Skip to main content

Erasmus++

Erasmus++ er dannelserejser for seniorer

Kan du mærke rejselysten boble inden i dig?

Har du lyst til at lære mere om Europa? Lyst til at opleve nye steder gennem mad, vin, kultur, natur og mødet med lokalbefolkningen?

Så er Erasmus++ rejserne måske noget for dig - et særligt tilrettelagt rejseprogram for seniorer, der er nysgerrige på Europa. Du får chancen for at kombinere den klassiske kulturrejse med spændende møder, foredrag fra eksperter og nyde samvær med lokalbefolkningen rundt om i Europa. Derfor er dette en enestående mulighed for at komme et spadestik dybere - og få indsigt i hvilke aktuelle emner der optager befolkningen.

Lige nu kan du bestille to fantastiske rundrejser enten på Sydbalkan eller på Cypern og lære om det nye Europa i samarbejde med Vi Vil Europa. Flere rejser er i støbeskeen til både Estland og Skotland, og alle rejser er med dansk rejseleder.

Hvad er Vi Vil Europa og Erasmus++?

Vi Vil Europa-initiativet mener, at seniorer skal have de samme muligheder for kulturudveksling som studerende. Læring sker gennem hele livet. Vigtigst af alt så forsvinder lysten til at lære nyt ikke med alderen. Nok snarere tværtimod.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt