Skip to main content

Hotel Arenula i Rom (Hotelklasse: 2 stjerner)

Hotel Arenula, Rom
Morgenmad på Hotel Arenula i Rom

Hotel Arenula

Hotel Arenula er et lille romersk hotel, som ligger super centralt i det gamle jødiske kvarter i Roms absolutte centrum, ca. fem minuters gang fra Campo dei Fiori og kunstnerkvarteret Trastevere, og 10 minutters gang fra Piazza Navona.

Hotellets i alt 50 værelser er fordelt på fire etager, og receptionen ligger på 1. sal. Der er ingen elevator, da det ikke lader sig gøre i den gamle bygning, så du skal påregne lidt ekstra motion. Dette faktum gør også, at hotellet forbliver 2-stjernet - men den centrale beliggenhed og en god pris opvejer langt dette.
Hotellet har været en favorit blandt danskere i mange år, og receptionisten Rosanna er blevet en hel legende, som nærmest står på hovedet for at hjælpe med råd og vejledning - ligesom hun er gået i gang med et intensivt danskkursus, så hun bedre kan tale med gæsterne.

Man sidder tæt i morgenmadsrummene, og det er ofte nødvendigt at spise i hold, til gengæld serverer de en god morgenmad i forhold til de fleste andre hoteller i samme kategori. Værelserne er enkelt indrettede, og alle har aircondition, varme, telefon, tv samt bad med hårtørrer. Der er gratis safety box på værelserne.
 På grund af den centrale beliggenhed, kan bussen ikke køre helt frem til hotellet. Derfor bliver alle sat af ved floden Tiberen og må transportere bagagen de sidste 200 meter.

Hotel Arenula
Via S. Maria dei Calderari, 47
00186 Roma
Tel:+39 06 6879 454

Læs mere om Rom og Hotel Arenula på hotellets hjemmeside
 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 50
Reception Ja
Restaurant Nej
Bar Ja
Swimmingpool Nej
El-kedel Nej
Fælles udeområde Nej
Trådløst internet Gratis wifi på fællesarelaer
TV Ja
Balkon Nej
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Køleskab/Minibar Nej
Air condition Ja
Hårtørrer Ja