Rejser til Andalusien

Hvide landsbyer, historie og lokal tapas

8 dage

ANDALUSIENS HERLIGHEDER • Direkte fly fra Aalborg og Kbh til Syspanien med de mange solskinstimer

Læs
Fra 6.295,-

Hvide landsbyer, Picasso og Gibraltar

ANDALUSIEN SPECIAL • Sydspanien i skøn harmoni

Læs

Spanske storbyer, historiske perler og flamenco

9 dage

KLASSISKE ANDALUSIEN • Andalusiens største seværdigheder med dansktalende rejseleder

Læs
Fra 9.495,-

Andalusien langtidsferie

22 dage på den spanske solkyst – direkte fra Aalborg og København!

Læs

Oplev Andalusien

Rejs til Sydspanien og oplev Andalusien. Vi tilbyder en række rejser til Andalusien. Vælg mellem langtidsferie (3 eller 4 uger), den klassiske rundrejse - hvor vi bor på forskellige hoteller. Nyd livet i Almuñécar i 8 eller 15 dage på rejsen Andalusiens herligheder eller rejs til fordelagtige priser på vores Andalusien Special rejse, hvor du bor i Torremolinos.

Gastronomi i Andalusien

Rejser du til Andalusien med Kulturrejser Europa, vil du også komme til at opleve den lokale gastronomi i form af god mad og vin. Maden på hotellerne består oftest af en god buffet, medmindre andet er angivet i programmet, så det vil være på de restauranter vi har udvalgt, eller når du er ude på egen hånd, at du vil komme til at smage på den lokale mad, og det er ikke noget, du skal snyde dig selv for, for maden og vinen er vidunderlig.


På vores rejser til Andalusien betyder de gastronomiske oplevelser også noget for den samlede oplevelse. Derfor kan du altid lade vores dansktalende rejseledere guide dig hen til de restauranter, hvor maden og vinen er lokal og god, samtidig med at du får den til en fornuftig pris.

Oplevelser på rejser til Andalusien

I vores rejseprogrammer er der fokus på oplevelser og indhold. I Andalusien er udvalget af seværdigheder stort. På vores rejser til Andalusien vil du komme til at opleve byer som Malaga, Cordoba, Sevilla og Granada.

Vi guider dig hen til seværdigheder som fx Alhambra i Granada, Sevilla, Cordobas moské og verdens ældste tyrefægtningsarena i Ronda. Naturoplevelser er der også rigeligt af på programmerne. Vi kommer forbi idylliske landsbyer, imponerende bjerge som Sierra Nevada, dramatiske kløfter og dale, olivenlunde og meget mere.

Vi kommer til at opleve den traditionelle dans – flamenco – vi møder den lokale befolkning, og vi smager på spanske skinker, brød og vin.

Hoteller med god beliggenhed og et godt serviceniveau

Vores udvalgte hoteller har alle et godt serviceniveau, de er komfortable og langt de fleste er udvalgt pga. deres gode beliggenhed. Hotellerne er nøje udvalgt af Kulturrejser Europas personale, som kender hotellerne personligt og derfor kan stå inde for kvaliteten. På vores rejser til Andalusien kan du forvente en god kvalitetsstandard hele vejen igennem, og hotellet er ingen undtagelse. Vi finder altid de bedste hoteller til prisen uden at gå på kompromis med beliggenheden.


Ønsker du at finde mere information om Spanien, så læs videre på vores side om rejser til Spanien.

Besøg Kulturrejser Europa's Youtube-kanal

Vi har samlet en masse videoer om alle vore rejsemål på YouTube. Nedenfor kan du se en video om rejser til Andalusien produceret af Den Spanske Stats Turistbureau.

Du kan også gå direkte på YouTube og se videoer fra Italien, Spanien og Portugal her.