DoubleTree Resort by Hilton Hollywood Beach (Hotelklasse: 4 stjerner)

Lækker pool på Crowne Plaza Hollywood

DoubleTree Resort by Hilton

DoubleTree Resort by Hilton Hollywood Beach anses for at være et af de bedste hoteller mellem Fort Lauderdale og Miami. Det er et afslappende 4* hotel i skønne omgivelser og er placeret ved områdets hyggelige kanaler og tæt ved strand.

Der er rig mulighed for at slappe af og nyde det udendørs pool-område og hotellet har egen bar og restaurant, hvor man mod tillæg kan spise sin frokost eller sin middag om aftenen. Herudover er der tilknyttet et fitnesscenter og der er 24-timers reception, samt elevator på hotellet.

Værelserne er rummelige og har alle eget toilet og bad, kaffemaskine, sikkerhedsboks, tv og wi-fi. Herudover er der hårtørrer, strygejern og telefon.

Hotellet er placeret midt imellem Miami og Faut Lauderdale, ca. 45 minutters køretur fra byernes centrum. Ønsker man at spise andre steder end på hotellet skal vi gøre opmærksom på, at det kræver transport, da der ikke er restauranter i gå-afstand fra hotellet. Ønsker man på egen hånd at tage ind til Miami, så er aftaleprisen ca. 60USD pr. vej ved bestilling gennem hotellet.

DoubleTree Resort by Hilton Hollywood Beach
4000 South Ocean Drive, Hollywood,
Florida, 33019,
USA

Du kan læse mere på hotellets egen hjemmeside her

Fakta og faciliteter

Kaffemaskine Ja
Antal værelser 311
Reception Ja
24 timers service Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Indendørs swimmingpool Ja
El-kedel Ja
Afstand til strand 250
Trådløst internet Ja
TV Ja
Balkon Ja
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Hårtørrer Ja
Roomservice Ja