Status:
Udsolgt

Kulturkrydstogt i Middelhavet

Denne rejse er udsolgt i 2017. Du kan allerede nu blive skrevet på til rejsen i 2018 og så vil vi kontakte dig med det samme vi har den klar på vores hjemmeside. Skriv dig op HER

- KOMFORTABELT SENSOMMER KRYDSTOGT

Morgenmad med havudsigt. Fantastiske udflugter. Gennemført luksus, udvendig kahyt og antikkens smukkeste byer.
Velkommen ombord på et komfortabelt sensommer-krydstogt, hvor de postkort-smukke øer bliver kombineret med historiske besøg ved Akropolis og Olympia.

Vores rejse rundt i Middelhavet starter i Italien. Fra Roms lufthavn tager vi til havnebyen Civitavecchia, hvor vi efter ankomst stævner ud med det 4* skib: Jewel of the Seas. Skibet udgør vores base under hele rejsen og er rig på komfort, forkælelse og underholdning.

De græske øer
Vi har det ganske bekvemt den første dag på havet, så der er god tid til at gøre sig bekendt med skibet og dets mange faciliteter. Vi starter vores landgang på klippeøen Santorini. Her vil der være mulighed for at få set nogle af øens smukke udsigter med stejle klipper, hvide landsbyer og det azurblå Middelhav. Øen Mykonos er næste stop, og hvis ikke du vil tilbringe dagen på en af de smukke stande, er der et rigt udbud af hyggelige tavernaer i den hvide by; Mykonos by. Udsigter, der næppe findes flottere andre steder i Europa.

Akropolis og Olympia
Vores udflugter med dansktalende rejseleder byder på et solidt dyk ned i antikken, når vi besøger Athens Akropolis, byens største attraktion og optaget på UNESCOs verdensarvsliste og i Katákolo besøger vi Olympia, der var værtsstedet for de antikke olympiske lege, og det er også her, hvor den olympiske ild antændes af solens stråler og rejser verden rundt.

Kort dagsprogram:
Dag 1:
Ankomst til Rom, afsejling fra Civitavecchia, 17:00 (F,A)
Dag 2: På havet (M,F,A)
Dag 3: Santorini, 13:00-22.00 (M,F,A)
Dag 4: Mykonos, 8:00-18.00 (M,F,A)
Dag 5: Athen (Piraeus), udflugt til Akropolis 6:00-18.00 (M,A)
Dag 6: Katákolo og udflugt til Olympia, 10.00-17.00. (M,A)
Dag 7: På havet (M,F,A)
Dag 8: Ankomst Civitavecchia og hjemrejse 5:00 (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information om udflugterne
Udflugterne til Athens Akropolis og Olympia bliver arrangeret eksklusivt for Kulturrejser Europas gæster. Vi kører i egen bus og vores dansktalende rejseleder deltager på alle udflugterne. Det er lovpligtigt at benytte lokale autoriserede guider på de forskellige seværdigheder. De lokale guider taler engelsk og vores rejseleder vil oversætte.

Information omkring tid på egen hånd og måltider
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.