Skip to main content

Førsteklasses krydstogt til fire orientalske verdener

Thailand og Singapore
Buddha statuer i Thailand
Vietnam og Singapore
Hue Citadellet i Vietnam
Halong og Hue Khai Dinh gravpladsen i Vietnam
Sejltur på Halong bugten i Vietnam
Little India i Singapore
Botanisk have i Singapore og Garden by the bay i Singapore
Ayutthaya budda i Thailand
Pris fra:
28.995,-
Dage:17
Bestil rejse

Krydstogt i Asien
med stop i Singapore, Thailand, Vietnam og Hong Kong

17 dages oplevelsesrigt krydstogt inklusiv udvendig kahyt og klassisk drikkepakke

Sejl med på denne spændende sejlads der bringer dig til fire orientalske verdener. Fra Singapore i syd til Hong Kong i nord, venter der spændende oplevelser i land, når du besøger det tidligere thailandske Siamrige og det forhenværende franske Indokina i Vietnam.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt i Asien:

 • Inkluderer udvendig kahyt, helpension og drikkepenge ombord
 • Inkluderer klassisk drikkepakke på skibet (værdi 5.600 kr.)
 • Du får spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe
 • Kyndig dansktalende rejseleder under hele rejsen
 • Førsteklasses krydstogtskib

Glæd dig til spændende udflugter i fire orientalske lande

I Singapore og Hong Kong kan du glæde dig til spændende inkluderede byrundture.
Tilkøber du herudover vores komplette udflugtspakke, kan du glæde dig til oplevelser i de øvrige havne, hvor du sammen med vores danske rejseleder tager på udflugter, der som altid er arrangeret kun for os. Her skal vi sammen opleve Thailands gamle hovedstad Ayutthaya, hvor du hilser på buddhaer, går ved tempelbygninger og nyder området, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Du oplever også det Thailands berømte flydende markeder ved kystbyen Pattaya.

I Ho Chi Minh City i Vietnam kan du se frem til et gribende historisk indblik ved Genforeningspladsen og krigsmuseet, og i den historiske by Hue, står den på endnu et UNESCO besøg ved Citadellet, og så besøger vi også de imponerende kejserlige gravpladser. Turens måske største oplevelse bliver i den vietnamesiske Halong bugt, hvor vi stiger ombord på vores sejlskib, der tager os med ud blandt laguner, grotter og koralrev.

Prisen inkluderer udvendig kahyt og drikkepakke ombord

Vi vil så gerne forkæle dig på vores rejser. Vi har derfor valgt at inkludere en udvendig kahyt, når du sejler med på dette førsteklasses krydstogt ombord på Celebrity Cruises. Ønsker du at opgradere til balkonkahyt er der også mulighed for det. Prisen inkluderer også skibets klassiske drikkepakke og 4* hotel i Singapore.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.

Kort dagsprogram for rejsen til fire orientalske verdener:

Dag 1: Afrejse
Dag 2: Ankomst Singapore og indkvartering på hotel
Dag 3: Byrundtur i Singapore og ombordstigning (M,F,A)
Dag 4: Tid til egne oplevelser i Singapore (M,F,A)
Dag 5-6: På havet mod Thailand (M,F,A)
Dag 7: Thailand, Laemchabang, mulighed for udflugt til Ayutthaya (M,F,A)
Dag 8: Thailand, Laemchabang, mulighed for at besøge flydende marked (M,A)
Dag 9: På havet mod Vietnam (M,F,A)
Dag 10: Vietnam, Ho Chi Minh City, mulighed for byrundtur (M,F,A)
Dag 11: På havet (M,F,A)
Dag 12: Vietnam, Chan May, mulighed for byrundtur i Hue (M,A)
Dag 13: Vietnam, Ha Long Bay, tid til egne oplevelser (M,F,A)
Dag 14: Vietnam, Ha Long Bay, mulighed for sejlads ved Ha Long Bay (M,F,A)
Dag 15: På havet mod Hong Kong (M,F,A)
Dag 16: Hong Kong, byrundtur (M,F,A)
Dag 17: Hong Kong og hjemrejse og ankomst (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egen hånd og måltider

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse og ankomst Singapore og indkvartering på hotel

Efter en mellemlanding i Bangkok ankommer du sidst på formiddagen på rejsens dag to til Singapore. Landet, der er ca. 60 gange mindre end Danmark, er et af verdens rigeste og bybilledet domineres af moderne skyskrabere og havnepromenaden. Vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, og resten af dagen er til afslapning efter rejsen.

Dag 3: Byrundtur i Singapore og ombordstigning(M,F,A)

Singapore var i sin tid under forskellige landes herredømme. Først Malaysia og senere i 1819 kom briterne til og gjorde landet til et af deres asiatiske handelsstationer. Under Anden Verdenskrig blev landet besat af japanerne, men i 1965 opnåede singaporeanerne endelig uafhængighed. De mange års forskellige kulturelle input, og ikke mindst tilflyttere fra blandt andet Kina og Indien, ses mange steder i gadebilledet i form af forskellige restauranter, butikker og mindre bysamfund. Også ved de hellige templer med sprudlende farver og lugten af røgelse fornemmes de forskellige indflydelser.

I dag skal du på en byrundtur for at opleve den mangfoldige storby. Turen går blandt andet forbi den koloniale bydel, der vidner om briternes tid, og herudover skal du også forbi Little India og China Town. Vi runder af i den over 150 år gamle botaniske have, der er på UNESCO's verdensarvsliste.  

Ved frokosttid bevæger vi os mod skibet og efter check-in og frokost ombord, har du mulighed for at gå med rejselederen rundt på skibet for at lære det bedre at kende. Resten af dagen er til egne oplevelser, og om aftenen mødes vi igen for at spise middag i skibets hovedrestaurant.

Vil du efterfølgende opleve Singapore ”by night”, kan vi anbefale nat-safari i Zoologisk Have eller et besøg i den botaniske have ”Gardens by the Bay”, der byder på musikalsk lysshow og over 500.000 plantearter fra hele verden.

Little India og botanisk have i Singapore
Billede: Little India og botanisk have i Singapore.

Dag 4: Tid til egne oplevelser i Singapore (M,F,A)

Afsejling kl. 17:00
Dagen i dag er til egne oplevelser i Singapore, og fik du ikke oplevet Zoologisk Have eller ”Gardens by the Bay” i går, så har du stadigvæk chancen i dag. Det kan også være det frister med en gåtur ved den hyggelige havnefront. Frokosten spises på skibet og sen eftermiddag er alle mand ombord, så vi er klar til at stævne ud fra Singapore mod nye eventyr.

Dag 5-6: På havet mod Thailand (M,F,A)

Du har hele dagen til søs, og der er derfor god tid til at nyde skibets afslappende omgivelser. Ombord er der masser af arrangementer for dem, der ønsker at være aktive undervejs. Personalet omdeler dagligt en skibsavis til kahytten med information om alt lige fra vejret til restauranternes åbningstider. Herudover sørger vores rejseleder for at arrangere foredrag og aktiviteter ombord, som alle kan deltage i. Det kan også være, at dagen skal bruges med en god bog på en liggestol ved det indendørs- eller udendørs poolområde. Om aftenen kan du vælge at gå i teatret eller høre livemusik på en af barerne. Mulighederne er mange.

Dag 7: Laemchabang, Thailand, mulighed for udflugt Ayutthaya (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00
Har du tilkøbt udflugtspakken, tager vi i dag på en historisk såvel som kultursmuk udflugt til det gamle Siam kongerige og den gamle hovedstad, Ayutthaya (fra år 1350 til 1767). Området, der byder på over 400 templer, er i dag på UNESCO's verdensarvsliste og dagens oplevelser vidner om landets storhedstider, erobringer og krige. Blandt områdets imponerende tempelbygninger skal du i dag besøge Siamrigets sommerpalads, hvor Kong Rama V, der herskede i 1800-tallet, boede. Så skal vi også forbi Wat Yai-templet, der blev bygget efter Kong Naresuans sejr over Burmas prins i 1592.

Vi skal ikke snydes for en af byens store seværdigheder - nemlig det ikoniske Buddhahoved, der på betagende vis er fanget i trærødderne ved det hellige Wat Maha Dhat-område. Herudover ser vi det buddiske tempel Wat Rachaburana, der imponerer med et af byens flotteste spir. Undervejs spiser vi frokost på egen hånd, og sen eftermiddag kører vi tilbage til skibet, hvor vi har resten af aftenen til egne oplevelser.

Hovedstaden Ayutthayav og Buddha statuer
Billede: Den gamle hovedstad Ayutthayav og Buddhastatuer.

Dag 8: Laemchabang, mulighed for at besøge flydende marked (M,A)

Afsejling kl. 18:00
Udflugtspakken byder i dag på en hyggelig tur til Pattaya, der er placeret ca. 25 km. uden for containerhavnen i Laemchabang, hvor skibet lægger til. 
Her skal du opleve byens flydende madmarked, der har eksisteret siden 2008. De menneskeskabte vandveje spreder sig over 62 hektar, og langs brederne ligger traditionelle thailandske huse, der byder på orientalsk mad og souvenirbutikker. Der er god tid til at gå rundt i området og shoppe lidt. Frokosten er i dag på egen hånd og først på eftermiddagen kører vi tilbage til skibet.

Har du ikke tilkøbt udflugtspakken, anbefaler vi at købe en af skibets ture, der eksempelvis kunne byde på en tur indtil byen eller til stranden (se udvalg og priser ombord).

Dag 9: På havet mod Vietnam (M,F,A)

Endnu en skøn dag ombord på skibet er i vente. Nyd omgivelserne og læn dig trygt tilbage i liggestolen, alt imens du kan lade dig forkæle af personalet ombord på skibet.

Dag 10: Ho Chi Minh City, mulighed for byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 20:00
Vi ankommer til Vietnam og Phu My om morgenen. Phu My er placeret ca. 120 km uden for centrum af Ho Chi Minh City, og området bliver brugt som containerhavn. Har du ikke tilkøbt udflugtspakken, anbefaler vi, at du tager med på en af skibets udflugter.

Har du købt udflugtspakken, tager vi fra morgenstunden ind til Ho Chi Minh City. Byen, tidligere kendt som Saigon, blev grundlagt af franskmændene i 1850 i begyndelsen af den franske kolonitid og blev brugt som hovedsæde for det franske Indokina. Vi skal i dag på en rundtur, der bringer os forbi Genforeningspaladset, som symboliserer Vietnamkrigens afslutning. Derudover ser du krigsmuseet, der minder om de mange grusomheder, der foregik under Vietnamkrigen. Herudover kører vi forbi Notre Dame-katedralen fra 1883 og det lokale marked. Frokosten indtager vi på en lokal restaurant.

Ud på eftermiddagen er vi tilbage på skibet og vi spiser middag i skibets restaurant.

Dag 11: På havet (M,F,A)

Nyd dagen ombord og de mange muligheder for aktiviteter og underholdning der er til din rådighed.

Dag 12: Chan May, mulighed for udflugt til Hue (M,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 18:00
Vi ankommer i dag til havnebyen Chan May, der er placeret ca. 80 km fra Hue by.
Udflugtspakken byder i dag på en tur til den tidligere vietnamesiske hovedstad, Hue (fra 1802 til 1945). Byen, der for mange er kendt som det kejserlige hjemsted, byder på kejser Tu Ducs(1848-83) og Khai Dinhs (1885-1925) spektakulære mausoleer. Det var kutyme, at disse begravelsespladser blev planlagt flere årtier før kejserens død, og stederne vidner om vigtigheden i, at befolkningen kunne komme og tilbede dem efter deres kejserlige død. Vi besøger begge, der er omgivet af smuk natur og imponerer med betagende arkitektur.

Frokosten er på egen hånd, og herefter besøger vi et af Vietnams - ud af i alt syv - steder der er på UNESCO's verdensarvsliste, nemlig Citadellet, hvor Nguyan-dynastiet regerede fra 1802-1945. Her ses resterne af imperiets porte, paladser og store pladser, der blandt andet er inspireret af Den Forbudte By i Beijing. Inden vi vender tilbage til skibet, besøger vi det lokale marked.

Har du ikke tilkøbt udflugtspakken, anbefaler vi at købe en af skibets ture (se udvalg og priser ombord).

Hue og kejser Khai Dinhs gravplads
Billede: Hue og kejser Khai Dinhs gravplads.

Dag 13: Halong Bay, tid til egne oplevelser (M,F,A)

Ankomst kl. 12:00
Den mægtige bugt Halong Bay er på UNESCO's verdensarvsliste og betragtes som et af de smukkeste naturlandskaber i verden. Det grønne hav og de smukke omkringliggende klipperøer betager de fleste. Der er ikke noget at sige til, at det er et af de mest besøgte steder i Vietnam. Nyd indsejlingen til bugten fra skibsdækket, og når vi smider anker ved middagstid, er der mulighed for at sejle ind til land i skibets tenderbåde. Dagen og aftenen er til egne oplevelser enten ombord på vores skib eller i land.  

Dag 14: Halong Bay, mulighed for sejlads i Halong Bay (M,F,A)

Afsejling kl. 22:00
Det er et ”must” at sejle en tur i Ha Long-bugten, og har du købt udflugtspakken, tager vi i dag på et af rejsens absolutte højdepunkter. Efter morgenmaden sejler vi til havnen i skibets tenderbåde, hvorefter vi stiger ombord på et mindre sejlskib. Her bliver vi sejlet ud blandt de mere end 3.000 kalkstens-øer, laguner, grotter og koralrev. Imens vi nyder naturen og den smukke udsigt over bugten, spiser vi frokost ombord. 

Dag 15: På havet mod Hong kong (M,F,A)

Det er i dag tid til at slappe af på skibet og fordøje de mange oplevelser, som vi indtil videre har haft på rejsen, mens vi lader os forkæle af skibets komfort og mange faciliteter. Trænger du til at være lidt aktiv i løbet af dagen, så tilbyder skibet fortsat masser af aktiviteter, og vores rejseleder vil naturligvis fortsat holde foredrag og lave fælles arrangementer.

Krydstogtskibets pool og kahyt
Billede: Skibets indendørspool samt en udvendig kahyt.

Dag 16: Hong Kong og byrundtur (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00
I dag ankommer vi til det sidste stop på rejsen, nemlig Hong Kong. Øen, der er på størrelse med Lolland, var i sin tid under britisk herredømme. I dag er den officielt en del af Kina, men med sit eget delvise selvstyre. Efter morgenmaden er det tid til en byrundtur, hvor du skal opleve storbyen med de mange kontraster.

Vi starter med en tur til udsigtspunktet Victoria Peak, hvor du får en smuk udsigt over bugten og byens mange skyskrabere.  Dernæst skal du også forbi fiskerbyen Aberdeen, der er placeret på østsiden af øen. Her stiger vi ombord på en af de skønne Sampon-sejlbåde og sejler en lille tur rundt i havneområdet. Byrundturen byder også på en tur forbi byens markedsplads, inden vi vender tilbage til skibet, hvor frokosten står klar.

Dag 17: Hong Kong, hjemrejse og ankomst (M)

Efter morgenmaden er det tid til at vinke farvel til skibet. Vi kører direkte til lufthavnen for at sætte kurs mod Danmark.

Kort

Kort over krydstogtet i Asien

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Singapore på dmi.dk her

Vejret i Singapore

Vejret i Bangkok

Vejret i Ho Chi Minh

Vejret i Hong Kong

 

 

Praktisk information

Pas og visum
Som dansk statsborger kræves der ikke visum på denne rejse.
Såfremt du ikke er dansk statsborger, kan der gælde andre regler. Du bedes derfor selv undersøge, hvilke regler der her er gældende.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Valuta
Singapore:
Singapore dollars, SGD. 100 SGD svarer ca. til 490 danske kroner.
Thailand: Thailandske Bath, TBH. 100 TBH svarer ca. til 21 danske kroner.
Vietnam: Vietnamesiske Dong, VND. 100 VND svarer ca. til 0.03 kroner.
Hong Kong: Hong Kong dollars, HKD. 100 HKD svarer ca. til 85 danske kroner.
De fleste forretninger/restauranter og hoteller tager imod gængse internationale kreditkort. Der er hæveautomater i alle større byer.

*Den foroven anvendte valutakurser er fra april 2019.

Vaccinationer
Generelt anbefaler vi, at du søger vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse.  Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til Australien. Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring, via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring. 

Vær opmærksom på at denne rejse kan have en værdi der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning. Kontakt os gerne for mere information.

El
Singapore: 230 V, hvorfra adaptor må anvendes.
På skibet er det ikke nødvendigt med adaptor.

Fysisk formåen
Rejsen er ikke egnet til gæster med rollatorer og gangbesvær. Der må forventes flere aktiviteter, hvor vi går en del.

Drikkepenge i land
Normalt gives der drikkepenge til lokale guider. Forvent ca. 150 kr. pr person ved køb af udflugtspakken.
Drikkepenge ombord på skibet er inkluderet i rejsens pris.

Mad på rejsen
På denne rejse er der inkluderet morgenmad på hotellet i Singapore. Herudover har vi helpension ombord på skibet, hvor der serveres mad døgnet rundt. Har du tilkøbt udflugtspakken Rejsen inkluderer også skibets klassiske drikkepakke med rederiets udvalgte: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas.
På land anbefaler vi, at man ikke drikker vandet, men i stedet køber vand på flaske.

Påklædning og regler
Selvom asiater er meget tolerante over for turister, må det forventes, at man som en gæst i landet respekterer deres skikke, praksis og religion med passende beklædning. Man tager altid skoene af, når man går ind i et tempel, og husk ikke at vende dine fodsåler mod Buddhafigurer eller andre helligdomme, da fødderne betragtes som urene. Som oftes er det et krav, når man besøger templer, at skuldre og knæ er dækket. Det er en god ide at medbringe et tørklæde til formålet. Det er forbudt at klatre på og røre ved en Buddha-statue eller historiske monumenter. Der er ikke alle steder man må fotografere, så vær endelig opmærksom på skiltene.

Krydstogt
Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, faciliteterne på skibet samt generel information.
Praktisk information

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
27/2 - 14/3Se flytider KøbenhavnFørsteklasses krydstogt til fire orientalske verdener - 17 dage
Inkl. udvendig kahyt og drikkepakke ombord - Vi anbefaler bestilling senest 3 måneder før afrejse
28.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly til Singapore/hjem fra Hong Kong med mellemlanding
 • En nat på hotel i Singapore med morgenmad
 • 14 nætter på Celebrity Millennium i delt udvendig kahyt med koøje
 • Klassisk drikkepakke ombord på skibet (værdi 5.600 kr. pr. person)
 • Helpension, kaffe, te samt isvand på skibet
 • Drikkepenge ombord på skibet (værdi 1.300 kr. pr. person)
 • Byrundtur i Singapore og Hong Kong
 • Transport ifølge program
 • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Tilkøb/tillæg:

 • Delt balkonkahyt og dobbeltværelse på hotel, kr. 4.995 pr. person
 • Udvendig kahyt med koøje til eget brug/enkeltværelse, kr. 13.995
 • Balkonkahyt til eget brug/enkeltværelse, kr. 23.995
 • Udflugtspakke, kr. 2.995 pr. person
  Udflugtspakken inkluderer udflugter i Ayutthaya, Pattaya, Ho Chi Minh City, Hue og Ha Long Bay (se specifikation i dagsprogrammet)

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Kahyttillæg
 • Udflugtspakke
 • 6USD per person for indrejse til Vietnam via skibet (betales direkte ombord)
 • Eventuelle drikkepenge til lokale guider, beregn ca. kr. 150 pr. person ved køb af udflugtspakken
 • Rejse- og afbestillingsforskring*
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person


*Vær opmærksom på at denne rejse har en værdi, der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning.

Hotel