Skip to main content

30-års jubilæum I 2021

30 år med historiske vingesus og autentiske oplevelser. Altid i hyggeligt selskab med sjæl, substans og personlighed. 

Fra den spæde start med rundrejser i Sydeuropa til tre årtier med tusindvis af kulturrejser med fly, båd og bus til hele verden. Altid danskejet og altid solidt forankret. Dét er vi stolte af, og det er værd at markere. Dét er et jubilæum, der skal fejres.

Glæd dig derfor til et festligt jubilæumsår hos Kulturrejser Europa i 2021 med nye rejser, store konkurrencer og særlige aktiviteter. 

30 år med pomp, pragt og postyr

Fra engageret enkeltmandsvirksomhed i 1991 til år 2021, hvor et hold af dedikerede og stolte medarbejdere brænder for at udvikle de rigtige kulturrejser.

I vores 30 år lange liv som rejsebureau har vi oplevet mange milepæle, og dem vil vi gerne dele med dig. Klik på årstallene herunder og kom med på den spændende rejse, der har taget os derhen, hvor vi er stolte af at være i dag.

30 år med os - 30 år med jer

Må vi høre om dit bedste minde fra en rejse med Kulturrejser Europa? 

Vi er godt i gang med et fantastisk jubilæumsår – et år som vi aldrig var nået frem til uden alle vores loyale kunder! Derfor har vi sat tre præmier på højkant, som du kan vinde ved at fortælle om dit bedste minde fra en rejse med os. Tre vindere udtrækkes den 14. april 2021. Læs mere om præmierne og om hvordan du deltager ved at klikke på billedet herunder:

Vind en rejse for to til Madeira

Grib chancen for at opleve mageløse Madeira! Deltag i vores store jubilæumskonkurrence i anledning af vores 30-års fødselsdag. Den flotte præmie er en rejse for to til “Vores Ø” Madeira med alt inkluderet - til en værdi af op til 19.990 kr.

Vi introducerer en ny rejseform i anledning af jubilæet

En busrejse er en rejseform i særklasse. Hos Kulturrejser Europa er en busrejse ikke bare en køretur. Det er en mulighed for at få endnu flere oplevelser og endnu flere historier når bussen ruller ud på nye eventyr. Læs mere om de nye busrejser i Danmark, Norden og Europa her:

Få fingrene i vores nye jubilæumskatalog for 2021

Find inspiration til din næste rejse i det helt nye 52-siders rejsekatalog. Læs det online eller bestil det her:

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt