Skip to main content

Den Baltiske Odyssé

Den baltiske odysse
Den baltiske odysse
Rejsegæster på den baltiske odysse
den baltiske odysse
Den baltiske odysse
Estland, tallinn
estland, tallinn, dannebrog
Trakai slot, litauen
den baltiske odysse, spisesteder
Pris fra:
10.495,-
Dage:8
Bestil rejse

Den Baltiske Odyssé - rundrejse i 3 lande med Dannebrogsfejring

Kom med på denne fantastiske rundrejse gennem Estland, Letland og Litauen og deltag når 800-års jubilæet for Dannebrog fejres med pomp og pragt i Tallinn den 15. juni 2019. Når dagene er lange og lune – og lyset næsten aldrig forsvinder – indtager vi nemlig det enestående Baltikum og byder velkommen til en rejse med spændende kultur, fascinerende historie og betagende natur i tre fascinerende lande, hvis fælles skæbne er Østersøen, et nært forhold til Danmark og grænsen til Rusland mod øst.

Derfor skal du rejse med os til Baltikum:

 • Besøg i tre lande og tre hovedstæder
 • Gode tre- og firestjernede hoteller
 • En spændende lokal middag i hvert land
 • Deltag i Dannebrogsfejringen den 15. juni 2019 i Tallinn
 • Dansktalende rejseleder

Baltikums hovedstæder og lokale madoplevelser

I de tre storslåede hovedstæder: Tallinn, Riga og Vilnius venter mere end 1000 års spændende historie blot på at blive fortalt, når kendte seværdigheder fra UNESCO's verdensarvsliste og brostensbelagte gamle bydele åbenbarer sig - mens de smukke skovarealer ledsager os undervejs. I 2019 er denne rejse særlig historisk og et minde for livet; vi slutter nemlig i Tallinn og deltager i festivitasen omkring fejringen af 800-året for Dannebrog. Rejsen til Estland, Letland og Litauen inkluderer gode tre- og firestjernede hoteller og et solidt kig i de lokale kødgryder, hvor hvert land byder på sin egen lokale madoplevelse på gode restauranter.

Kort dagsprogram for Den Baltiske Odyssé - Svend, Gorm og Niels grupperne med afrejse d. 10/6 2019:

Dag 1: Ankomst til Vilnius og panorama-sightseeing (A)
Dag 2: Byrundtur i Vilnius og udflugt til Trakai Slot (M)
Dag 3: Byrundtur i Kaunas, Korsbakken og ankomst til Riga (M,A)
Dag 4: Byrundtur i Riga, Art Nouveau-kvarteret og etnografisk museum (M)
Dag 5: Udflugt til Sigulda og Turaida Slot, besøg i Pärnu og ankomst til Tallinn (M,A)
Dag 6: Byrundtur i Tallinn og Dannebrogsfejring (M)
Dag 7: Fridag eller tilkøbsudflugt til en tidligere dansk herregård* (M,F*,A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

Kort dagsprogram for Den Baltiske Odyssé - Oluf gruppen med afrejse d. 9/6 2019:

Dag 1: Ankomst til Vilnius og panorama-sightseeing (A)
Dag 2: Byrundtur i Vilnius og udflugt til Trakai Slot (M)
Dag 3: Byrundtur i Kaunas, Korsbakken og ankomst til kystbyen Jürmala (M,A)
Dag 4: Byrundtur i Riga, Art Nouveau-kvarteret og etnografisk museum (M)
Dag 5: Byrundtur i Pärnu, besøg på tidligere dansk herregård og ankomst til Tallinn (M,A)
Dag 6: Byrundtur i Tallinn og tid på egen hånd (M,A)
Dag 7: Tid på egen hånd og Dannebrogsfejring (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad


OBS!
Samme rejse udbydes til forskellig pris afhængigt af, hvilket hotel man bor på. Læg mærke til, at der ud for hver pris står et gruppenavn, som er navnet på en tidligere dansk konge. Hold øje med gruppenavnet og se de matchende hoteller nederst på siden. Den gruppe, man rejser sammen med, bor på samme hotel under opholdet. Det er muligt at rejse fra både Billund og København.

