Rhinen og Mosel på første klasse

Hiedelberg slot, Mosel floden, Rhinen
MS Bellejour, Rhinen
Strasbourg, Rhinen
köln tyskland, Rhinen
Cochem, Rhinen
Speyer domkirke og Amsterdam, Rhinen
köln tyskland, Rhinen
Lorelai klippen Tyskland, Rhinen
Strasbourg gade og Cochem slot, Rhinen

Rhinen og Mosel på første klasse!

Med helpension og udflugter inkluderet

Kulturrejser Europa byder velkommen ombord på det førsteklasses skib "MS Bellejour", der tager os langs Rhindalens smukke landskaber hele vejen fra Amsterdam til Basel.  Undervejs laver vi en afstikker til Moselfloden, når vi når til den tyske by Cochem.

Vi har på denne rejse valgt at inkludere fire spændende udflugter, nemlig byrundturer i Amsterdam og Køln, besøg på det smukke slot i Heidelberg samt sejllads på kanalerne i Strasbourg. Under hele den komfortable oplevelsesrejse er vi i selskab med vores dansktalende rejseleder.

"MS Bellejour" er et moderne og lækkert skib som rummer op til 180 passagerer. I rejsens pris er inkluderet helpension som serveres i skibets nydelige restaurant. Skibets øvrige gode faciliteter tæller soldæk, bibliotek, og sauna. Kahytterne er moderne og rummelige med havudsigt, og mod tillæg kan man tilkøbe kahytter med fransk altan.

Så hvis du vil opleve fire lande på én og samme rejse, Rhindalens fantastiske naturscenerier, kulturelle Köln, mangfoldighedens Amsterdam for blot at nævne nogle få højdepunkter, så er chancen der nu!

Kort dagsprogram
Dag 1: Ankomst Amsterdam, byrundtur og indkvartering (A)
Dag 2: Amsterdam og afsejling kl. 13:00 (M, F, A)
Dag 3: Köln og byrundtur 13:00-22:00 (M, F,A)
Dag 4: Moselfloden og ankomst Cochem, 13:00-22:00 (M, F, A)
Dag 5: Rüdesheim, 12:00 - 23:00 (M, F, A)
Dag 6: Manheim og Speyer, udflugt til Heidelberg slot 12:00-20:00 (M, F, A)
Dag 7: Sejlads i Strasbourg 08:00-18:00 (M, F, A)
Dag 8: Ankomst og tid i Basel samt hjemrejse, 08:00 (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

*Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Pris fra:
11.995,-
Dage:8
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Amsterdam, byrundtur og indkvartering (A)

Efter ankomsten til Amsterdam tager vi sammen med vores rejseleder på en byvandring i den spændende Hollandske hovedstad.
Turen går bl.a. forbi den historiske plads "Dam", der huser det tidligere Kongelige palads fra det 13. århundrede, og hvor den 22 meter høje statue, der mindes de faldne soldater under 2. verdenskrig, står.
Byens blomstermarked domineres naturligvis af Hollands nationalblomst tulipanen, og efter et besøg på det farverige marked, er det tid til en kanalrundfart i de hyggelige kanaler.
Med cirka 100 kilometer snoede vandveje gennem byens gader er kanalerne Amsterdams absolutte kendetegn - som også i sin tid inspirerede vores egen Christian den 4. da han anlagde Christianshavn i 1618.
Vi nyder udsigten, og betragter bylivet, og sejler blandt andet forbi det historiske hus, hvor den jødiske familie Frank boede under 2. verdenskrig, og hvor Anne Frank skrev sin berømte dagbog.

Efter byrundturen går vi ombord på vores 4* skib, der danner rammen om vores oplevelsesrige sejlads på Rhinen de næste 8 dage.
Skibet ligger til i Amsterdam ca. 20 minutters gågang fra centrum, og efter tildelingen af kahytter, er der mulighed for at lære skibet bedre at kende og nyde de hyggelige omgivelser. Om aftenen spiser vi middag i skibets restaurant, og derefter er der mulighed for at opleve Amsterdam ”by night” på egen hånd, da skibet ligger til natten over. Aftenen kan også nydes med en forfriskning i baren til musikken ombord.

Dag 2: Amsterdam og afsejling kl. 13:00 (M, F, A)

Vi har formiddagen på egen hånd i Amsterdam og er ved frokosttid klar til at stævne ud på Europas 3. længste flod, Rhinen. Inden afsejlingen, gennemgår vi den obligatoriske sikkerhedsøvelse, og herefter serveres der frokost ombord. Resten af dagen kan nydes på dækket, eller med afslapning i skibets hyggelige fællesarealer.

Dag 3: Köln og byrundtur. 13:00-22:00 (M, F,A)

Formiddagen nyder vi på skibet, og panoramavinduerne i restauranten og loungen giver frit udsyn til de skønne naturomgivelser ved Rhinens breder.
Vi sejler ind i Tyskland, og efter frokost ankommer vi til landets fjerde største by Köln. Her tager vi på byrundtur med vores rejseleder, og går på opdagelse i den over 2000 år gamle by, der i sin tid blev grundlagt af romerne. Her betragter vi udefra den smukke Kölner Domkirke, der er på Unescos verdensarvsliste. Herudover går vi en tur i folkeparken, der i 2007 blev kåret til Tysklands bedste parkområde. Den gamle bydel og markedspladsen, der emmer af hygge med masser af restauranter og cafeer, er også på programmet.

Dag 4: Moselfloden og ankomst Cochem, 13:00-22:00 (M, F, A)

I dag sejler vi til den charmerende tyske by Cochem og har dagen og aftenen til egne eventyr.
Byen, der går tilbage til 800-tallet, liger ved Reichsburg-borgen fra 1100-tallet og består af smukke gamle bindingsværkshuse og hyggelige smalle brostensbelagte gader. Omkring byen finder vi vinmarker og vingårde og hvorfor ikke besøge en af byens hyggelige restauranter, hvor man kan smage på den lokale Riesling vin. Det kan også være at kaffen skal nydes på det gamle rådhustorv, eller måske skal turen gå forbi Reichsburg-borgen og den gamle bymur. Aftensmaden kan spises på egen hånd i byen, eller i skibets restaurant.

Dag 5: Ankomst Rüdesheim, 12:00-23:00 (M,F,A)

Vi ankommer i dag til Rüdesheim midt i det tyske vin-distrikt Rheingau, og der er rig mulighed for at opleve byen på egen hånd. Gå forbi den velkendte og hyggelige Drosselgasse, med et hav af caféer, vin og øl-barer, eller tag en tur i svævebanen til det 38 meter høje monument ved navn Niederwalddenkmal fra 1870erne. Monumentet symboliserer samlingen af Tyskland efter den fransk/prøjsiske krig i 1871. På toppen er der en spektakulær udsigt over floden, vimarkerne og Rüdesheim på venstre side og byen Bingen på den anden side af Rhinen. For dem der har friske ben kan man gå gennem skoven ved Niederwalddenkmal til Hotel Jagdschloss Niederwald og få en forfriskning, og de modige kan tage den åbne svævebane ned til nabobyen Assmanhausen. Her kan man beundre de pittoreske huse, eller prøve den lokale rødvin på Spätburgunderdruen, som Assmanshausen er kendt for.  

Dag 6: Manheim og Speyer, samt udflugt til Heidelberg slottet 12:00-20:00 (M, F, A)

Ved ankomst til Manheim er vi klar til at køre mod Heidelberg for at besøge Heidelberg-slottet. Det er uden tvivl et af de mest imponerende slotte man kan besøge, når man rejser i Tyskland!
Slottet troner 70 meter over byen med samme navn, og har Rhinens biflod Nacher bugtende under sig. Slottets placering i de naturskønne omgivelser tilbyder en imponerende udsigt. Vi får en rundvisning på slottet, og skal høre om slottets og byens over 700 år gamle historie. Efter rundvisningen tager vi på en byvandring i Heidelberg by og kører efterfølgende til Speyer, hvor vores skib venter på os. Resten af aftenen er til egen oplevelser.

Dag 7: Sejlads i Strasbourg 08:00-18:00 (M, F, A)

Da skibet ligger til kaj lidt uden for centrum, kører vi i bus ind til byen, hvorefter vi stiger ombord på båden, der skal sejle os rundt i byens kanaler. Vores rejseleder fortæller om Strasbourgs omfangsrige historie undervejs, mens vi passerer de smukke huse og mange broer over kanalerne. Efter sejladsen er der tid på egen hånd i byen, som passende kan gå til den gamle bydel, som er på Unescos verdensarvsliste. Her finder vi bl.a. Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, Europarådet og Strasbourg-katedralen.
Om aftenen er der ”Captains dinner” ombord på skibet, efterfulgt af livemusik. 

Dag 8: Ankomst og tid i Basel, samt hjemrejse, 08:00 (M)

Vi ankommer i dag til Schweiz og Basel. Landet, der i grove træk er opdelt i tre områder, er præget af de omkringliggende lande: Frankrig, Tyskland og Italien. Vi opholder os i den nordlige del, ved grænsen mellem Frankrig og Tyskland, hvor Basel hører til det tyskprægede område og det officielle sprog derfor er tysk.

Vi pakker kufferten og stiller dem på skibet og har dagen på egen hånd.
Tag en tur op til byens udkigssted, hvorfra der er udsigt til det punkt, hvor grænserne mellem Frankrig, Tyskland og Schweiz mødes. Der er også kig ned til Basels gamle bydel, hvor man efterfølgende kan gå ned for bl.a. at se det kendte humoristiske springvand, kreeret af Jean Tinguely i 1977. Det kan også være turen skal gå forbi den lokale markedsplads. Frokosten indtages i byen, og tidlig aften begiver vi os mod lufthavnen og tilbage til Danmark.

Kort

Vejret

HOLD DIG AJOURFØRT OMKRING VEJRET PÅ DIN REJSE

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Afgange og priser

    Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
9/6 - 16/6 København
Se flytider
Rhinen og Mosel på første klasse - 8 dage
11.995,- Bestil »
4/8 - 11/8 København
Se flytider
Rhinen og Mosel på første klasse - 8 dage
12.995,- Bestil »
1/9 - 8/9 København
Se flytider
Rhinen og Mosel på første klasse - 8 dage
12.995,- Bestil »
15/9 - 22/9 København
Se flytider
Rhinen og Mosel på første klasse - 8 dage
12.995,- Bestil »

Information

Prisen inkluderer:
• Direkte fly t/r
• Syv nætter på 4* MS Bellejour i kahyt på main deck
• 4 udflugter iflg. program
• Helpension ombord på skibet
• Transport iflg. program
• Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Tilkøb/tillæg:
• Superior kahyt på main deck til 2 personer, pris pr. person: kr. 995,-
• Superior kahyt på main deck til 1 person: kr. 3.995,-
• Deluxe kahyt på upper deck til 2 personer, pris pr. person: kr. 2.495,-

Prisen inkluderer ikke:
• Forsikringer
• Eventuelle ekstra arrangementer ud over programmet
• Drikkepenge til personalet ombord på skibet. (Beregn ca. 50 euro i alt)
• Administrationsgebyr kr. 95 pr. person

Skib

Overnatning Dag 1 - 8

MS Bellejour
På denne skønne rejse på Rhinen, skal vi sejle med det 4* skib "MS Bellejour". Skibet har plads til 180 gæster og har 90 kahytter ombord, fordelt på lower, ....