Skip to main content

Turistklasse hotel (renoveret 2011)fra Dorisol-kæden beliggende i Funchals populære Lido-område på Madeiras sydkyst ca. to km fra Funchals centrum. Strandpromenaden, havbadene samt restauranter og butikker er i gåafstand fra hotellet ligesom du finder busstoppested for bybussen nær ved (100 meter).

Dorisol Mimosa er beliggende i samme hotelkompleks som Dorisol Buanvilla og Dorisol Estrelicia. Alle tre hoteller deler faciliterer som swimmingpools (uden - og indedørs pool), spa-område , tennis og fitness. Der er restaurant og bar i forbindelse med hvert hotel.  Dorisol Mimosa er det højst beliggende hotel af de tre hoteller, der ligger på række, og der er adgang til hotellet fra vejen under (stjel bakke) eller vejen over.  

Ophold er i studiolejligheder dvs et værelse med kombineret sove- og opholdsrum med tekøkken med mikroovn, køleskab og kogeplader. Der er TV og badeværelse med badekar/bruser samt hårtørrer.  Til alle studio lejigheder er der balkon, der har havudsigt, udsigt over haven, Funchal eller poolen. Ingen bestemt beliggendhed eller udsigt kan garanteres.  Max  3 personer pr. studiolejlighed.

Dorisol Mimosa Hotel
Rua da Casa Branca, 98
9004-535 Funchal
Madeira, Portugal
Tel. +351 291 706 639

Læs mere om Dorisol Mimosa Hotel på hotellets hjemmeside 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 99 fordelt på 12 etager
Reception 24 timers åben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Inden og udendørs
Fitnessrum Ja
Internet Gratis WIFI
TV Ja
Balkon Ja
Spa Mod betaling
Værdiboks Mod betaling i reception
Tennisbaner Mod betaling
Kitchenette Ja
Køleskab/Minibar Ja
Hårtørrer Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
25/4 - 2/5Se flytider AalborgMadeira til særpris - 8 dage - med fly fra Aalborg 5.995,-Få pladser tilbage