Rejser til Portugal

10 dages rundrejse i Portugal

10 dage

Rejsen PÅ OPDAGELSE I PORTUGAL inkl. fly, hotel, 15 måltider samt vin- og kagesmagning, spændende udflugter m.m.

Læs
Fra 8.995,-

Panorama, komfort og all inclusive

8 dage

MADEIRA SPECIAL • 4* hotel, direkte fly fra Kbh. og Aalborg • Se også blomsterfestival 29/4.

Læs
Fra 5.995,-

Portvin, vingårde, sejltur langs Douro-floden m.m.

8 dage

PORTO OG DOURO-DALENS HERLIGHEDER byder på det bedste af Nordportugal med dansktalende rejseleder.

Læs
Fra 9.995,-

Lissabon - søfarere, sporvogne og stolte traditioner

7 dage

Storbyferie og kulturrejse i èt.

Læs
Fra 6.995,-

Gastronomi og vandringer

Naturoplevelser, vandreture og lokal gastronomi

Læs

Ekstraordinært tilbud til Madeira

Dette er rejsen til dig, som sætter pris på et er godt tilbud og som gerne vil forme rejsen efter egne behov.

Læs

Rejs til Portugal og nyd livet

Kulturrejser Europa tilbyder et spændende udvalg af forskellige typer af rejser til Portugal. Når du rejser med os, vil du opleve nogle af Portugals største kulturelle skatte gennem tiderne samt landets vidunderlige landskaber, historie, natur og gastronomi.

Du kan tage med på vores rundrejser i Portugal, vælge en storbyrejse til Lissabon, nyde en langtidsferie på Algarvekysten eller Lissabonkysten og tage en all inclusive ferie på Madeira. Rejs både sommer og vinter.

Vores rejseudvalg til Portugal indeholder Algarvekysten, Lissabon, Azorerne og vores flagskib Madeira. Se alle rejser nedefor:

DENNE REJSE ER UDSOLGT. AFSLAPNING OG NYDELSE I DET SYDLIGSTE AF EUROPA! ”Jeg har ikke fået armene ned endnu. Det er de sidste tre ugers skyld. Tak skal I have!” Sådan beskriver en tidligere gæst sine oplevelser på Algarvekysten. Vi forstår det godt, for Algarvekysten er med sine 150 km sydvendt kyst ....Læs »
Ø-HOP, VANDRETURE OG LANGT VÆK FRA ALFARVEJ - 10 DAGE! Er du til uspoleret og helt uimodståelige naturoplevelser i en klasse for sig? Er du til blomster, vandfald, stilhed, vulkaner, bjerge og det blågrønne Atlanterhav? Er du til Azorernes mere ukendte perler og mange vandreture, så har vi rejsen til dig. Vi ....Læs »10 dageFra 10.995,-
CHARMERENDE CASCAIS PÅ DEN PRAGTFULDE LISSABONKYST! Mærk det sprudlende forår og det skønne efterår ved Portugals riviera i Cascais! Vi indlogerer os på det kendte historiske Hotel Baia, hvor vi har inkluderet værelse med balkon og havudsigt, så rammerne er i orden. Vi tager toget til Lissabon, ....Læs »8 dageFra 4.995,-
NATUROPLEVELSER, VANDRETURE OG LOKAL GASTRONOMI! God mad og ikke mindst aktiv ferie i form af vandringer er temaet for denne rejse. På med vandrestøvlerne, rejs med til Madeiras flydende have og oplev den fabelagtige natur med de dybe dale, høje bjerge, rislende bække, klipper, skønne blomster og i det hele taget den ....Læs »
VORES KLASSISKE PORTUGAL-RUNDREJSE HAR DET HELE! Maleriske landskaber med bjerge og dale, prægtige borge og imponerende kirker samt en lang række byer og monumenter af historisk og kulturel betydning (UNESCO). Vi skal på byvandringer, til vinsmagning, sejle på Douro-floden, opleve den stemningsfulde fado, spise frokost på ....Læs »8 dageFra 8.495,-
STORBYFERIE I VESTEUROPAS SMUKKESTE HOVEDSTAD! Vi fornemmer historiens vingesus, når vi går på opdagelse i Lissabons mange historiske kvarterer, besøger nærliggende Sintra, fiskerbyen Nazaré, den smukke middelalderby Óbidos, hvis bymur udgør et imponerende fæstningsanlæg samt til Batalha, ....Læs »7 dageFra 6.995,-
DENNE REJSE KOMMER IGEN FRA OKTOBER 2014. ESTORIL OG CASCAIS 22 DAGE M. OPLEVELSER OG TID TIL AFSLAPNING! Vi bor i ”smørhullet” på Lissabonkysten, nærmere betegnet, i byen Monte Estoril midt mellem Estoril og Cascais. Det 4-stjernede Estoril Eden Hotel er vores base og her kan du side på din balkon og kaste ....Læs »
UDSOLGT. STORBYFERIE I DOWNTOWN LISSABON! Lissabon, den vestligste hovedstad på det europæiske kontinent, er blandt topdestinationerne, når det gælder kulturperler og moderne storbyliv. Vi indkvarterer os i det absolutte centrum på et velrenommeret 4-stjernet hotel, som er det perfekte udgangspunkt for vores opdagelser ....Læs »
EKSTRAORDINÆRT TILBUD - 8 DAGE PÅ MADEIRA! Dette er rejsen til dig, som sætter pris på et ekstraordinært godt tilbud og som gerne vil forme rejsen efter egne behov.  I prisen indgår der fly, transfer fra lufthavnen til hotellet t/r samt 7 overnatninger på Hotel Duas Torres eller Alto Lido Hotel, som ....Læs »
DENNE REJSE ER UDSOLGT. 22 DAGE PÅ MADEIRA! Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima tiltrækker alle med hang til lune temperaturer, tid til afslapning og egne oplevelser kombineret med et spændende udflugtsprogram (3 udflugter m. frokost inkl.). Du kan vælge mellem ....Læs »
FERIE MED ALT INKLUDERET! En perlerække af naturscenerier og panoramaudsigter venter os på rejsen Madeira Special. Det samme gør farvestrålende blomster, et behageligt klima, spændende udflugter og en ferie med alt inkluderet i mere end en forstand! Det er ikke uden grund, at lige præcis denne rejse er blevet ....Læs »8 dageFra 5.995,-
UDSOLGT. STORBYFERIE 7 DAGE - HOTEL 4* M. TOP BELIGGENHED! Storbyferie, festlig nytårsmiddag og sightseeing i Portugals charmerende hovedstad og Sintra. Vi bor i hjertet af Lissabon på det flotte Hotel Mundial (4*) og vi kan uden tøven fortælle, at bedre udgangspunkt for vores ophold fås ikke med hotellets meget centrale ....Læs »
RUNDREJSE I NORDPORTUGAL MED DANSKTALENDE REJSELEDER! Storbyen Porto med portvinssmagning. Douro-dalen med de imponerende landskaber og pittoreske byer. Sejltur fra Porto til Régua igennem to sluse-systemer, besøg på et par vingårde og til det allernordligste Portugal. Turen har fokus på regional mad og vine; ....Læs »8 dageFra 9.995,-
RUNDREJSE MED MANGE OPLEVELSER - 10 DAGE! Som navnet antyder, kommer vi vidt omkring på det portugisiske fastland. Vi skal ikke bare opleve Portugals store kulturbyer men også på opdagelse i nogle af de knap så kendte små og hyggelige byer. Vi skal i tempelriddernes fodspor, besøge vingårde, se romerske ....Læs »10 dageFra 8.995,-
8 ELLER 11 DAGE MED OPHOLD I FUNCHAL - HOTEL 4*! Smuk natur, central beliggenhed og byliv? Så kom med på rejsen Vidunderlige Madeira. Vi indkvarterer os på fire-stjernet hotel i Funchal med en smuk udsigt over bugten og centrum ligger i bogstaveligste forstand for fødderne af os. Vi oplever moderne kulturskatte som Madeiras ....Læs »