Grupperne Svend, Gorm og Oluf er fuldt booket.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram - Svend, Gorm og Niels gruppperne

Dag 1: Ankomst til Vilnius og panorama-sightseeing (A)

Ved ankomsten til Vilnius bliver vi modtaget af vores chauffør og kører mod centrum. Undervejs tager vi på en orienterende panorama-sightseeing, inden ankomsten til hotellet i den litauiske hovedstad. Her indlogerer vi os i ro og mag, og der er tid til at slappe af efter rejsen.

Om aftenen tager vi samlet mod den gamle bydel, hvor vi får et indblik i det litauiske køkken, når vi spiser velkomstmiddag på restaurant Lokys.

Dag 2: Byrundtur i Vilnius og udflugt til Trakai Slot (M)

Vilnius ligger i dag for vores fødder, og efter morgenmaden tager vi på en spændende guidet rundtur i den meget seværdige gamle bydel, som er optaget på UNESCO's liste for verdenskulturarv. Vilnius er den næststørste af de baltiske hovedstæder, og byen har ca. 600.000 indbyggere.

Befolkningen er primært katolsk, hvilket de mange smukke katolske kirker og katedraler vidner om. Vi ser blandt andet den hvide domkirke, som - ganske unikt for en katedral - har sit tårn separat fra skibet. En anden kirkelig arkitektonisk perle er den gotiske murstenskirke St. Anna, der er et af byens helt store vartegn. Morgengryets Port er en del af byens gamle fæstningsværk og har stor religiøs, politisk og historisk betydning for Vilnius. Porten har et ikon af Jomfru Maria, som er vigtigt for både tilhængere af den katolske og ortodokse kirke og er et sted, hvor pilgrimme rejser til for at bede. Den guidede rundtur tager os også med til de lærdes haller; nemlig til det gamle universitet og Gediminas tårnet, der står som sidste tilbageværende bygning af det gamle slot, der var grundstenen i Vilnius' tilblivelse.

Vilnius
Billede: Vilnius.

Efter formiddagens udflugt i det centrale Vilnius skal vi en tur uden for byen til Trakai-slottet, der er en af Litauens absolutte mest kendte attraktioner. Den lille by Trakai ligger omkring 30 km vest for Vilnius i et naturskønt område omgivet af skove og søer. Slottets placering i den ene sø, forbundet til land med en træbro, er i sig selv meget spektakulært og smukt. Trods sin beskedne størrelse har byen Trakai gennem tiden været en smeltedigel af kulturer, hvor russere, litauere, jøder, tatarer og polakker alle har levet side om side og opbygget byen. Der er stadig masser af spor fra de forskellige kulturer i arkitekturen, og diversiteten er stadig stor i dag, selv om den ikke helt når fortidens højder.

Trakai Slot
Billede: Trakai Slot.

Dag 3: Byrundtur i Kaunas, Korsbakken og ankomst til Riga (M,A)

Dagene i Litauen går på hæld, og vi skal videre nordpå efter morgenmaden. Undervejs stopper vi i Kaunas, Litauens næststørste by og landets kulturelle centrum. Her får vi en guidet rundtur, der bl.a. viser de mange art deco-bygninger, som byen er kendt for.

Kaunas
Billede: Kaunas.

Efter besøget i Kaunas fortsætter vi til et meget specielt sted; Korsbakken. Bakken er et kendt pilgrimssted for katolikker og fyldt med kors i alle størrelser og udforminger. Traditionen med at sætte korsene op er man usikker på, hvordan begyndte, men der er i dag ca. 100.000 kors placeret på bakken.

Korsbakken
Billede: Korsbakken.

Vi fortsætter turen til Riga, som er den største by i Baltikum med ca. 900.000 indbyggere. Ankomsten er sidst på dagen, og vi tjekker ind på hotellet i centrum. Herefter går vi den korte vej til restaurant Salve, der ligger midt i Rigas gamle bydel. Derefter er aftenen på egen hånd, og der er bl.a. et dejligt caféliv i nærheden.

Dag 4: Byrundtur i Riga, Art Nouveau-kvarteret og etnografisk museum (M)

Efter morgenmaden går vi Riga grundigt efter i sømmene - i starten til fods. Turen starter i den gamle UNESCO-frede middelalderbydel med de hyggelige brostensbelagte gader. Vi besøger bl.a. det gamle slot samt Rigas Domkirke - der er den største middelalderkirke i Baltikum. På rundturen i den gamle bydel stifter vi bl.a. også bekendtskab med "De Tre Brødre", der er blevet et særligt vartegn for byen. Her er tre huse, bygget i hver sin gamle arkitektoniske stil, placeret klos op ad hinanden. Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd efter byrundturen.

Om eftermiddagen skal vi se noget af det, som Riga er mest kendt for; Art Nouveau-kvarteret. Her er en af de største og mest velholdte koncentrationer af art nouveau-bygninger i Europa. Kvarteret ligger ca. én km fra den gamle bydel i et charmerende og mondænt område - som udover mange restauranter også huser en del ambassader. Vi lægger også vejen forbi det etnografiske museum, hvor vi får et godt indblik i fortidens Letland, særligt det 18.-19. århundrede.

Efter udflugten er resten af dagen og aftenen til fri disposition.

Riga og
Billede: Riga og "De Tre Brødre".

Dag 5: Udflugt til Sigulda og Turaida Slot, samt besøg i Pärnu og ankomst til Tallinn (M,A)

Vi nærmer os afslutningen på opholdet i Letland, men vi kan nå at besøge Sigulda i Letlands største nationalpark ca. 40 km nordøst for Riga. Parken ligger omkring Gaujaflodens bredder og består primært af nåletræsskov og flotte sandstensformationer. Her besøger vi bl.a. den smukt placerede middelalderborg i Turaida. På vores færd nordpå mod Tallinn og Estland gør vi også et stop i den estiske kystby Pärnu. Tidligere var byen en Hansestad, men i dag mere en resortby, der ligger lunt i bugten og har lange hvide sandstrande tæt ved.

Turaida Slot
Billede: Turaida Slot.

Vi kører det sidste stræk til Tallinn, den mindste af de tre hovedstæder med ca. 400.000 indbyggere, og ankommer sidst på eftermiddagen. Her tjekker vi ind på vores hotel og tager kort tid herefter sammen til aftenens restaurant. Det bliver ikke et helt almindeligt restaurantbesøg - for det kommer til at stå i middelalderens tegn.

Herefter kan man nyde den smukt pyntede by, der gør klar til Dannebrogsfejringen på f.eks. en af de hyggelige caféer i den gamle bydel og betragte et leben, der er præget af morgendagens fejring.

Dag 6: Byrundtur i Tallinn og Dannebrogsfejring (M)

Fra morgenstunden er Dannebrogsfejringen i centrum, først skal vi dog gøres rigtigt bekendt med Tallinn på en byrundtur med lokalguide i den gamle bydel. For selv om dagen er i flagets tegn, og mange af byens historiske bygninger har en tilknytning til det danske, så har svenskere, tyskere og russere også sat sine præg gennem tiden. Således har vi et mekka af interessante oplevelser i den UNESCO-bevarede middelalderby, som vi tager fat på - og mon ikke der dukker nogle særlige danske begivenheder op under denne udflugt?

Selve fejringen af Dannebrog og det dansk-estiske venskab fejres midt i byen på Frihedspladsen om eftermiddagen. Vi ser byen pyntet med de to landes flag, og vi har den helt rigtige ramme til at deltage i festlighederne sammen med det officielle Danmark og Estland.

Har du lyst til mere Dannebrogsfejring har Kulturrejser Europa sikret sig billetter til Dannebrogs jubilæumskoncert i Tallinns koncertsal sidst på eftermiddagen. Det bliver med pomp, pragt og pænt tøj, når Concerto Copenhagen og det estiske filharmoniske kammerkor fejrer 800 året for flaget i fantastiske rammer. Koncertoplevelsen er ikke inkluderet i rejsens pris og der er et begrænset antal billetter. Pris: 300 kr. pr. person, skal bestilles sammen med rejsen

Tallinn og mindepladen for hvor Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219
Billede: Tallinn og mindepladen for hvor Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219.

Efter den officielle markering af flag og venskab har du aftenen på egen hånd. Her kan vi love, at der på mange af byens restauranter og caféer er gjort lidt ekstra ud af tingene i dagens anledning, og det er således et meget oplagt tidspunkt at slå sig løs med mange andre festglade gæster.

Dag 7: Tallinn på egen hånd eller udflugt til Laheema Nationalpark og tidligere dansk herregård* (M,F*,A)

Dagen er enten helt på egen hånd i Tallinn, hvor der er masser af muligheder for at dyrke lige præcis det du ønsker. Der er mulighed for at tage på en tilkøbsudflugt uden for byen til den tidligere danske herregård Vihula Manor. Herregården er fra omkring år 1500 og er i dag restaureret og indrettet som et lækkert ferieresort. Du får en guidet rundvisning og hører historien om, hvordan gården var dengang, og hvordan den igen er kommet i danske hænder. Vi får serveret frokost på stedet og besøger gårdens gamle vandmølle og det interessante vodkamuseum, hvor der nok falder en smagsprøve af.

Inden vi når til Vihula Manor, kører vi gennem Lahemaa Nationalpark og besøger desuden en gammel fiskerlandsby og det tidligere herresæde Sagadi.

Sidst på eftermiddagen er vi hjemme igen og har tid til på egen hånd, inden vi mødes og tager til afskedsmiddag på restaurant Masha i Tallinns centrum.

Dag 8: Hjemrejse (M)

Efter morgenmaden skal vi så småt til at pakke vores ting sammen ovenpå en skøn og travl rejse gennem tre interessante lande og en festlig Dannebrogsfejring. Herefter kører vi mod lufthavnen og flyver retur mod København eller Billund.

Dagsprogram - Oluf gruppen

Dag 1: Ankomst til Vilnius og panorama-sightseeing (A)

Ved ankomsten til Vilnius bliver vi modtaget af vores chauffør og kører mod centrum. Undervejs tager vi på en orienterende panorama-sightseeing, inden ankomsten til hotellet i den litauiske hovedstad. Her indlogerer vi os i ro og mag, og der er tid til at slappe af efter rejsen eller udforske lokal området på egen hånd.

Om aftenen tager vi samlet mod den gamle bydel, hvor vi får et indblik i det litauiske køkken, når vi spiser velkomstmiddag på restaurant Lokys.

Dag 2: Byrundtur i Vilnius og udflugt til Trakai Slot (M)

Vilnius ligger i dag for vores fødder, og efter morgenmaden tager vi på en spændende guidet rundtur i den meget seværdige gamle bydel, som er optaget på UNESCO's liste for verdenskulturarv. Vilnius er den næststørste af de baltiske hovedstæder, og byen har ca. 600.000 indbyggere.

Befolkningen er primært katolsk, hvilket de mange smukke katolske kirker og katedraler vidner om. Vi ser blandt andet den hvide domkirke, som - ganske unikt for en katedral - har sit tårn separat fra skibet. En anden kirkelig arkitektonisk perle er den gotiske murstenskirke St. Anna, der er et af byens helt store vartegn. Morgengryets Port er en del af byens gamle fæstningsværk og har stor religiøs, politisk og historisk betydning for Vilnius. Porten har et ikon af Jomfru Maria, som er vigtigt for både tilhængere af den katolske og ortodokse kirke og er et sted, hvor pilgrimme rejser til for at bede. Den guidede rundtur tager os også med til de lærdes haller; nemlig til det gamle universitet og Gediminas tårnet, der står som sidste tilbageværende bygning af det gamle slot, der var grundstenen i Vilnius' tilblivelse.

Vilnius
Billede: Vilnius.

Efter formiddagens udflugt i det centrale Vilnius skal vi en tur uden for byen til Trakai-slottet, der er en af Litauens absolutte mest kendte attraktioner. Den lille by Trakai ligger omkring 30 km vest for Vilnius i et naturskønt område omgivet af skove og søer. Slottets placering i den ene sø, forbundet til land med en træbro, er i sig selv meget spektakulært og smukt. Trods sin beskedne størrelse har byen Trakai gennem tiden været en smeltedigel af kulturer, hvor russere, litauere, jøder, tatarer og polakker alle har levet side om side og opbygget byen. Der er stadig masser af spor fra de forskellige kulturer i arkitekturen, og diversiteten er stadig stor i dag, selv om den ikke helt når fortidens højder.

Trakai Slot
Billede: Trakai Slot.

Dag 3: Byrundtur i Kaunas og Korsbakken (M,A)

Dagene i Litauen går på hæld, og vi skal videre nordpå efter morgenmaden. Undervejs stopper vi i Kaunas, Litauens næststørste by og landets kulturelle centrum. Her får vi en guidet rundtur, der bl.a. viser de mange art deco-bygninger, som byen er kendt for.

