Rejser til Algarvekysten

Algarve langtidsferie

3 ugers afslapning og nydelse i det sydligste Europa • Fly, 4* lejlighedshotel m. halvpension og spændende udflugter

Læs

Rejs til Algarve med Kulturrejser Europa

Algarve er især et yndet rejsemål på grund af de dejlige strande. Men det er også et rejsemål, som byder på en perlerække af kulturelle oplevelser. Dem kan du opleve på alle tidspunkter af året - og til alle slags priser. Langtidsrejsen henvender sig til dem, der ønsker at nyde vinteren under varmere himmelstrøg.

På rejser til Algarve er det naturen, havet, solen og afslapning, der er i fokus. Den sydvendte kyst er din garanti for mange solskinstimer og et dejligt klima hele året rundt. Algarve er kendt for charterturismen og mindre kendt som et rejsemål for kulturrejser. Ikke desto mindre kan Kulturrejser Europa tilbyde spændende og indholdsrige rejser til Algarve, hvor vi udforsker lokale landsbymiljøer, betragter kystens særprægede arkitektur og nyder de vidunderlige naturscenerier, som både findes ved havet og i Algarves bagland.

Mad og vin i Algarve

En stor del af en rejse til Algarve er den lokale mad og vin. I kraft af vores indgående kendskab til regionen vil du kunne få store og nye gastronomiske oplevelser på vores rejser til Algarve. Vi koncentrerer os om god traditionel og lokal mad og vin fra Algarve, som du ikke ville kunne få den andre steder. Maden på hotellerne består ofte af en buffet, men når du skal ud at spise, er der mulighed for at opleve det lokale køkken.

Udflugter på vores rejser til Algarve

Det er skønt at ligge på stranden på sin ferie, og det er der også tid til på Kulturrejser Europas rejser til Algarve. Vores erfaringer viser os dog, at vores gæster vil noget mere; de vil ud og opleve noget på deres ferier, og de vil have oplevelser, som de kan genfortælle og snakke om, når de kommer hjem.

Derfor arrangerer Kulturrejser Europa en række udflugter, hvor du kan komme ud og opleve lokal kultur tæt på. Vores udflugter skal være autentiske og rigtige, så du som gæst ikke føler, at du har set det iscenesatte, men i stedet har haft en virkelig kulturoplevelse. Vores danske rejseledere med indgående kendskab til lokalområderne på Algarvekysten er specialister i at finde netop den slags oplevelser og det er dét, som adskiller os fra de andre rejsebureauer, som arrangerer rejser til Algarve.

Gode hoteller med et godt serviceniveau

Gode hoteller er naturligvis også noget, som vi sætter meget højt, og vi forlanger altid et godt indkvarteringsniveau på vegne af vores gæster. Hotellernes kvalitet er en vigtig faktor på vores rejser til Algarve, og derfor er vores hoteller særligt håndplukkede af vores personale, som har besøgt hotellerne selv og derfor kan stå inde for, at de er af høj kvalitet. Vi finder altid hoteller, som er gode til prisen, så du ikke kommer til at betale en unødvendig høj pris for din rejse.

Besøg Kulturrejser Europa's YouTube kanal

På vores YouTube-kanal finder du en masse spændende videoer fra Portugal og vore andre destinationer. Herunder kan du se en video fra Algarvekysten. Du finder alle vore videoer på vores YouTube-kanal her.