Skip to main content

Vind en rejse for to til madeira

Grib chancen for at opleve Mageløse Madeira ved at deltage i vores store jubilæumskonkurrence i anledning af vores 30-års fødselsdag. Den flotte præmie er en rejse til “Vores Ø” Madeira med alt inkluderet - til en værdi af op til 19.990 kr*. Gennem mange år har vores gæster nydt godt af at besøge den storslåede portugisiske ø med det milde klima, fantastiske natur, farverige blomster, vidunderlige udsigter og særlige atmosfære. Hotellet ligger på den solrige sydkyst, som året rundt nyder godt af øens subtropiske klima. 

*Værdien af præmien kan variere afhængig af afrejsedato. 

Det kan du vinde
Rejsen til Madeira har inkluderet fly, bagage, hotel, transport, all inclusive og tre udflugter med dansktalende rejseleder. Læs mere om rejsen Madeira Special her.

Sådan deltager du i konkurrencen
Alt du skal gøre for at deltage i jubilæumskonkurrencen er at udfylde formularen herunder og samtidig sige ja til at modtage vores nyhedsbrev. Modtager du allerede vores nyhedsbrev deltager du helt automatisk i jubilæumskonkurrencen.

*
*
*
*
this is a picture of the number 7this is a picture of the number 3this is a picture of the number 1this is a picture of the number 1

Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk.

Betingelser
Du kan deltage i konkurrencen til og med den 1. maj 2021. Vi trækker en tilfældig vinder den 3. maj 2021. Vinderen kontaktes direkte pr. mail og offentliggøres med navn og by her på siden, på vores Facebookside og i vores nyhedsbrev. Det er en betingelse at rejsen skal afvikles inden 1. maj 2022.

Præmien har en værdi af op til 19.990 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. Værdien af præmien kan variere afhængig af afrejsedato. En eventuel prisdifference vil ikke kunne ombyttes til kontanter eller gavekort. Det er også muligt at vælge en rejse til et andet rejsemål. Her gælder samme vilkår.
 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt