Krydstogt i Norge med stop i Geiranger fjord
Bryggen i Bergen, Norge
Par på krydstogt i Norge
Krydstogt langs de norske fjorde
Traditionelle huse i Bergen, Norge
Ålesund i Norge, krydstogt
Det norske flag og traditionelle huse
Lille rødt hus i Norge og krydstogt
Balkonkahyt på Seranade of The Seas
Pris fra:
9.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Sommerkrydstogt fra København til de norske fjorde

Afsejling fra København, komfort og fascinerende scenerier. Det er kodeordene for denne rejse, hvor vi anløber fire af Norges allermest charmerende kystbyer - og den storslåede Geirangerfjord. 

Dette sommerkrydstogt, ombord på det 4-stjernede Serenade of the Seas, giver os de bedst tænkelige rammer og naturoplevelser i absolut særklasse. Krydstogtet begynder allerede i København, hvor vi stiger ombord og påbegynder vores togt mod Norge. Vi sejler ud i Nordsøen og anløber turens første havn, hyggelige Stavanger, hvor der er mulighed for landgang. Bergen lokker med sin idylliske havnepromenade, eller måske du vil besøge komponisten Edvard Griegs hus? Valget er dit og mulighederne mange.

Billedskønne Ålesund er omgivet af fjorde og fjelde og er et smukt bekendtskab. Den smukke norske natur viser sig endnu engang på fornemmeste vis, når vi sejler ind i Geirangerfjord - en naturoplevelse udover det sædvanlige. Her har du mulighed for at tilkøbe en udflugt op til Dalsnibba, hvor du vil blive belønnet med en majestætisk udsigt. Rig på natur, kultur og forkælelse returnerer vi igen til København.

Vi har kun én afrejse i 2017 og én afrejse i 2018.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ombordstigning i København, afsejling kl. 17.00. (F,A)
Dag 2: På havet (M,F,A)
Dag 3: Stavanger kl. 08.00-18.00 (M,F,A)
Dag 4: Bergen kl 08.00-18.00 (M,F,A)
Dag 5: Ålesund kl. 08.00- 20.00. (M, F, A)
Dag 6: Geiranger.07.00 - 17:00 Tilkøbsudflugt til Dalsnibba (M,F,A)
Dag 7: På havet (M,F,A)
Dag 8: Ankomst København kl 07.00 (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer

Information omkring byvandringer:
På en række af anløbshavnene tilbyder vi, at du kan komme med på en lettere byvandring sammen med rejselederen. En byvandring er en kort orienteringstur rundt i bycentrum, der efterfølgende afsluttes med tid på egen hånd. Byvandringerne er et gratis tilbud til vore gæster og kræver normal fysik for at kunne deltage. Såfremt der kræves transport fra skibet ind til bycentrum, så er den udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning.