Skip to main content
Indgang til grand danubius hotel
Hotel grand danubius pool og park
Værelse på hotel grand danubius
Margitsziget park
Hotel grand danubius front
Lounge på Hotel Grand danubius
Margreteøen Budapest
Spa faciliteter på danubius Hotel

Danubius Grand Hotel

Danubius Grand Hotel Margitsziget 4* er et klassisk hotel som indeholder alt du forestiller dig om fortidens storhed. Hotellet stammer oprindeligt helt tilbage fra 1873 og ligger midt i Donau, Margrethe-øen (Margit), som er et rekreativt område for stobyens beboere. Her er smuk natur som kan nydes på cykel eller til fods. En tur hele vejen rundt på øen er ca. 5 km, og er man frisk, så er der en løbebane heleturen rundt. Cykler kan lejes på hotellet, hvis man mere er til den type motion.

Hotellet har adgang til søsterhotellets pool og spa-afdeling forbundet af en opvarmet tunnel mellem hotellerne. SPA området er et af de største i Budapest, og der er gratis adgang for alle gæster. Der er et udbud af forskellige behandlinger i spa afdelingen, som kan bestilles på hotellet - mod betaling. Det er let at komme fra hotellet til byens seværdigheder med den kollektive trafik eller taxi, når man har tiden på egen hånd.

Værelserne på hotellet afspejler hotellets fremtræden med store rum. Der er  bad/brus i all værelser samt bl.a. gratis wifi og aircondition. Udsigten fra værelserne er enten til floden eller parken.

Danubius Grand Hotel Margitsziget
Margitsziget
1138 Budapest
Tel. +36 1889 4700

Læs mere om hotel Danubius Grand Hotel Margitsziget på hotellets hjemmeside her.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 164
24 timers service ja
Indendørs swimmingpool ja
Internet Gratis Wifi
Værdiboks ja
Mini-bar ja
Air condition ja
Hårtørrer ja