Luksuskrydstogt over Atlanten til USA - Boston, New York, Bermuda, Bahamas og Miami

Luksuskrydstogt over Atlanten til USA

- med stop i Boston, New York, Bermuda, Bahamas og Miami

 

Gå ikke glip af denne storslåede sejloplevelse over Atlanten, der på fornemmeste vis forener suveræn luksus ombord på det firestjernede Celebrity Eclipse med spændende amerikanske storbyer og eksotiske Caribien.

Første stop er i charmerende Boston, der historisk set er en af de amerikanske storbyer med flest bevarede bygninger og kvarterer. Herefter fortsætter turen til verdensbyen New York samt til tropiske Bahamas og Bermuda, for til sidst at slutte i solrige og shopping-venlige Miami. Turen er en fantastisk mulighed for at kombinere efteråret på den amerikanske østkyst med kridhvide caribiske sandstrande i november.

Undervejs nyder du godt af den inkluderede balkonkahyt, og har god tid til både seværdigheder, forkælelse og afslapning. Som altid er alle måltider på skibet inkluderet, og vores danske rejseleder er naturligvis med på rejsen, og står i spidsen for de planlagte udflugter.

KORT DAGSPROGRAM:

Dag 1: Afrejse og afsejling fra Southampton, 16:30 (F, A)
Dag 2-7: På havet over Atlanten mod USA’s kyst (M, F, A)
Dag 8: Boston, Massachusetts, busrundtur, 07:00 – 17:00 (M, F, A)
Dag 9: New York, busrundtur, ankomst kl. 15:00 (M, F, A)
Dag 10: New York, Afsejling kl. 17:00 (M, F, A)
Dag 11: På havet mod Bermuda (M, F, A)
Dag 12: Kings Wharf, Bermuda ankomst kl. 10:30 (M, F, A)
Dag 13: Kings Wharf, Bermuda Afsejling kl. 12:00 (M, F, A)
Dag 14: På havet mod Bahamas (M, F, A)
Dag 15: Nassau, Bahamas, 08:00 – 17:00 (M, F, A)
Dag 16: Ankomst Miami 07:00, busrundtur og indkvartering på 4* hotel (M)
Dag 17: Tid til afslapning (M)
Dag 18: Fritid og afrejse (M)
Dag 19: Ankomst København

M: Morgenmad     F: Frokost     A: Aftensmad

NB: Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

INFORMATION OMKRING TID PÅ EGEN HÅND OG MÅLTIDER
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Pris fra:
23.995,-
Dage:19
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse og afsejling fra Southampton, 16:30 (F, A)

Vi flyver direkte fra København til London og kører til havnen i Southampton. Her venter det storslåede firestjernede skib: Celebrity Eclipse, som danner rammen om vores eventyrlige rejse de næste 16 dage. Efter indtjekning på skibet, og tildeling af vores skønne balkonkahyt, byder skibets buffetrestaurant på frokost. Derefter giver rejselederen en rundvisning og gør os bekendt med alle skibets faciliteter.
Inden skibet lægger fra kaj, skal alle gennemgå en obligatorisk sikkerhedsøvelse, som rejselederen vil orientere nærmere om. Når klokken er 16.30, vinker vi på gensyn til Europa fra øverste dæk, og gør klar til at stævne ud over Atlanten. Her venter Boston, New York, Bermuda, Bahamas og Miami på os mod vest.
Efter afsejling har vi nogle timer på egen hånd, inden vi mødes om aftenen til en dejlig middag i hovedrestauranten.

Dag 2-7 På havet over Atlanten mod USA’s kyst (M, F, A)

De næste syv dage kan vi læne os tilbage og nyde skibets fantastiske omgivelser. Servicen er i absolut top, og personalet står klar til at forkæle os, hvad enten det gælder den skønne mad, servering i baren eller underholdningen undervejs.
Skibet omdeler dagligt en skibsavis, der informerer om alle aktiviteter undervejs. Vil du være aktiv, så er der rig mulighed for det med fri adgang til skibets indendørs- og udendørs pool, fitnesscentret og løbebanen. Du kan også deltage i vinsmagning, høre foredrag, gå til frisøren, få massage eller gå en tur i biografen. Kulturrejser Europa holder også egne foredrag undervejs, og vores rejseleder arrangerer fælles aktiviteter ombord. Om aftenen er der reserveret bord til os i hovedrestauranten, og efter maden er der mulighed for at gå en tur i teatret eller høre livemusik.

Dag 8: Boston, Massachusetts, busrundtur, 07:00 – 17:00 (M, F, A)

Vores første stop i USA er storbyen Boston. Udover at huse det anerkendte Harvard Universitet, er byen rig på store historiske oplevelser og kendt for sine europæiske indvandrere.
Dagen begynder med en busrundtur, hvor vi dykker ned i byens spændende historie. Bl.a. går turen forbi Bostons ”Freedom Trail”, stien, der er markeret med røde mursten og snor sig gennem byens gader, med ialt 16 historiske stoppesteder. Folkeparken Boston Common er en af dem, og parken har haft Pave John Paul II og Martin Luther King Jr. på talerstolen. På ruten finder vi også ”Old State House”, hvor Massachusetts første offentlige folkeoplæsning foregik i 1776, da uafhængighedserklæring var underskrevet.
Vi kører selvfølgelig forbi Harvard Universitet og ser også nærmere på det gamle Beacon Hill kvarter. Efter busrundturen er der mulighed for at køre med tilbage til skibet og spise frokost ombord, eller du kan blive i byen på egen hånd, inden vi sejler videre til nye spændende eventyr.


Billede: Freedom Trail & folkeparken Boston Common

Dag 9: New York, busrundtur, ankomst kl. 15:00 (M, F, A)

Ved ankomsten til Manhattan, står vi klar på øverste dæk for at nyde den storslående storby med de mange skyskrabere, fra søsiden. Vi har også frit udsyn til Frihedsgudinden, som står på Liberty Island. Efter indsejlingen er dagen til egne oplevelser og for de interesserede er der naturligvis mulighed for at tage med rejselederen ind til byen, der også er kendt som "byen der aldrig sover".  


Billede: Central Park i New York

Dag 10: New York, Afsejling kl. 17:00 (M, F, A)

Fra morgenstunden gør vi os klar til et vaskeægte storby-eventyr i New York. Vi tager på en busrundtur og skal forbi kendte steder som Wall Street, Ground Zero, Central Park og Broadway. Manhattan er uden tvivl det mest kendte bydistrikt, hvor skyskrabere, gule taxier og det mangfoldige folkeliv er det der kendetegner New York.

Dag 11: På havet mod Bermuda (M, F, A)

Endnu en skøn dag på havet venter, hvor vi har tid til at fordøje de mange oplevelser og indtryk fra New York. Måske skal du forkæle dig selv med en tur i spa (tillæg - bestilles og betales ombord), eller nyde en bog i balkonkahytten. Om aftenen mødes vi igen til en hyggelig middag i hovedrestauranten.

Dag 12: Kings Wharf, Bermuda ankomst kl. 10:30 (M, F, A)

I dag venter den smukke koralø, Bermuda, der blev opdaget i 1500-tallet  af en spansk skibsbesætning og kaptajn Juan de Bermudez. Historien melder, at det var kaptajnen der egenhændigt navngav øen - og dette ganske beskedent efter sig selv...
Vi går fra borde og har dagen på egen hånd. Måske er du fristet af en tur til stranden, snorkling ved koralrevet eller en gåtur på havneområdet og de omkringliggende gader med butikker og enkelte cafeer. Du kan også vælge at tage færgen til øens hovedstad, Hamilton, eller måske tilmelde dig et af skibets mange udflugter (bestilles og betales ombord). Det fantastiske er, at vi har god tid til at nyde de dejlige solrige omgivelser, da skibet lægger til natten over.


Billede: På en af Bermudas lækre strande

Dag 13: Kings Wharf, Bermuda Afsejling kl. 12:00 (M, F, A)

Nyd formiddagen på øen, inden vi sejler videre mod til nye eventyr. 

Dag 14: På havet mod Bahamas (M, F, A)

I dag er vi på havet med kurs mod Bahamas. Vores rejseleder holder foredrag, og arrangerer fortsat fælles aktiviteter. Det er også muligt at nyde de varmere himmelstrøg på soldækket ved poolen. Måske skal en af specialrestauranterne udforskes mod et tillæg, hvilket varmt kan anbefales (bestilles og betales ombord).

Dag 15: Nassau, Bahamas, 08:00 – 17:00 (M, F, A)

Vi ankommer til Nassau på øen New Providence, der med sine farverige træhuse og victorianske bygningsværker sætter en god caribisk stemning ved landgang. Bahamas er en velbesøgt paradisisk Caribisk øgruppe bestående af over 700 øer, hvoraf ca. 30 af er beboet. Flaget, der har gule og blå striber, symboliserer sandstrande, sol og det smukke azurblå hav. Paradiset kan nydes i skyggen af en palme, eller måske på en af de smukke sandstrande. I byen finder du hyggelige fiskerestauranter, og det er også muligt at besøge piratmuseet.


