Flodkrydstogt på Rhinen
Pris fra:
10.495,-
Dage:8
Bestil rejse

Flodkrydstogt på Rhinen i 2017

Kulturrejser Europa byder i samarbejde med Samvirke velkommen på den komplette Rhinenrejse, med sejlads hele vejen fra Basel til Amsterdam ombord på MS Alemannia.

Vi har fået et godt tilbud og kan tilbyde oplevelser langs Rhinen til en helt fantastisk pris. Vi har valgt at inkludere meget på rejsen, så udover helpension kan du også se frem til fire spændende udflugter (værdi kr. 1.270) sammen med vores dansktalende rejseleder. Som noget helt særlig har vi endda fået tilsagn om kahytter til alenerejsende uden ekstra tillæg.

Der er 40 pladser pr. afgang, så hvis du vil opleve fire lande på én og samme rejse, Rhindalens fantastiske naturscenerier, kulturelle Köln, mangfoldighedens Amsterdam for blot at nævne nogle få højdepunkter, så er chancen der nu!

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst Zürich samt indkvartering på skib i Kembs (Basel)(A)
Dag 2: Udflugt til Basel i Schweiz samt afsejling fra Kembs kl. 19:00 (M, F, A)
Dag 3: Strasbourg og byrundtur. 04:15-23:30 (M, F, A)
Dag 4: Speyer & ankomst Mainz kl. 17:30 (M,F,A)
Dag 5: Rudesheim & ankomst Koblenz via Lorelei passagen kl. 15:30 (M, F, A)
Dag 6: Köln og byrundtur, 08:30-15:00 (M, F, A)
Dag 7: Byrundtur i Amsterdam, 09:00 (M, F, A)
Dag 8: Hjemrejse (M)
 

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad


*Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.