Kaunas
Billede: Kaunas.

Efter besøget i Kaunas fortsætter vi til et meget specielt sted; Korsbakken. Bakken er et kendt pilgrimssted for katolikker og fyldt med kors i alle størrelser og udforminger. Traditionen med at sætte korsene op er man usikker på, hvordan begyndte, men der er i dag ca. 100.000 kors placeret på bakken.

Korsbakken
Billede: Korsbakken.

Efter stoppet ved Korsbakken fortsætter vi vores rejse mod Letland. Vi kører det sidste stykke af vejen til vores hotel gennem et skovområde parallelt med kysten, der er kendt som ”den Lettiske Riviera”. De mange fine villaer i art nouveau stil vidner om, at denne kyststrækning havde - og stadig har - en særlig tiltrækning for det øvre borgerskab. I Sovjettiden var området endda sommerresidens for flere af Sovjettidens ledere, der som nutidens besøgende, nød den 32 km lange sandstrand og de mange spa-hotellers behandlingsmuligheder. Vi indlogerer os på vores hotel i kystbyen Jürmala i den del af området, der ligger tættest på Riga, ca. 20 km udenfor.

Efter vi har fået vores værelser spiser vi fælles middag på hotellet.

Dag 4: Byrundtur i Riga, Art Nouveau-kvarteret og etnografisk museum (M)

Efter morgenmaden kører vi ind til Riga, der er den største by i Baltikum-landene med 900.000 indbyggere. Vi starter dagens udflugt med en byrundtur i den gamle UNESCO-frede middelalderbydel med de hyggelige brostensbelagte gader. Vi besøger bl.a. det gamle slot samt Rigas Domkirke - der er den største middelalderkirke i Baltikum. På rundturen i den gamle bydel stifter vi også bekendtskab med "De Tre Brødre", der er blevet et særligt vartegn for byen. Her er tre huse, bygget i hver sin gamle arkitektoniske stil, placeret klos op ad hinanden. Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd efter byrundturen.

Om eftermiddagen skal vi se noget af det, som Riga er mest kendt for; Art Nouveau-kvarteret. Her er en af de største og mest velholdte koncentrationer af art nouveau-bygninger i Europa. Kvarteret ligger ca. én km fra den gamle bydel i et charmerende og mondænt område - som udover mange restauranter også huser en del ambassader. Vi lægger også vejen forbi det etnografiske museum, hvor vi får et godt indblik i fortidens Letland, særligt det 18.-19. århundrede.

Efter udflugten kører vi tilbage til Jürmala, hvor det er muligt at nyde resten af eftermiddagen og aftenen på egen hånd ved kysten.

Riga og
Billede: Riga og "De Tre Brødre".

Dag 5: Byrundtur i Pärnu, besøg på tidligere dansk herregård og ankomst til Tallinn (M,A)

Vi nærmer os afslutningen på opholdet i Letland, og efter morgenmaden kører vi nordpå mod Estland og gør et stop i den estiske kystby Pärnu. Tidligere var byen en Hansestad, men er i dag mere en resortby, der ligger lunt i bugten og har lange hvide sandstrande tæt ved. Vi får en kort byrundtur i den gamle bydel og er tiden til det, er der mulighed for at gå en tur langs stranden.

Herefter kører vi mod den tidligere danske herregård Vihula Manor, som ligger på Estlands nordkyst. Her får vi en interessant rundvisning og historien bag dette store landsted. I dag anvendes Vihula Manor som et skønt ferieresort, der er indrettet med respekt for den oprindelige herregård fra omkring år 1500. Vi kommer bl.a. forbi stedets lokale vodkamuseet – og mon ikke der kommer en form for forfriskning? Herefter spiser vi fælles middag på Vihula Manor, inden vi skal videre til rejsens sidste hotel i Tallinn.

Dag 6: Byrundtur i Tallinn og tid på egen hånd (M,A)

Tallinn er den mindste af de tre hovedstæder med ca. 400.000 indbyggere, og vi starter dagen med en byrundtur med lokalguide i den gamle bydel. Selv om vores besøg hovedsagligt er i Dannebrogs tegn, og mange af byens historiske bygninger har en tilknytning til det danske, så har svenskere, tyskere og russere også sat sine præg gennem tiden. Således har vi et mekka af interessante oplevelser i den UNESCO-bevarede middelalderby, som vi tager fat på.