Billede: Nassau på øen New Providence

Dag 16: Ankomst Miami 07:00, byrundtur og indkvartering på 4* hotel (M)

Det er tid til at sige farvel til skibet og efter morgenmaden, bliver vi hentet i bus, for at tage på en busrundtur i Miami. Turen begynder på den berømte vej, Ocean Drive, hvor palmerne står side om side i vejkanten, og hvor strandlivet leves i bedste amerikanerstil. Bygningerne viser byens mange kontraster - alt lige fra den smukkeste art-deco stil til høje skyskrabere. Efter vi på egen hånd har spist frokost, kører vi til vores hotel lidt uden for Miami, hvor vi tjekker ind og har resten af dagen til fri disposition.
Hotellet er placeret ned til en hyggelig kanal, hvor udsigten kan nydes fra hotellets pool eller udendørs restaurant.
Spisning er på egen hånd, og ønsker du at spise andre steder end på hotellet, så kan du benytte dig af vandtaxaen (ca. 21 dollars per tur) eller shuttlebussen (ca. 1 dollar per tur), der sejler/kører ud fra hotellet.


Billede: Miami med palmer og skyskrabere

Dag 17: Tid til afslapning (M)

Vi nyder vores sidste hele dag i Miami på egen hånd. Du vælger derfor selv, om du vil slappe af ved hotellets pool, vil en tur til stranden, shoppe eller sejle en tur på kanalen.

Dag 18: Fritid og hjemrejse (M)

Vi tjekker ud fra vores værelser ved middagstid, men kan fortsat slappe af i de skønne omgivelser ved hotellet. Senere på dagen er det tid til at køre mod lufthavnen og flyve tilbage til Danmark.

Dag 19: Ankomst København

Vi lander i København efter en fantastisk rejse med masse af oplevelser i bagagen.

ESTA - vigtig information omkring indrejsetilladelse til USA

Alle rejsende til USA skal søge om indrejsetilladelse til USA. Det gøres via dette link  https://esta.cbp.dhs.gov

Her får du efterfølgende en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Pris for ESTA er 14 dollar (pr. december 2014). Det betales med kreditkort ved registrering. Godkendelsen gælder i to år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de to år.

Kort

Luksuskrydstogt over Atlanten

Vejret

HOLD DIG AJOURFØRT OMKRING VEJRET PÅ DIN REJSE

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Praktisk information

Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.

Praktisk information

Afgange og priser

    Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
28/10 - 14/11 København
Se flytider
Luksuskrydstogt over Atlanten til USA - New York, Boston, Bermuda, Bahamas og Miami -19 dage
Prisen inkluderer balkonkahyt
23.995,- Bestil »

Information

PRISEN INKLUDERER:

• Direkte fly fra København til London og retur fra Miami til København
• 15 nætter på Celebrity Eclipse 4* i balkonkahyt
• Helpension ombord på skibet
• Kaffe, te samt isvand på skibet
• Drikkepenge ombord på skibet (værdi 1.313,-)
• 2 overnatninger på Crowne Plaza 4* (Miami) inkl. morgenmad
• Busrundtur i Boston, New York og Miami
• Dansktalende rejseleder under hele rejsen

TILLÆG:

• Balkonkahyt til egen brug/enkeltværelse på hotel. Pris: 12.995,-

PRISEN INKLUDERER IKKE:

• ESTA ved indrejse til USA (Bestilles på link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1 ) Pris: 14usd p.p.
• Eventuelle drikkepenge til lokalguider
• Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
• Administrationsgebyr kr. 95 pr. person

Hotel/skib

Overnatning Dag 1 - 16

Celebrity Eclipse
****+
Velkommen ombord på det lækre krydstogtskib Celebrity Eclipse. Din oplevelse ombord vil uden tvivl være afslappende, når du får servic, gastronomi og faciliteter i topklasse ....

Overnatning Dag 16 - 18

Crowne Plaza Hollywood Beach
****
Crowne Plaza Hollywood Beach anses for at være et af de bedste hoteller i Fort Lauderdale og Miami. Det er et afslappende 4* hotel i skønne omgivelser og er placeret ved områdets hygge ....