Hiedelberg slot, Mosel floden, Rhinen
MS Bellejour, Rhinen
Strasbourg, Rhinen
köln tyskland, Rhinen
Cochem, Rhinen
Speyer domkirke og Amsterdam, Rhinen
köln tyskland, Rhinen
Lorelai klippen Tyskland, Rhinen
Strasbourg gade og Cochem slot, Rhinen
Pris fra:
12.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Rhinen og Mosel på første klasse!

Med helpension og udflugter inkluderet

Kulturrejser Europa byder velkommen ombord på det førsteklasses skib "MS Bellejour", der tager os langs Rhindalens smukke landskaber hele vejen fra Amsterdam til Basel.  Undervejs laver vi en afstikker til Moselfloden, når vi når til den tyske by Cochem.

Vi har på denne rejse valgt at inkludere fire spændende udflugter, nemlig byrundturer i Amsterdam og Køln, besøg på det smukke slot i Heidelberg samt sejllads på kanalerne i Strasbourg. Under hele den komfortable oplevelsesrejse er vi i selskab med vores dansktalende rejseleder.

"MS Bellejour" er et moderne og lækkert skib som rummer op til 180 passagerer. I rejsens pris er inkluderet helpension som serveres i skibets nydelige restaurant. Skibets øvrige gode faciliteter tæller soldæk, bibliotek, og sauna. Kahytterne er moderne og rummelige med havudsigt, og mod tillæg kan man tilkøbe kahytter med fransk altan.

Så hvis du vil opleve fire lande på én og samme rejse, Rhindalens fantastiske naturscenerier, kulturelle Köln, mangfoldighedens Amsterdam for blot at nævne nogle få højdepunkter, så er chancen der nu!

Kort dagsprogram
Dag 1: Ankomst Amsterdam, byrundtur og indkvartering (A)
Dag 2: Amsterdam og afsejling kl. 13:00 (M, F, A)
Dag 3: Köln og byrundtur 13:00-22:00 (M, F,A)
Dag 4: Moselfloden og ankomst Cochem, 13:00-22:00 (M, F, A)
Dag 5: Rüdesheim, 12:00 - 23:00 (M, F, A)
Dag 6: Manheim og Speyer, udflugt til Heidelberg slot 12:00-20:00 (M, F, A)
Dag 7: Sejlads i Strasbourg 08:00-18:00 (M, F, A)
Dag 8: Ankomst og tid i Basel samt hjemrejse, 08:00 (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

*Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.