Firenze
Det smukke Toscanske landskab
Montepulciano og Pienza i Toscana
Torvet i Siena i Toscana
Orvieto i Umbrien og Pienza i Toscana
Thermal vand i Bagno Vignoni og landskab i Toscana
Fontæne Maggiore i Perugia, Umbrien og cafe i Pienza, Toscana
Chianciano Terme i Toscana og katedral i Orvieto i Umbrien
Udsigt over tagene i Siena, Toscana
Status:
Udsolgt

KULTURREJSE TIL UMBRIEN OG TOSCANA

- MED BILLEDSKØN NATUR, KUNST OG MINDEVÆRDIGE SEVÆRDIGHEDER

 

Denne rejse byder på en kombination af uopdagede middelalderbyer i Umbrien, rullende cypresser med vin og verdenskunst i Toscana. Det er en kulturel rundrejse med en herlig blanding af berømte seværdigheder og italiensk livskvalitet.

TOSCANAS SMUKKESTE NATUROMRÅDE

Signorellis verdensberømte malerier i Orvieto tager pusten fra de fleste, sammen med det mest betagende sceneri, som vi ser overalt. Vi tilbringer en hel dag i Toscanas smukkeste naturområde, Val d’Orcia som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. I Montepulciano smager vi på den berømte vin, og samme dag besøger vi også pavebyen Pienza

UMBRIENS HOVEDSTAD OG DEN HELLIGE FRANS’ KIRKE

Assisi er kendt over hele verden som den hellige Frans’ hjemby. Vi besøger den berømte kirke og hører dens spændende historie, en oplevelse som bliver en af rejsens højdepunkter for mange. På udflugten til Umbriens ”hovedstad” Perugia besøger vi det hyggelige centrum af den middelalderlige by, samt hovedgaden i Corso Vannucci og den etruskiske port. Her nyder vi også en lækker italiensk frokost. Vi besøger også Orvieto, en meget charmerende by i Umbrien bygget på en stor porøs klippe.  

MIDDELALDERBYEN SIENA

Der vil også være mulighed for at besøge den middelalderlige by Siena under vores tur, en by som fortjener en hel dag selv. En inspirerende lokal guide beretter om byens mange hemmeligheder, og der bliver tid til på egen hånd at besøge den smukke domkirke og Rådhuspladsen, hvor de berømte hestevæddeløb, Il Palio, afholdes to gange om året


KORT DAGSPROGRAM
Dag 1: Ankomst til Rom - kørsel til Chianciano Terme (A)
Dag 2. Udflugt til San Quirico, Pienza og Montepulciano med vinsmagning (M, A)
Dag 3. Udflugt til Orvieto (M, A)
Dag 4. Udflugt til Perugia og Assisi (M, A)
Dag 5. Fridag (M, A)
Dag 6. Ekstra udflugt til Firenze (M, A)
Dag 7. Udflugt til Siena (M, A)
Dag 8. Hjemrejse (M)


M = Morgenmad A = Aftensmad

NB! Dagsprogrammet er vejledende, og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge pga. lokale forhold. Den endelige dagsprograms opsætning oplyses ved ankomst til destinationen.