Rejser til Baltikum

Vilnius i Litauen

Det bedste af Baltikum

8 dage

Rundrejse til Estland, Letland og Litauen - Historie, kultur og natur

Læs mere om rejsen det bedste af Baltikum
Fra 7.995,-

Baltikum - Kulturelle oplevelser tæt på Danmark

Vi har i Kulturrejser Europa taget hul på en region af Europa, som ofte er blevet overset, når talen falder på kulturelle oplevelser.

Baltikum regionen er nemlig et helt fantastisk område. Smuk natur, majestætiske hovedstæder, hvor meget har fundet vej til UNESCOs liste for verdenskulturarv, interessant arkitektur, og en lang og ofte blodig historie. En strategisk vigtig placering med Østersøen på den ene side og stormagten Rusland på den anden, har gjort området til en smeltedigel af blandede kulturer, der på hver sin måde giver hvert land sin helt unikke sammensatte identitet. Oplev det ny- og det gamle Nordeuropa sammen med vores dansktalende rejseleder, når vi besøger Estland, Letland og Litauen.

Det bedste af Baltikum -

Kom med på denne fantastiske rundrejse gennem Estland, Letland og Litauen der byder på spændende kultur, fascinerende historie og betagende natur. Når dagene er lange og lune – og lyset næsten aldrig forsvinder – indtager vi det enestående Baltikum, og byder velkommen til tre fascinerende lande, hvis fælles skæb...Læs mere om rejsen det bedste af Baltikum »8 dageFra 7.995,-

Julemarked i Riga

- Kultur, forkælelse og shopping - Nyd en forlænget kulturel weekend i Riga og oplev det hyggelige julemarked på domkirkepladsen. Midt i den gamle bydel, der er på UNESCOS liste over verdenskulturarv, ligger markedet flankeret af byens store juletræ, som har en særlig historie. Det var nemlig i Riga, at t...Læs mere om julemarked i Riga »