Krydstogt fra København til de norske fjorde

Krydstogt fra København til Norge
Den norske fjord
Krydstogtskib ved Geiranger
Geiranger fjord - vandfald
Balkonkahyt på krydstogtskib
Krydstogtskibet Serenade of the seas
De norske fjorde
Krydstogt til Norge

Krydstogt fra København til de norske fjorde


Afsejling fra København, komfort og fascinerende scenerier. Det er kodeordene for denne rejse, hvor vi anløber fire af Norges allermest charmerende kystbyer - og den storslåede Geirangerfjord. 

Dette sommerkrydstogt, ombord på det 4-stjernede Serenade of the Seas, giver os de bedst tænkelige rammer og naturoplevelser i absolut særklasse. Krydstogtet begynder allerede i København, hvor vi stiger ombord og påbegynder vores togt mod Norge. Vi sejler ud i Nordsøen og anløber turens første havn, hyggelige Stavanger, hvor der er mulighed for landgang. Bergen lokker med sin idylliske havnepromenade, eller måske du vil besøge komponisten Edvard Griegs hus? Valget er dit og mulighederne mange.

Billedskønne Ålesund er omgivet af fjorde og fjelde og er et smukt bekendtskab. Den smukke norske natur viser sig endnu engang på fornemmeste vis, når vi sejler ind i Geirangerfjord - en naturoplevelse udover det sædvanlige. Her har du mulighed for at tilkøbe en udflugt op til Dalsnibba, hvor du vil blive belønnet med en majestætisk udsigt. Rig på natur, kultur og forkælelse returnerer vi igen til København.

Vi har kun én afrejse i 2017 og én afrejse i 2018.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ombordstigning i København, afsejling kl. 17.00. (F,A)
Dag 2: På havet (M,F,A)
Dag 3: Stavanger kl. 08.00-18.00 (M,F,A)
Dag 4: Bergen kl 08.00-18.00 (M,F,A)
Dag 5: Ålesund kl. 08.00- 20.00. (M, F, A)
Dag 6: Geiranger.07.00 - 17:00 Tilkøbsudflugt til Dalsnibba (M,F,A)
Dag 7: På havet (M,F,A)
Dag 8: Ankomst København kl 07.00 (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer

Information omkring byvandringer:
På en række af anløbshavnene tilbyder vi, at du kan komme med på en lettere byvandring sammen med rejselederen. En byvandring er en kort orienteringstur rundt i bycentrum, der efterfølgende afsluttes med tid på egen hånd. Byvandringerne er et gratis tilbud til vore gæster og kræver normal fysik for at kunne deltage. Såfremt der kræves transport fra skibet ind til bycentrum, så er den udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning.

Pris fra:
9.995,-
Dage:8
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Ombordstigning i København. Afsejling kl. 17.00 (F,A)

I Københavns nye krydstogts-terminal Ocean Kaj, møder vi for første gang vores hjem for de næste syv dage, nemlig det fantastiske skib: Serenade of the Seas. Efter indtjeknings-formaliteterne er overstået, er der frokost i skibets buffet-restaurant og efterfølgende vil vores rejseleder stå for en rundvisning på skibet. Efter den obligatoriske sikkerhedsøvelse sejler vi fra kaj, og fra skibets dæk siger vi på gensyn til vores hovedstad alt imens, at sejladsen ud i Nordsøen påbegyndes. Efterfølgende er der fælles velkomstmiddag i skibets hovedrestaurant.

Dag 2: På havet (M,F,A)

En afslappende dag på havet er den bedste måde at lære skibet bedre at kende. Serenade of the Seas er et fantastisk dejligt skib, hvor dens knap 2100 passagerer har tilgang til en masse faciliteter, flotte buffeter og underholdning af høj kvalitet. Vores rejseleder vil sørge for fælles samling, hvor de næste par dages havneanløb vil blive gennemgået.

Dag 3: Stavanger kl. 08.00 – 18.00. (M,F,A)

Vi ankommer til Stavanger - rejsens første landgang - og et virkeligt dejligt bekendtskab. Her ved Lysefjorden ligger Norges fjerdestørste by, der er rig på kulturliv og har en smuk middelalderkatedral. Dagen i Stavanger er til egen disposition, og du kan vælge at tage på en af de udflugter som skibet arrangerer. F.eks en sejltur ad Lysefjorden op til Preikestolen - den store ikoniske klippeformation. Hvis der er interesse for det, så tager vores rejseleder os med på en orienterende byvandring, hvor vi kan beundre de smukke træhuse.

Dag 4: Bergen kl. 08.00 - 18.00 (M,F,A)

Bergen er Norges andenstørste by og en hel rejse værd i sig selv. Bergen byder på seværdigheder hvis lige, vi ikke har stødt på tidligere. Byens kendetegn er den charmerende havnefront med den karakteristiske brygge og fiskemarkedet. Hvis vejret er med os, så byder bryggen på fortovscaféer med en plads i solen med udsigt til folkelivet. I bydelen Troldhaugen ligger komponisten Edvard Griegs hus, som i dag er museum. Man kan også tage til Fantoft stavkirke og beundre den smukke konstruktion af træ. En tredje mulighed er kabelvognen, Fløibanen, der går op til Fløien Fjeld. Her er der en fantastisk udsigt over byen og den prægtige natur. Der findes også gode vandremuligheder på Fløien.

