Skip to main content
Miami USA
Frihedsgudinden i New York
Luksuriøs krydstogtskib
Boston
Strand ved Atlanterhavet
Fodspor i vandkaten, USA
Par ved stranden
Park i USA
Miami USA
Gaderne i Boston, USA
Status:
Udsolgt

Luksuskrydstogt over Atlanten til USA

- Boston, New York, Bermuda, Bahamas og Miami

Gå ikke glip af denne storslåede sejloplevelse over Atlanten, der på fornemmeste vis forener suveræn luksus ombord på det firestjernede Celebrity Silhuette med spændende amerikanske storbyer og eksotiske Caribien.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt over Atlanten:

  • Inkluderer spændende udflugter i Boston, New York og Miami
  • Høj kvalitet til lav pris
  • Inkluderer balkonkahyt på førsteklasses krydstogtskib, samt 4* hotel
  • Inkluderer helpension og drikkepenge ombord
  • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Boston, New York, Bermuda, Bahamas og Miami

Første stop på luksuskrydstogtet er i charmerende Boston, der historisk set er en af de amerikanske storbyer med flest bevarede bygninger og kvarterer. Herefter fortsætter turen til verdensbyen New York samt til tropiske Bahamas og Bermuda, for til sidst at slutte i solrige og shopping-venlige Miami. Turen er en fantastisk mulighed for at kombinere efteråret på den amerikanske østkyst med kridhvide caribiske sandstrande i november.

Nyd udsigten fra din balkonkahyt

Undervejs nyder du godt af den inkluderede balkonkahyt og har god tid til både seværdigheder, forkælelse og afslapning. Som altid er alle måltider på skibet inkluderet, og vores danske rejseleder er naturligvis med på rejsen og står i spidsen for de planlagte udflugter.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.   

Velkommen på dette luksuriøse krydstogt.

Kort dagsprogram for krydstogtet over Atlanten:

Dag 1: Afrejse og afsejling fra Southampton (F,A)
Dag 2-7: På havet over Atlanten mod USA’s kyst (M,F,A)
Dag 8: Boston, Massachusetts, busrundtur (M,F,A)
Dag 9: New York (M, F, A)
Dag 10: New York, busrundtur (M,F,A)
Dag 11: På havet mod Bermuda (M,F,A)
Dag 12: Kings Wharf, Bermuda (M,F,A)
Dag 13: Kings Wharf, Bermuda (M,F,A)
Dag 14: På havet mod Bahamas (M,F,A)
Dag 15: Nassau, Bahamas (M,F,A)
Dag 16: Miami, busrundtur og indkvartering på 4* hotel (M)
Dag 17: Tid til afslapning og hjemrejse(M)
Dag 18: Ankomst København

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse og afsejling fra Southampton, kl. 16:30 (F,A)

Vi flyver direkte fra København til London og kører til havnen i Southampton. Her venter det storslåede firestjernede skib Celebrity Silhouette, som danner rammen om vores eventyrlige rejse de næste 16 dage. Efter indtjekning på skibet og tildeling af vores skønne balkonkahyt, byder skibets buffetrestaurant på frokost. Derefter giver rejselederen en rundvisning og gør os bekendt med alle skibets faciliteter.

Inden skibet lægger fra kaj, skal alle gennemgå en obligatorisk sikkerhedsøvelse, som rejselederen vil orientere nærmere om. Når klokken er 16.30, vinker vi på gensyn til Europa fra øverste dæk og gør klar til at stævne ud over Atlanten. Her venter Boston, New York, Bermuda, Bahamas og Miami på os mod vest. Efter afsejling har vi nogle timer på egen hånd, inden vi mødes om aftenen til en dejlig middag i hovedrestauranten.

Dag 2-7: På havet over Atlanten mod USA’s kyst (M,F,A)

De næste syv dage kan vi læne os tilbage og nyde skibets fantastiske omgivelser. Servicen er i absolut top, og personalet står klar til at forkæle os, hvad enten det gælder den skønne mad, servering i baren eller underholdningen undervejs. Skibet omdeler dagligt en skibsavis, der informerer om alle aktiviteter undervejs. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets indendørs- og udendørs pool, fitnesscentret og løbebane. Du kan også deltage i vinsmagning, høre foredrag, gå til frisøren, få massage eller gå en tur i biografen.