Vi besøger byens smukke vartegn; det gamle rådhus og Toompea slottet, hvor Dannebrog efter sigende faldt ned. Turen går ligeledes forbi smukke katedraler, som Jomfru Maria Domkirken og den ortodokse pendant; Alexander Nevsky-katedralen med de karakteristiske løgkupler.

Herefter er resten af dagen på egen hånd i Tallinn, hvor der er masser af muligheder for at dyrke lige præcis det du ønsker. Her kan man nyde den smukt pyntede by, der gør klar til Dannebrogsfejringen på f.eks. en af de hyggelige caféer i den gamle bydel og betragte et leben, der er præget af morgendagens fejring.

Om aftenen mødes vi til fælles middag på en lokal restaurant i byen.

Dag 7: Dannebrogsfejring og tid på egen hånd (M)

Dagen for selve fejringen af Dannebrog er kommet, og byen vil være pyntet til lejligheden med en masse rød-hvide farver. Men inden den officielle markering begynder, er der lidt tid til at se nærmere på Tallinn på egen hånd, inden vi skal mødes til fejringen om eftermiddagen. Tallinn følger samme trend, som ses mange steder i Europa, hvor gamle pakhuse og fabriksområder får nyt liv med nye funktioner, og der er eksempelvis mulighed for at udforske de mere moderne og trendy bydele.  

Selve fejringen af Dannebrog og det dansk-estiske venskab fejres midt i byen på Frihedspladsen om eftermiddagen. Vi ser byen pyntet med de to landes flag, og vi har den helt rigtige ramme til at deltage i festlighederne sammen med det officielle Danmark og Estland.

Har du lyst til mere Dannebrogsfejring har Kulturrejser Europa sikret sig billetter til Dannebrogs jubilæumskoncert i Tallinns koncertsal sidst på eftermiddagen. Det bliver med pomp, pragt og pænt tøj, når Concerto Copenhagen og det estiske filharmoniske kammerkor fejrer 800 året for flaget i fantastiske rammer. Koncertoplevelsen er ikke inkluderet i rejsens pris og der er et begrænset antal billetter. Pris: 300 kr. pr. person, skal bestilles sammen med rejsen.

 Tallinn og mindepladen for hvor Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219
Billede: Tallinn og mindepladen for hvor Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219.

Efter den officielle markering af flag og venskab har du aftenen på egen hånd. Her kan vi love, at der på mange af byens restauranter og caféer er gjort lidt ekstra ud af tingene i dagens anledning, og det er således et oplagt tidspunkt at slå sig løs med mange andre festglade gæster.

Dag 8: Hjemrejse (M)

Efter morgenmaden skal vi så småt til at pakke vores ting sammen ovenpå en skøn og travl rejse gennem tre interessante lande og en festlig Dannebrogsfejring. Herefter kører vi mod lufthavnen og flyver retur mod København eller Billund.

Video

Kort

Kort - Svend og Gorm grupperne 10/6-17/6

 

Kort - Oluf gruppen 9/6-16/6

Kort over rejsen til Estland

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Tallinn på dmi.dk her

Vejret i Tallinn

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
10/6 - 17/6Se flytider KøbenhavnDen Baltiske Odyssé - Niels gruppen
Dannebrogsfejring
10.495,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København/Billund - Vilnius // Tallinn - København/Billund m. skift i Riga
 • To nætter på 3 eller 4* hotel i Vilnius
 • To nætter på  3 eller 4* hotel i Riga*
 • Tre nætter på 3 eller 4* hotel i Tallinn
 • Morgenmad og fire middage
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dannebrogsfejring
 • Dansktalende rejseleder
   
 • *OBS! Oluf gruppen har to nætter på 4* hotel i kystbyen Jürmala uden for Riga

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Enkeltværelsestillæg, fra kr. 1.895 - 2.595
 • Tilkøbsudflugt til tidligere dansk herregård med frokost, kr. 495 pr. person*
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

  *OBS! Besøget på herregården er inkluderet for Oluf gruppen

Hotel