Klokken 18.00 stævner vi ud fra Bergen og samles til middag

Dag 5: Ålesund kl. 08.00 – 20.00 (M,F,A)

Den norske skønhed viser sig igen, når vi ligger til i Ålesund. Byen er omgivet af fjorde og høje fjelde kendt som Sunnmørsalperne. Selve Ålesund by er også et yderst interessant rejsemål med sin hyggelige gågade og spektakulære art nouveau-arkitektur. Byen brændte ned i 1904, og ved genopbygningen var det jugend-stilen/art nouveau-stilen, der var det tidstypiske, og dermed årsagen til, at den er så markant repræsenteret i dag. Det storslåede akvarium, Atlanterhavsparken, er også et besøg værd. Selve akvariet er bygget ind i klippen, og er det eneste af sin slags i Europa. Ålesund er også en af de vigtigste fiskerihavne i Norge og ved kanalen omkring brosundet, vil vi se fiskere sælge dagens fangst direkte fra båden.

Dag 6: Geiranger kl. 07.00 – 17.00. Udflugt til Dalsnibba (M,F,A)

På rejsen forkæles vi på skibet, men også naturen giver os dejlige oplevelser. I dag sejler vi ind i den fantastiske Geirangerfjord, der er så smuk, at den er optaget på UNESCOs verdensarvliste. Vi tilbyder i dag en tilkøbsudflugt (skal bestilles samtidig med rejsen). Vi tager på en spektakulær busrejse op til Dalsnibba - bjerget der ligger dybest inde i fjorden. Her i 1.500 m.o.h har vi den mest storslåede udsigt over fjordlandskabet. Husk kamera!  

Geiranger

Dag 7: På havet (M,F,A)

Rejsen er ikke overstået endnu. Fra Bergen til København er der knap 425 sømil, som vi tilbagelægger i komfortable og lækre rammer på vores skib Serenade of the Seas. Der bliver en behørig afskedsmiddag for gruppen, hvor vi samtidig får lejlighed til at takke det personale på skibet, der har taget vel hånd om os undervejs.

Dag 8: Hjemkomst (M)

Skibet anløber København, og efter at have spist morgenmad går vi fra borde i ro og mag efter en begivenhedsfuld rejse ad søvejen til de norske fjorde og tilbage igen.  

Praktisk info

Her finder du nærmere information om at være på krydstogt - indkvartering, check-in, rejsen, faciliteterne på skibet samt generel information.

Praktisk information

Vejret

Hold dig ajourført omkring vejret på din rejse

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Kort

Rejsen: Krydstogt til de norske fjorde

Afgange og priser

    Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
19/8 - 26/8 Københavns Havn
Se flytider
Krydstogt fra København til de norske fjorde - 8 dage
10.995,- Bestil »
6/5 - 13/5 Københavns Havn
Se flytider
Krydstogt fra København til de norske fjorde - 8 dage
9.995,- Bestil »

Information

Max antal deltagere på denne rejse er 30 personer

Prisen Inkluderer:

• 7 nætter på Serenade of the Seas 4* i delt indvendig dobbeltkahyt
• Helpension om bord på Serenade of the Seas.
• Kaffe, te samt isvand på skibet
• Drikkepenge om bord på skibet (værdi kr. 613,-)
• Orienterende byvandringer i Stavanger, Bergen og Ålesund
• Dansktalende rejseleder under hele krydstogtet

Tilkøb/Tillæg 2017:

• Indvendig enkeltkahyt fra kr. 8.995,-
• Delt udvendig dobbeltkahyt med havudsigt fra kr. 1.995,- pr. person
• Udvendig enkeltkahyt med havudsigt fra kr. 10.995,-
• Delt dobbeltkahyt med privat balkon og havudsigt fra kr. 3.995,- pr. person
• Enkeltkahyt med privat balkon og havudsigt fra kr. 13.595,-
• Udflugt til Dalsnibba kr. 595,- pr. person

Tilkøb/Tillæg 2018:

• Indvendig enkeltkahyt fra kr. 6.795,-
• Delt udvendig dobbeltkahyt med havudsigt fra kr. 1.495,- pr. person
• Udvendig enkeltkahyt med havudsigt fra kr. 9.695,-
• Delt dobbeltkahyt med privat balkon og havudsigt fra kr. 2.895,- pr. person
• Enkeltkahyt med privat balkon og havudsigt fra kr. 12.495,-
• Udflugt til Dalsnibba kr. 595,- pr. person

Skib

Overnatning Dag 1 - 8

Serenade of the Seas
****
Serenade of the Seas tilhører den populære skibsklasse, Radiance fra rederiet Royal Caribbean Cruise Lines. Det er et af rederiets mere intime skibe med plads til "kun" 2100 pas ....