Kulturrejser Europa holder også egne foredrag undervejs, og vores rejseleder arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret eller høre livemusik.

Dag 8: Boston, Massachusetts, busrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 16:00
Vores første stop i USA er storbyen Boston. Udover at huse det anerkendte Harvard Universitet er byen rig på store historiske oplevelser og kendt for sine europæiske indvandrere. Dagen begynder med en busrundtur, hvor vi dykker ned i byens spændende historie. Bl.a. går turen forbi Bostons ”Freedom Trail”, stien er markeret med røde mursten og snor sig gennem byens gader med ialt 16 historiske stoppesteder. Folkeparken Boston Common er en af dem, og parken har haft Pave John Paul II og Martin Luther King Jr. på talerstolen. På ruten finder vi også ”Old State House”, hvor Massachusetts første offentlige folkeoplæsning foregik i 1776, da uafhængighedserklæring var underskrevet.

Vi kører selvfølgelig forbi Harvard Universitet og ser også nærmere på det gamle Beacon Hill kvarter. Efter busrundturen er der mulighed for at køre med tilbage til skibet og spise frokost ombord, eller du kan blive i byen på egen hånd, inden vi sejler videre til nye spændende eventyr sidst på eftermiddagen.

Freedom Trail og folkeparken Boston Common, USA
Billede: Freedom Trail og folkeparken Boston Common.

Dag 9: New York (M,F,A)

Ankomst kl. 15:00
Ved ankomsten til Manhattan står vi klar på øverste dæk for at nyde den storslående storby med de mange skyskrabere fra søsiden. Vi har også frit udsyn til Frihedsgudinden, som står på Liberty Island. Efter indsejlingen er dagen til egne oplevelser og for de interesserede er der naturligvis mulighed for at tage med rejselederen ind til byen, der også er kendt som "byen der aldrig sover".  

Central Park i New York, USA
Billede: Central Park i New York.

Dag 10: New York, busrundtur (M,F,A)

Afsejling kl. 17:00
Fra morgenstunden gør vi os klar til et vaskeægte storby-eventyr i New York. Vi tager på en busrundtur og skal forbi kendte steder som Wall Street, Ground Zero, Central Park og Broadway. Manhattan er uden tvivl det mest kendte bydistrikt, hvor skyskrabere, gule taxier og det mangfoldige folkeliv er det der kendetegner New York.

Dag 11: På havet mod Bermuda (M,F,A)

Endnu en skøn dag på havet venter, hvor vi har tid til at fordøje de mange oplevelser og indtryk fra New York. Måske skal du forkæle dig selv med en tur i spa (tillæg - bestilles og betales ombord), eller nyde en bog i balkonkahytten. Om aftenen mødes vi igen til en hyggelig middag i hovedrestauranten.

Dag 12: Kings Wharf, Bermuda (M,F,A)

Ankomst kl. 10:30
I dag venter den smukke koralø, Bermuda, der blev opdaget i 1500-tallet  af en spansk skibsbesætning og kaptajn Juan de Bermudez. Historien melder, at det var kaptajnen der egenhændigt navngav øen - og dette ganske beskedent efter sig selv...

Vi går fra borde og har dagen på egen hånd. Måske er du fristet af en tur til stranden, snorkling ved koralrevet eller en gåtur på havneområdet og de omkringliggende gader med butikker og enkelte cafeer. Du kan også vælge at tage færgen til øens hovedstad, Hamilton, eller måske tilmelde dig et af skibets mange udflugter (bestilles og betales ombord). Det fantastiske er, at vi har god tid til at nyde de dejlige solrige omgivelser, da skibet lægger til natten over.

Bermudas lækre strande med dansk rejseleder
Billede: Bermudas lækre strande.

Dag 13: Kings Wharf, Bermuda (M,F,A)

Afsejling kl. 12:00
Nyd formiddagen på øen, inden vi sejler videre mod til nye eventyr. 

Dag 14: På havet mod Bahamas (M,F,A)

I dag er vi på havet med kurs mod Bahamas. Vores rejseleder holder foredrag og arrangerer fortsat fælles aktiviteter. Det er også muligt at nyde de varmere himmelstrøg på soldækket ved poolen. Måske skal en af specialrestauranterne udforskes mod et tillæg, hvilket varmt kan anbefales (bestilles og betales ombord).

Dag 15: Nassau, Bahamas (M,F,A)

Ankomst kl. 10:00 - afsejling kl. 18:00
Vi ankommer til Nassau på øen New Providence, der med sine farverige træhuse og victorianske bygningsværker sætter en god caribisk stemning ved landgang. Bahamas er en velbesøgt paradisisk Caribisk øgruppe bestående af over 700 øer, hvoraf ca. 30 af er beboet. Flagets gule og blå striber symboliserer sandstrande, sol og det smukke azurblå hav. Paradiset kan nydes i skyggen af en palme, eller måske på en af de smukke sandstrande. I byen finder du hyggelige fiskerestauranter, og det er også muligt at besøge piratmuseet.

Nassau på øen New Providence, USA
Billede: Nassau på øen New Providence.

Dag 16: Miami, byrundtur og indkvartering på 4* hotel (M)

Ankomst kl. 05:00
Det er tid til at sige farvel til skibet og efter morgenmaden, bliver vi hentet i bus for at tage på en busrundtur i Miami. Turen begynder på den berømte vej Ocean Drive, hvor palmerne står side om side i vejkanten og strandlivet leves i bedste amerikanerstil. Bygningerne viser byens mange kontraster - alt lige fra den smukkeste art-deco stil til høje skyskrabere. Efter vi på egen hånd har spist frokost, kører vi til vores hotel lidt uden for Miami, hvor vi tjekker ind og har resten af dagen til fri disposition.
Hotellet er placeret ned til en hyggelig kanal, hvor udsigten kan nydes fra hotellets pool eller udendørs restaurant. Spisning er på egen hånd, og du kan med rette benytte dig af hotellets restaurant. 

Miami i Florida med palmer og skyskrabere, USA
Billede: Miami med palmer og skyskrabere.

Dag 17: Tid til afslapning og hjemrejse (M)

Vi tjekker ud fra vores værelser ved middagstid, men kan fortsat slappe af i de skønne omgivelser ved hotellet. Senere på dagen er det tid til at køre mod lufthavnen og flyve tilbage til Danmark.

Dag 18: Ankomst København

Vi lander i København efter en fantastisk rejse med masse af oplevelser i bagagen.

Kort

Kort over luksuskrydstogt over Atlanten

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Miami på dmi.dk her


Vejret i Boston, Massachusetts

Vejret i Miami, Florida

Praktisk information

Pas og visum
Som dansk statsborger kræves der indrejsetilladelse i form af ESTA ved indrejse til USA, som rejsedeltagere selv skal arrangere inden afrejse.

ESTA kan ansøges frem til 72 timer før afrejse. Vi anbefaler at ansøge i god tid, for at være sikker på at ansøgningen går igennem.
Du kan ansøge her: https://esta.cbp.dhs.gov og det koster 14 USD pr. person.

Når ansøgningen er godkendt modtages et ansøgningsnummer, som er gældende i 2 år. Husk at printe og medbringe ansøgningsnummeret på rejsen. 
Såfremt du ikke er dansk statsborger, kan der gælde andre regler. Du bedes derfor selv undersøge, hvilke regler der her er gældende.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Valuta
Valutaen på denne rejse vil hovedsageligt være amerikanske dollars, USD. Vi bor på hotel i USA, hvor der afregnes i USD og det samme gælder ombord på skibet. På både skib og hotel kan der bruges kreditkort. De fleste større forretninger/restauranter på land tager imod gængse internationale kreditkort.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til USA. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

El
Der kræves adaptor til el-stik i USA, da hoteller som regel bruger 110/120 volts AC, 60Hz som strømkilde.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge på restaurationer på land, samt til vores chauffør og lokale guider.

Mad og drikke på rejsen
På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellet i Miami. Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt.
På land anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Transport på rejsen
På denne rundrejse har vi vores egen bus til rådighed på udflugterne, og når vi kører til/fra hotel, skib eller lufthavn.

Krydstogt
Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.
Praktisk information

Hotel