditionsteamet introducere det enestående begreb friluftsliv og opfordre dig at deltage i vandreture og aktiviteter i løbet af rejsen.

Kahytterne:
Indvendig kahyt 8 - 11m2 (Polar Inside). Denne kahyttype er uden vindue (dog over vandlinjen) og typisk beliggende på dæk 3. De fleste kahytter har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte har over- og underkøjer. Alle kahytter er med eget toilet og bad.

Udvendig kahyt 8 - 12m(Polar Outside). Denne kahyttype er med vindue, visse i form af et koøje, og visse kahytter kan have skærmet udsigt i form af redningsbåd eller lignende. Denne type er primært beliggende på de lavere dæk. De fleste kahytter har separate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Enkelte har over- og underkøjer. Alle kahytter er med eget toilet og bad.

Udvendig kahyt 11m2 (Arctic Superior). Denne kahyttype er med vindue og typisk placeret på de øvre dæk. Alle kahytter har dobbeltseng, kaffe og te samt eget toilet og bad.

Rygning ombord: Det er tilladt af ryge på de udendørs dæk. Rygning er ikke tilladt, når skibet er i havn og under brændstofpåfyldning.

Betaling ombord: Alle køb kan betales med norske kroner eller visakort og Mastercard.

Praktiske forhold: Du kan læse flere praktiske forhold på rederiets hjemmeside HER

Du kan læse mere om M/S Nordkapp på rederiets hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Skibets kapacitet 590 passagerer
Antal dæk på skibet 7
Reception Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Fitnessrum Ja
Trådløst internet Mod betaling
Sauna Ja