Skip to main content

Alenerejsende

Rejser du alene? Singlerejser med kulturrejser europa

Næsten 40% af samtlige danske husstande består af én person, og derfor oplever vi også en stor efterspørgsel fra kunder, der ønsker at rejse alene.

Som deltager på en grupperejse deler man de mange kulturoplevelser med andre, og bl.a. derfor er det en attraktiv rejseform. Når man rejser alene, bliver man opkrævet et tillæg for at bo for sig selv. Det gør man uanset, om hotellet har decideret enkeltværelser, der er lidt mindre end dobbeltværelserne, eller man får et dobbeltværelse til eget brug. Hotellerne fastsætter suverænt tillægget, hvorfor man kan se store variationer af tillæggets størrelse afhængig af rejsemål, hotellets kapacitet, værelsestype og rejseperiode.

Kulturrejser Europa er bevidste om, at vi kontinuerligt skal forsøge at forbedre forholdende for singlerejsende, og vi har det som et vigtigt parameter, når vi forhandler med vores leverandører.

Pt. har vi ingen singlerejser på programmet, men nedenfor har vi listet nogle af vores almn. grupperejser, hvor tillægget for enkeltværelser/lejlighed til 1 person er attraktive.

Fabelagtige Færøerne - 6 dage

Enkeltværelsestillægget på rejsen Fabelagtige Færøerne er gratis i begrænset antal på hver afgang. Derefter kun fra kr. 795 pr. person.

Se rejsen her: Fabelagtige Færøerne

Vidunderlige Amalfi - 8 dage

Enkeltværelsestillægget med havudsigt på rejsen Vidunderlige Amalfi er kun fra kr. 1.095 pr. person på Hotel Due Torri.
På samme hotel tilbydes der også dobbeltværelser til 1 person med balkon og havudsigt fra kr.1.595 pr. person.

Se rejsen her: Vidunderlige Amalfi

Vidunderlige Toscana - 8 dage

Enkeltværelsestillægget på rejsen Vidunderlige Toscana er gratis i begrænset antal på hver afgang, derefter kun fra kr. 995 pr. person.

Se rejsen her: Vidunderlige Toscana

Cypern - Afrodites smukke ø - 8 dage

Enkeltværelsestillægget på rejsen Cypern - Afrodites smukke ø ligger fra kr. 995 pr. person .

Se rejsen her: Cypern - Afrodites smukke ø

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt