Manarola fiskerihavn i Cinque Terre, Italien
Portofino, Italien
Vernazza, Italien
Vernazza i Cinque Terre
Cinque Terre, Italien
Genova, Italien
Landsby, Cinque Terre, Riomaggiore Manarola
Pris fra:
8.995,-
Dage:8
Bestil rejse

CINQUE TERRE - et af Italiens mest eksklusive ferieområder

Med base i centrum af Sestri Levante tager vi på opdagelse i Cinque Terre, et af Italiens mest eksklusive ferieområder, hvor de fem små "dukkehusbyer" har bevaret en særlig charme.

Derfor skal du rejse med os på opdagelse i Cinque Terre:

  • Indkvartering i det historiske centrum af Sestri Levante på Grande Albergo
  • Udflugter til Cinque Terre både med sejltur langs kysten og med lokaltog
  • Udflugt til Liguriens hovedstad - Genova
  • Mulighed for ekstraudflugt til Portofino
  • Dansktalende rejseleder

Den billedskønne kyst med de pastelfarvede byer på klipperne indtager vi til fods, med båd eller tog. Vi sejler langs kysten og besøger bl.a. Liguriens hovedstad Genova, ligesom det er muligt at følge med på en ekstraudflugt til den gamle fiskerby Portofino, som er filmstjernernes og de kongeliges ferieparadis.

Beliggenhed er vigtig, så vi har valgt at bo i det historiske centrum af Sestri Levante, som iøvrigt var H. C. Andersens yndlingsby. Hotellet har en dejlig tagterrasse med swimmingpool og ligger blot 20 meter fra havet og stranden og har alle de gode restauranter og caféer lige uden for døren.

Det billedskønne Cinque Terre ligger i Ligurien, helt oppe i Italiens nordvestlige hjørne, og består af de fem mini-byer Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola og Riomaggiore. Byerne er forbundet med vandrestier af forskellig sværhedsgrad, som snor sig rundt i de smukke bjerge. Bilister har trange kår, så den helt rigtige måde at besøge byerne på er til fods, med båd eller med tog, så det er naturligvis også det, vi vælger.

Vi bruger to hele dage på at opdage Cinque Terre, men besøger også flere af de andre seværdige byer i nærheden. Christoffer Columbus' hjemby Genova, hvis historiske centrum også er med på UNESCO’s liste over verdensarv, står på programmet. Her kan man bl.a. besøge Europas største akvarium og de spændende søfartsmuseer. I en anden kystby, Rapallo, tager vi svævebanen op til ”det glade bjerg” Montallegro, hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet. Men en ferie i Ligurien er ikke fuldendt uden et besøg i en af Italiens smukkeste og mest berømte byer, nemlig den tidligere fiskerlandsby Portofino, som gennem århundreder har tiltrukket kunstnere og kendisser fra hele verden. Vi kommer sejlende til byen med de mange lystyachter, og efterfølgende spiser vi frokost på en god fiskerestaurant i nabobyen Santa Margherita.

Udflugterne foregår som oftest i kuperet terræn og med offentlig transport, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Kort dagsprogram for Cinque Terre:

Dag 1: Ankomst til Milano/Pisa. Byvandring i Sestri Levante.
Dag 2: Udflugt til Cinque Terre - m. sejltur langs hele kysten (M)
Dag 3: Udflugt til Cinque Terre – m. tog og båd (M)
Dag 4: Fridag til egne oplevelser (M)
Dag 5: Udflugt til Genova, Liguriens imponerende hovedstad (M)
Dag 6: Ekstraudflugt til Portofino m. sejltur og frokost på fiskerestaurant (M)
Dag 7: Udflugt til Rapallo og svævebane til Montallegro (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad

NB! Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet vejret og andre lokale forhold.